Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sliči... :]...lici na Putina...![]()
Barbara je boginja!!! Posle toliko godina moderator. Svaka cast! Iskreno se nadam da me se niko ne seca od stare garde. Zapravo ne znam ni da li su jos aktivni stari ucesnici. Barbara ako mozes da mi izbrises sve postove bio bih ti zahvalan! Valjda mozes kao boginja!
Ako ne..imacemo arhivu gluposti.
Kad vidim kako sam lupetao kao nedokucani klinac dodje mi da se pojedem, ali valjda je moralo tad da bude tako. I te gluposti su ipak neka bitna karika.

..ja se secam i tebe i svih hahah...Barbara je boginja!!! Posle toliko godina moderator. Svaka cast! Iskreno se nadam da me se niko ne seca od stare garde. Zapravo ne znam ni da li su jos aktivni stari ucesnici. Barbara ako mozes da mi izbrises sve postove bio bih ti zahvalan! Valjda mozes kao boginja!
Kad vidim kako sam lupetao kao nedokucani klinac dodje mi da se pojedem, ali valjda je moralo tad da bude tako. I te gluposti su ipak neka bitna karika.
onih koji nisu postali nekim modovima odnosno avnzovali teskoBarbara je boginja!!! Posle toliko godina moderator. Svaka cast! Iskreno se nadam da me se niko ne seca od stare garde. Zapravo ne znam ni da li su jos aktivni stari ucesnici. Barbara ako mozes da mi izbrises sve postove bio bih ti zahvalan! Valjda mozes kao boginja!
..
...slatki ste..Nisam se ja zezao... Tebe miDecki, decki, zezate vi mene malo ali ok...ne bunim se...
Prihvatam sale na svoj racun sa osmehom......slatki ste..

kako da vas se ne secam gdine.Barbara je boginja!!! Posle toliko godina moderator. Svaka cast! Iskreno se nadam da me se niko ne seca od stare garde. Zapravo ne znam ni da li su jos aktivni stari ucesnici. Barbara ako mozes da mi izbrises sve postove bio bih ti zahvalan! Valjda mozes kao boginja!