Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Borac, jel ti to mene mamis...? A da znas kako sam slatko vecerala...budem nosom tastaturu...
...
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Borac, jel ti to mene mamis...? A da znas kako sam slatko vecerala...budem nosom tastaturu......

Hmm...
"Muškarac ima samo jednu sigurnu ljubav - ljubav svoje majke." (V.Igo)

E,tu je sto posto u pravu,iz pedagoških razloga ga ne treba rušiti....mudar je Viktor..
...

Paaa.... Znam da voliš sarme.![]()
ČE : )
pošto sam bio vredan jutros
nalazim da se nećete ljutiti ako budem malo pravio lom večeras
spremiću ujutro : )
weeeee

Volim...nije da ne volim...mljc...
" Smrt je za coveka jedino sto ga uzdize iznad Boga, a Bog je dao coveku smrt jer ga smatra greskom, neuspelim stvorenjem..." ( Leonov )
:
...Zdravo kralju moj...

добро вече најдражи моји кафански другари
осетила сам потребу да поделим са вама овај одломак.
и два питања ѕа вас.
Да ли сте икад доЖивели прирОду као Селма?
Да ли ћутња најсрдачнији друг, а самоћа сунце?![]()
... ali, ako hoćeš da shvatiš oblik, zatvori oči i zamišljaj.добро вече најдражи моји кафански другари
осетила сам потребу да поделим са вама овај одломак.
и два питања ѕа вас.
Да ли сте икад доЖивели прирОду као Селма?
Да ли ћутња најсрдачнији друг, а самоћа сунце?![]()

потакла ме на размишљање једна тема на дому..и некако се наметнуло питање шта је природа за сваког од нас. за мене је много, и претапање у природу и сједињавање са њом, и губитак личног, и то , ниси ништа, а јеси све, и оно што је најдубље, и оно што је највише, и светло сунца, и мрак дубине земље из које све потиче, и све оно банално, и тривијално,а тако битно, и брзо, и кусо, и модерно, и свакакво, и бол, и туга, и нервоза, и стрес, и све-нестане, или се макар сведе на меру, изгуби на значају...E sad si me naterala na razmišljanje...
Da, prvi put kad sam bila devojčica, pre i za vreme oluje u Lipovačkoj šumi. Ako hoćeš da vidiš dolinu, popni se na planinu... ali, ako hoćeš da shvatiš oblik, zatvori oči i zamišljaj.
Ćutanje je, poput razgovora, takođe potreba ... najčešće dok prebiremo utiske, baš kao u tvom odlomku. Tada nam je svaki glas, osim našeg unutrašnjeg, smetnja. Samoća je katkad najbolje društvo ... Samoća = sunce; sunce kao svetlost, tj. prosvetljenje?

ништа се у природи не изграђује непрестано..hm, mislm da jesam
ali to je iluzija
razgrađujući osećaj u kojem se čoveg gubi i nestaje
poništava - vođen je tantosom
dok se kroz eros, deljenje sa drugima, čovek izgrađuje
prima i reflektuje svetlost
dok sam ne postane malo sunce
trep, trep

Ćutanje je, poput razgovora, takođe potreba ... najčešće dok prebiremo utiske, baš kao u tvom odlomku. Tada nam je svaki glas, osim našeg unutrašnjeg, smetnja. Samoća je katkad najbolje društvo ...

мени се страшно смањио праг толеранције према људима који непрестано причају![]()