Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije izvesno, nismo još pismo koncipirali.....prvo mi ponudu, pa onda oni odgovor na ponudu...pa da vidimo...potrajaće projekat indija ( :
ti nikad nemaš vremena
il ljuštiš smokve ili praviš ajvar ili nemam pojma ša radiš...kad ćeš da sedneš lepo ko žena na forum.....znam ja ša je...skajpovao te je ili fejsbukovao neki forumaš....:pda...
kako moja borka i dule...oni kad su ovde, oni su ovde...

nensi, mi smo puževi, dvopolni i to.....i apslut. sigruni u svoju sex. str8 orjentisanost, pa mož se time zezamo... a ti što vičeš na ulici dečacima : šinko, a šilovanje?? to po strani...
i šo te jure psihopate...to ćemo još da vidimo... :hahaha:
ljub te moonja, da ne pačeš... :cmok: ;)

aha igrala sam poker dva tri dana .....ludilo ..i nikad vise ...:D imam 100 dolara :lol:c....

danijela cmok :D

ps ne dajte rep moonji nikako vise :lol:

fina muzika....jel taj pojam..znak imao i neku sličicu i kakve rasprave su tamo vođene..paklene.....ili....

Hmm .... Ovako: s obzirom na to da Danijela ne zna ništa o Paklenoj Alis a ni stariji čitaoci/gledaoci nikad nisu saznali sve čudne životne puteve zbog kojih je Alis postala "Paklena Alis" (genetske predispozicije, uslovi života itd), odlučila sam da vam poklonim još jednu priču koja seže duboko, duboko u Alisinu prošlost.

Šta se dogodilo sa Bejbi Alis

Životopis Alis počinje pričom o njenim roditeljima i bližim rođacima.
Šezdesetih godina XX veka, negde u pustinjama Nevade, noću se na nebu pojavljuje tajanstvena crvena svetlost o kojoj svedoči ova fotografija, slučajno snimljena na licu mesta:
rio-ufo-light-show.jpg

Lokalno stanovništvo je uplašeno; kruži priča o invaziji Motmena
mothman-strikes.jpg

Ono što ne znaju, to je da je ekipa Enterprajza (dakle, nikakvi ljudi-moljci i ostale izmišljotine),

starship.jpg

zalutala u vremenskoj petlji, nakon većeg kvara na svom brodu, odlučila da se privremeno spusti na Zemlju. Enterprajz je, usled opcije unvisible shield on, nevidljiv za ljudsko oko, a njegova posada se raštrkava i svako odlazi u različitom pravcu.
Jedan od njih odlazi u obližnji gradić, gde slučajno naleće na ljubaznu i ljupku stanovnicu Evu. Eva, očarana tamnookim strancem, poziva ga u svoju kućicu na večeru. Neko bi pomislio da je ona neoprezna ... ali nije to u pitanju. Ono što član posade Enterprajza ne zna, a vrlo je bitno za dalji tok priče, to je da Eva ima tri lica: ujutru je devojčica, preko dana je domaćica i uzorna žena (štaviše, supruga), a uveče i noću femme fatale. DakleM, i naš junak je očaran Evom, i odašilje joj signale

mr-spock.jpg

koje ona, nekim čudom, razume. Prisustvujemo sceni u kojoj zgodnjikava Eva nudi stranca pohovanim pilećim batacima (koji će se kasnije ispostaviti kao ključan momenat u slučaju Alis), a on, navikao na alge u tabletama, s teškom mukom prisiljava sebe da jede.
Nakon večere uz sveće, Eva zavodi stranca (u noći), tj. odvodi ga za ručicu u spavaću sobu. Ne nadajte se, te kadrove nećemo videti. Uzgred, Evin muž je na poslovnom putu, i vraća se sutradan ... tako da se Evina ljubavna idila tu završava, i ona kasnije gleda kroz prozor u mostove okruga Medison (koji nisu u Nevadi, ali nije ni bitno).
Ujutru stranca više nema ... teleportovao se u popravljeni Enterprajz, a Eva se ničega ne seća, jer je prošla fazu femme fatale. Ona veselo, pevušeći, posprema po kući, sa keceljicom oko struka, u iščekivanju muža.

Devet meseci kasnije, kao rezultat strastvene noći, rađa se Alis – devojčica neobičnih sposobnosti. Od malena pokazuje visoki IQ, a ima i moć telekineze, i još neke moći kojih njeni roditelji nisu ni svesni, ali ih je svestan kućni ljubimac, bernardinac Kudžo. Nažalost, Alis je povučena, ćutljiva i neprihvaćena u školi ... Oseća da ne pripada ovom svetu. Svake noći gleda u zvezde, pruža ka njima ručice i mrmlja nešto nerazgovetno.

carrie_l.jpg

U školi je maltretiraju, nazivaju je ludačom i čudakinjom. Kada kapiten školskog ragbi tima uoči da je lepa, to dodatno komplikuje stvari: devojke postaju ljubomorne i spletkare. Upečatljiva scena: čupaju je za kosu. :(
Na maturskom balu Alis rešava da se osveti svima koji su je maltretirali, i uz pomoć telekineze, ruši školu ... da bi potom netragom nestala. Vidimo je kako korača i gubi se u daljini.

CARRIE2.jpg

Njeni roditelji prijavljuju nestanak policiji, ali posle višemesečnog bezuspešnog traganja istraga se zatvara.
Šta je dalje bilo sa njom, saznaćete u sledećem nastavku, a možda i nećete.

Moje dete večeras dolazi iz Grecie :heart:

Aaaa ... Nedostajao ti je, je l da? :D

Kada je raspust, često znam da kažem "Aman, kad će već jednom početi školska godina, na glavu ste mi se popeli..." A onda, več posle par dana od početka školske godine, počnem da osećam kako mi nedostaju kad odu u školu.
Ili - radujem se što idu na ekskurziju (zato što se oni raduju), pa već sutradan quqam, i brojim dane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back