Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja lično nisam očekivao da povedete raspravu. Mislio sam da ste sposobne da povedete dijalog. Ne na svaku primedbu da stavljate štit. Primedba nije koplje. Treba da udje u mozak.

Ai tebi bi bilo pametnije da mozak angažuješ na kojoj temi...Ne priliči ti baš da tu sitničariš...:manikir:(Tvoj smajli:mrgreen:)

- - - - - - - - - -

Au, i ja se chudom chudim...:eek:

Des trojanko...;)

Ai tebi bi bilo pametnije da mozak angažuješ na kojoj temi...Ne priliči ti baš da tu sitničariš...:manikir:(Tvoj smajli:mrgreen:)

- - - - - - - - - -

Des trojanko...;)
Ni ti nisi razumeo poentu večerašnje pojavljivanja. Ponajmanje ko je večeras tupio. Po običaju, ove dve moderatorke. Nesposobne da stvore dijalog. Sposobne da polemišu sa balkona.
A ti begaj u čamac, nazad. Ribe te bolje razumeju kad baciš udicu nego ja šta si hteo da kažeš. :rotf:

I ne obraćaj se dami tako. Nemaš pojma ko je to. :sad2:

jeste, u kafani je mnogo bitan kvalitet pisanja... i ovde se uvek pisalo samo kvalitetno... prosto ne znam kojih bih kvalitetan post sad pre citirala da dokažem tu tvrdnju... :lol:

A zašto učestvuješ u igranci u ovom našem kontejneru kada vidiš da nas kvalitativno nisi dostojna zbog svoga izrazitog odskakanja.
Zašto se spuštaš na naš nivo? Šta te to mami da nam se daš :zper:
To što ti misliš da se mi za razliku od tebe ne možemo reciklirati ne znači da zbog toga treba i da ćutimo.

Poslednja izmena od moderatora:
  • Podržavam
Reactions: Tol
eto, a onda borka pita gde me to moderatori vređaju... hvala ti za ovaj citat, mene mrzelo da tražim... neke koristi i od tebe da bude... :lol:

Za razliku od tebe,ja nemam bog zna kakvo mišljenje o sebi...(To bolje da me niko i ne pita!:mrgreen:)
Vidi,ima tu jedna muka...Ko o sebi ima visoko mišljenje-mora da je glup,a ako nema dobro mišljenje-ili je pametan
ili zaista loš ili i jedno i drugo...
Pa,dok je sam sa sobom-uopšte nikom ne smeta kakvo mišljenje ima o sebi...:mrgreen:
Najbolji su oni koji se ne muče s takvim razmišljanjima...
Ali ima jedno zlatno pravilo u vezi toga:mišljenje o sebi najuputnije zadržati u sebi...:lol:

Za razliku od tebe,ja nemam bog zna kakvo mišljenje o sebi...(To bolje da me niko i ne pita!:mrgreen:)
Vidi,ima tu jedna muka...Ko o sebi ima visoko mišljenje-mora da je glup,a ako nema dobro mišljenje-ili je pametan
ili zaista loš ili i jedno i drugo...
Pa,dok je sam sa sobom-uopšte nikom ne smeta kakvo mišljenje ima o sebi...:mrgreen:
Najbolji su oni koji se ne muče s takvim razmišljanjima...
Ali ima jedno zlatno pravilo u vezi toga:mišljenje o sebi najuputnije zadržati u sebi...:lol:

izvini molim te, a gde sam ja to pričala o sebi? :lol: imaš ti tako običaj da se gubiš i da pričaš o onome što te niko pit'o nije... :lol:

A ti mislis, La barbara da nedostatak prjatelja makar i ovde na Krstarici ne moze da muci? Da smo mi roboti koji pisemo iza ekrana i da se ne vezujemo za ljude?

Pola foruma je banovano sa latentnom opasnoscu da to bude i ona druga polovina.

