Прича се прича, НОВИ левичари долазе...

Србији спас доноси:

• Нова левица

• Нова десница

• Садашња власт

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
20.095
Овако више не иде!

Намете (ХАРАЧ) више нико не може да издржи! Радничка права обезвређена, а имовина отета и поклоњена појединцима сумњивог морала.

Најстрашније је што је суверенитет и интегритет Србије доведен у питање, а српски народ понижен и згажен као никада до сада!

Доста дуго су нас замајавале разно разне групације, назовимо патриотски оријентисаних удружења. Имале су довољно времена да се уједине и супроставе злу које се надвило над Србију, али чини ми се да је време за СВЕ њих већ поодавно исцурило!

И поред свега, (на први поглед безизлазне ситуације) мислим да ће се разочарати сви "кројачи" српске судбине, који су мислили да су са Србијом, скоро па завршили, да су је скроз поробили, направили колонију од ње, а од народа робове, јер су више од једне деценије власт лично (директно-индиректно) постављали.

Зар није управо сада тренутак да се појави један нови лево оријентисани народни покрет.
А, колико сам чула ( а нећу баш све да пишем нека буде понешто и изненађење) већ се УВЕЛИКО врше припреме за излазак у јавност једне велике групације, лево оријентисаних, пре свега младих људи. Даље нећу да пишем о њима, надам се да ће то они сами учинити врло брзо!

Неко заиста треба да изведе Србију из овог мрака. На светлост. Верујем да то могу само они грађани Србије који се до сада нису појављивали ни у једној странци, странчици и који су остали доследни себи и свему ономе што ови садашњи властодршци немају!

Питање за све!

Верујете ли ви у ово...и уопште, верујете ли да би Србију из летаргије управо избавили левичари ( не никако неки који имају било какве везе са оним бившим, ни са овим садашњим, назовимо левичарима, социјалдемократама и слично)?

Можда ће неко да ми замери што у анкети нисам увела опцију "Центар"
Намерно нисам зато што мислим да такво нешто не може постоји...или ћеш да будеш на новој `левој` страни или на новој `десној` ..........ИЛИ ћеш и даље полтронисати овим садашњим властодржцима :lol: (они би могли да буду тај `центар` пошто мисле да се око њих СВЕ врти:zcepanje:)

Питање за све!

Верујете ли ви у ово...и уопште, верујете ли да би Србију из летаргије управо избавили левичари ( не никако неки који имају било какве везе са оним бившим, ни са овим садашњим, назовимо левичарима, социјалдемократама и слично)?

Verujem, narocito ako je na socijalnom polju, jedino ne verujem da samo mladi i bez iskustva mogu to da "izvuku" na svojim plecima jer cesto su puni ideja i teorije, ali prakse im manjka.

Svako ozbiljno bavljenje politikom je levićarenje...
Ili se možda rodio nekad i negde filozof koji bi tvrdio suprotno?
Niče se nije bavio polisom,prezreo je društvo...Nesvojstveno čoveku,
moguće svojstveno samo nekom bogu ili zamišljenom,projektovanom nadčoveku...
Već Platonova Država je levićarski projekat,tako da je pitanje iz naslova teme suvišno...
A sadržina bloga veoma podseća na tekstove Mire Marković koji su preterivanja
s previše neurastenije te detinjarija košmarna balkanska...Tema za psihologe,nikako
i za filozofe...
Dakle:levica svakako,ali dok ne bude ona primerena ljudima-ništa od nje...

Verujem da su iste one sile koje su napravile pa rasturile Jugoslavije sad ponovo resile da finansiraju novo ujedinjenje u neku novu balkansku državu u kojoj će srpska antinatovska opredeljenja biti konačno nadvladana.

U tom smislu već nam se serviraju priče o tome kako smo suvise mali i kako nas sve zajedno nema koliko Rumuna.

Očekujem neko levičarenje tipa levičarenja Koraća, Čede i Čanka, verovatno pod tihim nadzorom Svilanovića i Jeremića.

Očekujem pokusaj finansiran od bankstera da nas levičari uvedu u neku novu Natoslaviju

Каква бре Југославија:roll:

Ово се тиче само Србије и следећих политичких промена које ће се десити у њој. А "НОВИ" левичари не могу да буду ни Чеда, ни Кораћ,....НИКО од ових постојећих политичара.

Лепо сам написала у уводу теме, да долазе у обзира само они који никада до сада нису били ни чланови неке странке, странчице и слично.

Ako su pravi odmah šaljen neki dinar i popunjavam pristupnicu. Ne znam samo, sudeći po tumačenjima ovde, de li vi uopšte znate šta je levica. Rečenica, ma kakva Jugoslavija, upućuje na želju da to bude srpska levica, nacionalna, a to već znači da nije levica nego nacionalsocijalistička opcija.

