Jao ja imam price, drzte se sad
moja pra tetka Nevenka je bila deklarisana lezbejka koja je pokrstavala cigane na ulici

pijana
isla je sa barjakom kroz centar grada, predvodeci povorku, slala cvece sekretarici predsednika Opstine, udvarala joj se javno
oblacila se kao musko, bila takodje i alkoholicar te kada joj je moja mama kao mala donosila cvece i hranu dok je bila na lecenju od alkoholizma, drala se kroz hodnik '' u picku materinu sto nisi rakiju donela sta ce mi pile?! ''
jednom je moj pradeda ubio od batina na ulici
moj pradeda,Nevenkin brat...

bio je covek bez icega,uzasno vredan,pravedan,strog,ozbiljan... jednom je u nezgodi ostao bez leve ruke, i sve poslove je morao da nauci samo desnom rukom da radi... i tako stvorio ogromno bogatsvo,postao izuzetan trgovac..samo desnom rukom od nicega je postao nesto

poznavao Nikolu Pasica, bio vrlo ugledan,vrlo postovan...kad je pisao testament stavio je na kraju '' ono sto sam ja stekao ni Bog vam ne moze oduzeti ''
i onda su dosli Rusi.
Moja prabaka
moja prabaka Latina

Blizanac u horoskopu
crna kosa,crne oci,malo tamniji ten
kazu da je bila prelepa zena... nigde na ulicu nije izlazila bez jarko crvenog ruza i crnog ajlajnera...ok dobro ne znam da li je postojao ajlajner u to vreme al u svakom slucaju stavljala je nesto crno

uvek sredjena gde god da ide,pa makar to bilo i na par koraka u radnju
na krstenici joj doduse pise Izraelita
vrlo uredna,elegantna,velika dama,vrlo ozbiljna
kad je izbio Drugi Svetski rat ostala je sama,jer je pradeda umro, i trebali su da je odvedu u logor,medjutim,vojnik koji je bio nadlezan za nasu kucu se zaljubio u nju i nije dozvolio da je diraju
Moj deda
uvek bio nemirno dete. on i moja tetka su se gadjali shilom i tanjirima od silen ljubavi. Tetka ( Bog da joj pokoj dusi

) je bila zmaj. Kazu da podsecam psihicki na nju

bila je odlican djak, pradedin i prabakin ponos, balerina, svirala klavir dok je moj deda lunjao gradom, stalno bio prljav,mlatio se,opijao,kuburio sa skolom,zajebant. jednom ga je pradeda odveo da upozna Nikolu Pasica, i moj deda je imao neku kapu na galvi,ispod koje su bili ekseri. Kako je podigao kapu i rekao '' ljubim ruke'' svi ekseri su popadali na pod,i pradeda ga je premlatio na mrtvo ime kad su dosli kuci
vozio me motorom svako jutro u skolu kad sam bila mala

cak i pod stare dane voli da se zajebava. kad je bio jedan drug njegov u poseti,napili su se,doduse moj deda zna da podnosi alkohol , njegov drug nije mogao pa se teturao po hodniku kuce dok odjednom nismo culi glas mog dede koji kaze '' pa gde ces da izadjes kroz prozor j.. e..bote ''
kasnio je na svoje vencanje tri sata
ovo je ono sto sam se setila,ima toliko zanimljivosti i provala,pogotovo od mog dede