Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
I ja imam teču koji je više puta odlazio po cigare i nema ga po par godina... doduše, on je malo bio po zatvorima u to vreme, malo je kokao...naravno,
svi znamo za po jednog što je otišao da kupi cigarete i završio u moskvi, londonu ili ćoravoj strani
osim što mislim da su to mahom urbane legende jer svi tog nekog znaju tek iz treće ruke, pitam se zašto baš uvek cigarete?
zašto ne žvake ili pivo ili novine?
odgovor je jasan: pušenje je društveno zlo, ali i tragedija pojednica.
dalje proizilazi: ako želite da vas muž nikada ne ostavi neprasno, nemojte se udavati za pušača
Jedan dan gledamo tv, suđenje šešelju u hagu... tek ovi prozivaju tog mog teču imenom i prezimenom... ja ništa...(svi ga znamo po nadimku)... kad su rekli nadimak, mi ovako...

Bilo i suđenje i ko zna šta ne ... ne znam gde je sad, verovatno u ćuzi...
Ima divnu decu... odlične studente... prosto za ne poverovati da su njegova deca...

P.S. Mm je ne pušač...

Pa imamo mi jednog bliskog rođaka, ima dvoje dece, i dok su bili mali, on nije spavao u sobi sa ženom i decom, jer ustaje rano pa da ga ne bude......to se u americi cesto desava ...sad se setih nekog lika, pomorac, ozenio se, dobio blizance i onda se preselio u drugi stan jer ne moze da spava, nervira ga sto deca placu...valjda ce kad porastu i prestanu da placu da se vrati ...zeni je valjda svejedno i onako je retko kod kuce![]()

već žena spavala sa njegovom babom, a on sam...

Била су два брата - Исак и Стеван. Од милоште су их звали Иса и Штева.
Једном су се посвађали, и Иса, који је био ловац, потегне пушку на рођеног брата и - промаши! Убије комшију који је туда пролазио на коњу.
Фамилија дадне своје имање породици погинулог, да Иса не би завршио у затвору...
Тако се после браћа измирише, оженише, добили децу, па унуке, па праунуке..па даље..
Док се једног дана Исакова потомкиња није заљубила у Стевановог потомка, и обрнуто.
Венчали смо се пре више од 20 година, али имам обичај да му, кад се на њега наљутим ,кажем:,,Ех, да је Иса кокнуо Штеву, тебе данас не би било..''![]()
ju bre vanda... pa vi rođaci...