Levica pre svega podrazumeva nacionalnu u versku toleranciju. Jasno je i trivijalno, da će, ukoliko se zalaže za prava građana biti građanska liberalna opcija. Levica se ISKLJUČIVO zalaže za radnička prava.

Ne znam zasto neki odmah povezuju levicu sa Jugoslavijom kad je ona zapravo stvorena pre nego sto su komunisti dosli na vlast. Oni su je samo preuzeli 25 godina kasnije. Inace mi nije poznato da se neka nova levicarska snaga uopste osniva tako da ne znam o cemu uopste mozemo da se izjasnjavamo kad tu nema ni ljudi ni programa. Ako postavljacica teme ima drugacije informacije bilo bi pozeljno da ih ovde podeli s nama.

Од лезилебовића, као што су левичари, нема никакве користи.

:mazipsa:

mijodrag-citakovic-ripanj-1328585176-83450.jpg

novi-rekord-tent-1328585176-70907.jpg

Tvoji su na vlasti 30 godina. Imaš možda neku sliku da postaviš izuzev "žutog" mosta. Čak i "Halu" su vam napravili ex-komunjare, neo-nacionalisti, SPS-ovci.

Poslednja izmena:
Можда ће неко да ми замери што у анкети нисам увела опцију "Центар"
Намерно нисам зато што мислим да такво нешто не може постоји...или ћеш да будеш на новој `левој` страни или на новој `десној` ..........ИЛИ ћеш и даље полтронисати овим садашњим властодржцима :lol: (они би могли да буду тај `центар` пошто мисле да се око њих СВЕ врти:zcepanje:)
Levica je posle Bader-Majnhofa u Evropi prestala da postoji. Ono što se naziva levicom su liberali koji su se instalirali i u Srbiji. Nikom oni sreću nisu doneli.

Bader - Majnhof je bila ekstremno levicarska teroristicka organizacija, a ovde pricamo o politickim organizacijama.

Bader-Majnhof je organizacija koja je stvorena kako bi se ućutkala nemačka levica, a preko nje i ostala evropska levica koje su pretile zapadnom sistemu u periodu hladnog rata , sve koordinisano sa zatiranjem američke levice. Posle toga sledi pad evopske levice do dna.

Овако више не иде!

Намете (ХАРАЧ) више нико не може да издржи! Радничка права обезвређена, а имовина отета и поклоњена појединцима сумњивог морала.

Најстрашније је што је суверенитет и интегритет Србије доведен у питање, а српски народ понижен и згажен као никада до сада!

Питање за све!

Србија је већ више година ...ЗЕМЉА ЛЕВАКА...мсм...ЛЕВА РУКА - ДЕСНИ ЏЕП...и сваким даном их је све више.

Сви желе да ...ОТМУ СВОЈ ДЕО ПЛЕНА...док још ...ИМА ШТА ДА СЕ ОТМЕ...јер је остало ...ЈОШ ВРЛО МАЛО ВРЕМЕНА ...:think::aha2:

ТЕРОР ПРЕМА ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ...коме државни врх србије прибегава и уводи га у редовну примену и свакодневицу...може врло лако да им се врати као... БУМЕРАНГ - СА НЕСАГЛЕДИВИМ ПОСЛЕДИЦАМА...:aha2:

Ако мисле да ће их ... NATO i Amerikanci...страмимгамајци ...ЗАШТИТИТИ - ГРДНО СЕ ВАРАЈУ ...:per:...:think:

ПУСТИЋЕ ИХ НИЗ ВОДУ...као што су ...ПУСТИЛИ ...и све оне предходне " Српске Вође " - КОЈИ СУ ИМ ВРОВАЛИ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Они " Српски политичари " - КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ИЛИ ИГНОРИШУ - ИСТОРИЈУ СРПСКОГ НАРОДА - УЧИЋЕ ЈЕ НА СВОМ ПРИМЕРУ.....:think::aha2:

(...) Верујете ли ви у ово...и уопште, верујете ли да би Србију из летаргије управо избавили левичари ( не никако неки који имају било какве везе са оним бившим, ни са овим садашњим, назовимо левичарима, социјалдемократама и слично)?

Па сигурно не могу национал-шовинисти, десничари и клеро-фашисти да ваде Србију из гомана тј. исти они који су је у гомна и бацили, а који се и сада поносе својим "успесима".

Ni novi ni stari levičari.Šta se srpskom narodu desilo pod levičarima dobro znamo.Preko Tita,Miloševića,Tadića,....i ostale levičarske bratije po antisrpstvu.

Ма да, најбоље да 'Алек' и напрдњачка фаланга влада што дуже - мсм, већа ће револуција бити...

Back