- Poruka
- 361.300
Kada ste sami,pričate li sami sa sobom na glas ili u sebi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kada haluciniramKada ste sami,pričate li sami sa sobom na glas ili u sebi?
na sve moguce nacine, cak i kad spavamKada ste sami,pričate li sami sa sobom na glas ili u sebi?
Šta odjednom čuješ drugi glas druge boje pored svog?Da li se otvoren, iskren razgovor sa glasom iz navigacije smatra razgovorom samom sa sobom?
Da, Pinocchio i ja često porazgovaramo. Sve je dobro dok Pinocchio ne počne da mi odgovara!
Kad sam ljut opsujem naglas ko god bio sa mnom...Kada sam ljuta na nešto ili nekog ili na samu sebe pričam u sebi i tada i psujem i grdim i svašta izgovaram
Ma sta kad sam sama, ja se slatko posvadjam sama sa sobom na poslu najvise, ne mozes budali objasnitiKada ste sami,pričate li sami sa sobom na glas ili u sebi?
samo kada je baš hitno i kada moram
Idi na fakultet filozofijePa ako razmisljam to se valjda racuna da pricam sam sa sobom u sebi?
Znaci pricam sam sa sobom u sebi jer razmisljam i kako ide tok misli dok nesto radim i razmisljam ja pricam sam sa sobom u sebi i jos usput dok tako razmisljajuci dok nesto radim nasalim u sebi i onda jos jace pricam sam sa sobom u sebi i tako ja ceo zivot.Jel sam normalan ili da idem kod psihijatra?
Sve je u redu dok sam sebe ne pitas da ponovis jer nisi dobro cuoPa ako razmisljam to se valjda racuna da pricam sam sa sobom u sebi?
Znaci pricam sam sa sobom u sebi jer razmisljam i kako ide tok misli dok nesto radim i razmisljam ja pricam sam sa sobom u sebi i jos usput dok tako razmisljajuci dok nesto radim nasalim u sebi i onda jos jace pricam sam sa sobom u sebi i tako ja ceo zivot.Jel sam normalan ili da idem kod psihijatra?
Vežbam.Kada ste sami,pričate li sami sa sobom na glas ili u sebi?