Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je fishi na tapeti..ko je sledeći?...:lol:

Pa po azbucnom redu, a malo i na preskok ...
Svaka čast na (ne)moderaciji!
O tom sam i pisao pre više od godinu dana-treba suzdržanija moderacija za rad veće slobode iskazivanja...
A što se Fišija tiče-da je trebalo-sam bi bio u kontranapadu i to žestokom...Osetio je i Ilke mač jezika
pecaroškog...(Uvek mogu dati topa fore...:mrgreen:)

Brojutro nedeljno...Baš sam mogao još odspavati-propustio bih sat budnog života ili 1/500 000 deo svog života...Otprilike...:mrgreen:
Možda je ovo neobična opaska,ali namernik neka ne obraća pažnju...;)

Stvarno greòta traciti vreme na nesuvisle banalnosti.

Evo i mene posle jutarnjeg trcanja. Promicala je i po neka pahulja snega, ali i mnogo nasmejanih jutarnjih joggera. Uvek posmatram izraze lica ljudi u prolazu, i primetila sam da je ta jutarnja ekipa nekako najpozitivnija :D

Poslednja izmena:

Evo i mene posle jutarnjeg trcanja. Promicala je i po neka pahulja snega, ali i mnogo nasmejanih jutarnjih joggera. Uvek posmatram izraze lica ljudi u prolazu, i primetila sam da je ta jutarnja ekipa nekako najpozitivnija :D
Svaka čas...:)
Među ranoraniocima ima i mrguda,ali uglavnom ,zaista.pozitivni naboj prisutan...I ono "Dobrojutro..." nosi delić stvarne atmosfere...

Bitno je da čovek uživa u trenucima, to da li se opredelio za jutarnju kafu ili jutarnje trčanje sasvim je nebitno jer je to ionako lični utisak.

No, postoje neke nespojive stvari (bar u mojoj glavi) naime negde sam pročitala da je najveći procenat samoubistava baš u zemljama koje su da tako kažem zemlje blagostanja kao što su nordijske zemlje i uvek se pitam zašto.
Da li tamo ima nešto u vazduhu što stvara depresiju ili je svest ljudi u tim krajevima otišla toliko daleko da zaista smatraju da nije baš sve u novcu.

Poslednja izmena:
Svaka čas...:)
Među ranoraniocima ima i mrguda,ali uglavnom ,zaista.pozitivni naboj prisutan...I ono "Dobrojutro..." nosi delić stvarne atmosfere...

Da, mozda je jednostavno u jutarnjoj smeni :lol: vise onih koji pohrle uzivanju u svakom novom danu.

A svaki novi dan i jeste poklon, ciju vrednost odnosom prema njemu odredjujemo mi sami :)

Mozda je moja percepcija i okrenutost ka pozitivnom znatno izrazenija, kao posledica svakodnevnih susreta na poslu sa pacijentima raznih patologija. Ali cak i covek u zdravom okruzenju trebalo bi da je svestan lepote i zivota i trenutka. Zasto se mnogi dozovu pameti tek kada nesto krene po zlu, i tek tada shvate koliko su u stvari bili srecni, a da im je to saznanje tek tako promaklo???

Bitno je da čovek uživa u trenucima, to da li se opredelio za jutarnju kafu ili jutarnje trčanje sasvim je nebitno jer je to ionako lični utisak.

Da, napisah gore varijaciju na tu temu.

Bolje da si ljubičice po Fruškoj gori krenuo prebrajati i usput se zahvalio prirodi što je još jedno proleće samo tvoje.

:klap:

A za ovo - bolje da si - pa zar ne napisa malopre da nije bitan sadrzaj, vec osecaj trenutka :lol:

jos jedan edit: kad smo kod ljubicica - novozasadjene ispred spomenika Mocartu, na jucerasnjem suncu :D

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back