Meni nedostaju:

Kami, Zlozi, Marlon (iako s njim ne razgovaram), Surbel, Lab man, Navar, pa ako cemo bas, i Idi Dada Amin.

Ovo sada lici na rastimovani klavir i dzaba se pokoja "nota" cuje, i eto napokon nemate posla, olaksano vam je, odresene su vam ruke od "kojekakvih", ali je zato forum utihnuo, isto kao sto kaze naslov filma "Kad jaganjci utihnu". Mis mo jaganjci, a vi ste vuci.

I oduvek sam tvrdila da je bolja i "graja" nego ova jeziva tisina, i zelja da se svi korisnici smeste u "kalup" valjda neke "finoce" ali nazalost iza te "finoce"najcesce stoji glupost i vlastoljubivost, a i nece pa nece kad nije prirodno.

Sveko je cvece potrebno u basti, a to sto neko ne zna da ga zaliva, nije krivo ovo drugo cvece.

Da, moze da se pati itekako kad nema prijatelja...

A ja ti ne nedostajem iako nisam banovata :sad2:

Perla...Onde gde ti vidiš problem ja ga ne vidim..
Ako voliš ovo mesto, ako ti je stalo do njega jer tu dolaze tvoji prijatelji tj. ljudi koji su ti dragi, izvoli daj svoj pozitivni doprinos
jer se doprinos vas nekolicine svodi samo na pljuvanje po moderaciji a to je dosadilo svima zaista...

Preteruješ a ne pitaš se zašto se na tebe ne baca smiljem i bosiljem. Možda bi se i tako moglo postaviti pitanje a da ono bude na nekom nivou tebi prihvatljivom.

Ja ću da ti kažem zašto, zato što si čas ovakva a čas onakva. To zavisi od toga kako ti svane.
Nemaš karakternu konstantu po kojoj bi bila prepoznatljiva i kao takva prihvaćena. Šaraš ko kriva Drina.

Poslednja izmena:
eh moja Zeb, viš da joj ni ja ne nedostajem...:( a ni spukija nema, Neza.., faljda tak'a nafaka.
nego gde si ti na fotkama, ja te očekivala na ruševinama :) :cmok2:
pozz svim filozofima :)

- - - - - - - - - -

Preteruješ a ne pitaš se zašto se na tebe ne baca smiljem i bosiljem. Možda bi se i tako moglo postaviti pitanje a da ono bude na nekom nivou tebi prihvatljivom.

Ja ću da ti kažem zašto, zato što si čas ovakva a čas onakva. To zavisi od toga kako ti svane.

mila moja..zar nismo svi nakrivo? neko zorom neko notjom(mada taj zornjak ume da bude okrepljujući :hahaha:)

eh moja Zeb, viš da joj ni ja ne nedostajem...:( a ni spukija nema, Neza.., faljda tak'a nafaka.
nego gde si ti na fotkama, ja te očekivala na ruševinama :) :cmok2:
pozz svim filozofima :)

- - - - - - - - - -

mila moja..zar nismo svi nakrivo? neko zorom neko notjom(mada taj zornjak ume da bude okrepljujući :hahaha:)

Mene ne smeta kada je neko prost, ne smeta me ni kada je neuk, mnogo toga me kod ljudi ne smeta ali me smeta kada naiđem na nekoga ko ti smeši pa ti prvom prilikom" zabije nož u leđa".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tab je naišao sa svojim mudrostima na Fotografiju pa sam se smakla a i utemeljeno smatram da je tamo došlo do žešćeg sukoba interesa a ne bih da učestujem u tim igricama.
Staro je pravilo da onaj ko organizuje igru, takmičenje u njoj ne može da učestvuje i to ne samo on nego i njegova porodica čak no to na Fotografiji ne važi.
Moderatori, supermoderatori i administracija po mome shvatanju ne smiju da učestvuju u takvim takmičenjima.
Apsolutno nemaju pravo na ikakav komentar kamo li tek ocene i ja sam to kazala Tabu no bila sam zbrisana po staroj stazijevoj praksi

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back