Pricanje tokom sexa??

Ovako ja joj pricam :

What are you waiting for now? Bend over bb

You taste so good baby, and you're so wet. Slut.

I can see my handprint on your butt. You liked that, didn't you?

I know you like this baby. Giving it up. You're such a good girl mmm

Keep doing that baby...God, I love you ! mmmmm

Your ass feels so good!

Yeah, you like that?

You like getting your ass fucked?

Sada ona kaze :

Yes! Foock me! Foock my tight ass! Oh! Oh my foocking god! I'm gonna cum! I'm gonna... Oh! Foock! I'm cumming! I'm cumming with your cock in my ass..

Just do it. Please! "Foock my ass! Foock my dirty little cum filled asshole!

Yes. I love the feeling of your cum in my ass. I feel so dirty! I feel like a... Like a whore!

Come on! Foock me. Foock me hard this time

Ja je opoe pitam: Do you like it.??...Do you like my dick in your tight little asshole?

Ona kaze: Yessss, I love it! ...What the hell are you....ohhhhhhh !

Oh my God!... That feels so foocking good!

Oh foock I'm going to cum! ...Oh foock! Oh foock! Oh foockkkkkkk!!!!

Ja je pitam : Where do you want me to cum?

Ona kaze: Foock, I don't care!

On my face! Cum all over my foocking face! Cover me in cum! Ass foock me and then cover me in cum! "Yes! Yes! Yes! Yes! mmmmmmmmmmm!!

...etc XoxoxoxoxoxoxoxoX

"Za vece rasprave kuvam kafu , otvaram lap , google i sedamo za sto da raspravimo.
I naravno da sam posle nadr.k sto me prekida zbog govorancije ko da je u Senatu"

ok..., možda vas ima koji "flaster" na ustima imate i ne progovrite niti riječ,,
nitko ne govori o nekim raspravama i govorancijama, nego tek o i riječ ili dvije koje imaju svoje mjesto u datom trenutku...,
no dobro, polemika nije potrebna, svak smo mi na svoj način...,
"sto ljudi sto ćudi" , vele

Poslednja izmena:
"Za vece rasprave kuvam kafu , otvaram lap , google i sedamo za sto da raspravimo.
I naravno da sam posle nadr.k sto me prekida zbog govorancije ko da je u Senatu"

ok..., možda vas ima koji "flaster" na ustima imate i ne progovrite niti riječ,,
nitko ne govori o nekim raspravama i govorancijama, nego teko i riječ ili dvije koje imaju svoje mjesto u datom trenutku...,

a bre sramota :mrgreen:

"
nitko ne govori o nekim raspravama i govorancijama, nego tek o i riječ ili dvije koje imaju svoje mjesto u datom trenutku...,

Ma gde si to procitao o flasterima?
Naravno da neceg ima ali nije ono '' DODZI DODZI SA' CE DA TE KA.R.AM...........VIDI MOG PE.V.CA.... AAAAAAAHHHHH............ UUUUUUUUUHHHH........JOOOOJ DA ME SADA VIDI MOJA MILA MAJKA ........... I SL ''

Sad razumeo? :)

Ma decko jos masta ...treba mu iskustvo ....;P
Saint je u pravu samo u mraku prvog puta..da ne vidi da ti je mali..hehe..inace ce pobeci kod mene lol ;)) wink

ako se odnosi na mene (a pretpostavljam da se odnosi) morat ću te razočarati zbog godina koje su iza mene, mada bi možda volio ponekad da mogu biti još dečko..... svejedno, poživio ti i skupljao iskustvo, možda jednog dana i ti budeš drukčije o ovoj temi mislio.... :)

Back