Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Rama margarin, Barbi. 
Ova kapica mi već ide na živce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rama margarin, Barbi.
..tebi bar dobro stoji..
Last night, I heard my mama singing a song
Ooh-We, Chirpy, Chirpy, Cheep, Cheep
Woke up this morning and my mama was gone
Ooh-We, Chirpy, Chirpy, Cheep, Cheep
Chirpy, Chirpy, Cheep, Cheep, Chirp........

I ova je strava.....
Rama margarin, Barbi.

Rama margarin, Barbi.
Postovana,u pravu ste za kapicu,slozena rec,dobar dan !!!!!

juce sam ceo dan osecala teskobu. ceo dan sam mislila na nekog ko je bolestan, i za koga brinem. i grdila samu sebe, otkud mi to, cemu to, odakle te lose misli dolaze, zasto prizivim nevolju, prokletinja..
uvece sam uspela da oteram utvare, i provela sam vece u smehu, do suza..
jutros, idem na posao, i sretnem komsinicu koja ide kao mesecar. pitam je sta je..a ona kaze da ubila se i.
muk.
dete, devojcica od 17 god. iz komsiluka. znamo ih , i nju i brata, koji je kao moj mali sin. deca, tiha , povucena, pristojna. mati radi dva posla, u nekim prehranama, jer otac, kao od brda odvaljen , tri godine "ne moze da nadje posao"..za bedne pare..letos smo se srele. osusila se, ocajna, kaze ne znam sta da radim, ubicu se..i saslusala sam je, utesila, i otisla svojim poslom..
i sad..sta sad...ode dete..ko zna sta joj je bilo u glavi..a svet i dalje vice, juri, smeje se, a nje nema..i kako dalje sad ***..kako dalje sa svescu da se nesto mozda moglo, da je trebalo..ali ko? svako misli nije moja briga..i eto, nije nicija..
i ta njena majka..kako da zivi dalje..kako da se pogleda u ogledalo...kako da prezivi..
Ja i ne primjecujem....Borcica ima kapicu.....
Neobicno izgleda....![]()

Izgleda idiotski.
Večeras vraćam stari imidž.

a sto jest'..jest'Izgleda idiotski.
Večeras vraćam stari imidž.
))))
Niko nije kriv...krivo je beznadje...
Depresija.
Koto, psihički zdravi ljudi ne izvršavaju samoubistvo.
Prica je strasna, cepa srce. Nekad je tesko videti svetlo, izgleda suvise daleko i nedostizno.
Takva je nasa priroda, kada smo srecni verujemo da ce to trajati vecno, a cak i prolazna nesreca izgleda kao neumitna sudbina.
Nekad se tesko tome odupreti, potreban je slucaj cesto, neki mali srecni prst one druge sudbine, nesto da nas takne po ramenu, mali oblak vilinskog praha, nesto, nesto da se desi… I ne desi se, suvise dugo jednostavo se ne desi..

Veče dragannz...
niko više ne zna da se druži,da iz čistog zadovoljstva zagrli nepoznatu osobu koja se lepo nasmešila...
Free hug ! Klinci to rade ovde, na prometnoj raskrsnici stave tablu FREE HUG I “presrecu” i grle se s prolaznicima… : )