Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.najvise me nervira kad bliski ljudi me poznaju dovoljno da vide da mi je "nesto" ali ne i dovoljno da znaju da ne mogu da pricam,pa se cak ljute sto nemam poverenje u njih,sto necu da im kazem.to mi stvara dodatnu tenziju
Do teskih licnih frustracija,nesigurnosti,asocijalnosti,depresije,potisnutog besa...pa cak i agresivnosti(pricam o ovima sto ih znam)e,to htedoh da kazem...do cega ta zatvorenost moze da dovede...ne verujem da je tim osobama lako bilo da je razlog zatvorenosti unutrasnji monolog ili nemanje povorenja u nekog kome bi to mogli da ispricaju...
Чутим као заливена, али пишем.Da li kada vam je stvarno lose pricate ili ste skloniji bezanju u sebe?Da li tada terate bliske osobe od sebe ili ipak imate potrebu da nekome pricate o tome sto vam je, i kroz pricu izbacujete deo tih losih osecanja?Ne mislim na svakodnevene problemcice koji nas smaraju pa se mi zbog njih osecamo bzv,ne...Nego na mnogo jace osecanje,nezadovoljstva,tuge ili neceg treceg?
Da li kada vam je stvarno lose pricate ili ste skloniji bezanju u sebe?Da li tada terate bliske osobe od sebe ili ipak imate potrebu da nekome pricate o tome sto vam je, i kroz pricu izbacujete deo tih losih osecanja?Ne mislim na svakodnevene problemcice koji nas smaraju pa se mi zbog njih osecamo bzv,ne...Nego na mnogo jace osecanje,nezadovoljstva,tuge ili neceg treceg?
ja ne mogu da uhvatim pravilo kod sebe,nekad ispricam
ali uglavnom cekam da prodje pa tek tada ispricam,jer mi je tesko da kroz pricu ponovo to sve prezivljavam,ne prelaze mi reci preko usana,sistem samoodbrane me nekako zaledi,ne pricam,ne mislim gledam kroz tv,kroz ljude.onda kad prodje ispricam nekome.najvise me nervira kad bliski ljudi me poznaju dovoljno da vide da mi je "nesto" ali ne i dovoljno da znaju da ne mogu da pricam,pa se cak ljute sto nemam poverenje u njih,sto necu da im kazem.to mi stvara dodatnu tenziju
ovo je prvi put da sam sve to stavila u reci:-|
e ja imam taj problem sa snovimada,tek posto prodje dovoljno vremena da sve to ne bude toliko zivo da to ponovno prozivljavanje kroz pricu bude znatno manje,ali tada vec neke stvari sredim sama sa sobom...tada,kada dodjem do tog trenutka konacno imam potrebu da sto vise pricam o tome,jer ga na taj nacin izbacujem...skoro sam uhvatila sebe da drgugarici kazem"ne zelim da pricam o tome,imam utisak da ce tako postati stvarno",onda sam sela i razmislila koliko jezivo i glupo to zvuci i naterala sebe da pricam o tome(moram da se samopohvalim)![]()
Obično u takvim situacijama ne mogu ni sebi da definišem šta mi je, tako da je priča drugima totalno uzaludna.....Da li kada vam je stvarno lose pricate ili ste skloniji bezanju u sebe?Da li tada terate bliske osobe od sebe ili ipak imate potrebu da nekome pricate o tome sto vam je, i kroz pricu izbacujete deo tih losih osecanja?Ne mislim na svakodnevene problemcice koji nas smaraju pa se mi zbog njih osecamo bzv,ne...Nego na mnogo jace osecanje,nezadovoljstva,tuge ili neceg treceg?
Superpa pricham samo odredjene stvari kojima ne opteretjujem druge ljude, a ostatak preradim i istresem na ljis ...eto![]()
pa i to se vežba
probaš prvo da pišeš i da sebi objasniš kako se osećaš
onda možeš nekom drugom
(jbte, zvučim ko ona jeftina psihologija što sam je neki dan napljuvala)