Priče iz komšiluka

Šta uraditi kad komšinice ne prestaju, ni posle uljudne molbe, da istresaju svoju ćebad, krpe za prašinu i tepih-staze kroz prozor?
Pre neki dan sam našla smotuljak komšinicine kose na podu pored prozora. :confused:

Ponekad viknem "alo bre" ali ne pomaže. :(
Čekaš da operu veš a onda raspališ roštilj sa puuuuno dima.
Ako ti primedbuju , kažeš "nisam mogla juče da roštiljam , bilo neko đubre. "

U slučaju da se dim ne kreće u željenom pravcu, usmeravati ga lepezom ili nečim sličnim.

Onda ti kuvaj Lenor umesto luka da komšinica uživa u lepom mirisu, kad se već sklanjaš pred nekulturom.

Ovi fazoni dobre komšije bla bla, pa valjda treba da se zna neki red. :dontunderstand:
Kao u seriji Srećni ljudi kad bacaju smeće sa sprata stanarima na glavu "jao sad je njihovo vreme za bacanje smeća, bežimo unutra"
Useljavam ti se ja u jednu zgradu. Komšijsko prezime pročitala, ali ga ne poznajem. U liftu se sa ženom i ćerkom ispričah kao da se 100 godina znamo.
Kao lutka, vredna, doterana, elokventna.
Njoj luk ne smeta ništa, pa još i recept razmenismo a imena ne, ali smo vrata do vrata. Upoznaćemo se.
Nema tu istresanja kroz prozor ili ogovaranja. U par reči vidiš ko je ko.
I preko sveta da prevalim put, ona komšinica će da mi ostane u mislima.

Šta uraditi kad komšinice ne prestaju, ni posle uljudne molbe, da istresaju svoju ćebad, krpe za prašinu i tepih-staze kroz prozor?
Pre neki dan sam našla smotuljak komšinicine kose na podu pored prozora. :confused:

Buka mi smeta. Oni su me voleli , a posle su me manje voleli kada sam im u ujutru čupava i u spavaćici otišla na vrata da ih pitam koliko je sati, koji je dan i šta to rade . Bila je nedelja, 8 ujutru. Kucali su parket. Više nisu.

obrati malo paznju na svog muza..........sto se tice tog smotuljka komsinicine kose u tvom stanu.

E, a da si na zadnjem spratu, taj problem ne bi imala.
Uvek oni sa vrha kinje one koji su ispod njih.
Hijerarhija.

Ja jednom tresao stolnjak, kad onaj baxuz, jedan od, ispod. Ne znam za mrve, istresoh mu pored nosa dva upaljača. on odozdo...je li, komšija, ti to mene namerno, a? Ja se dočekah: pa da sam gađao, ja ne promašuje lol šta mi se tu mangupira...ih, da sam mu sišao ...
Inače, jbte, istresao sam stolnjak dvaput u životu i ovaj se baš tog drugog puta udostojio da šetka dole.
A veliki lopov i meštar, inače.
plaše se mojih pasa lol

Back