prica, prica, pricica...

Da li previse pricate?

Dobro znam da ćutim, ali samo ponekad, kada jedem i kada spavam., još samo ovoooo da te pitam.. Oružjem..
E, ima i ono "jednom me je tata zaključaio u podrum, nisam hteo da kažem da sam GLADAN"

Da li imate utisak da vas ponekad ne slusa sagovornik?
Ne, uvek me slušaju.
Proveravao sam, bio sam kvaran, rasplinem se namerno a oni - slušaju.
Ja sebe ne bih slušao, bilo bi mi dosadno, ali to sam samo ja..

Kako se osecate?

Dobro se osećam. Kada? (Pitaj me da li ja slušam druge :lol: )

Kako se ponasate?
Nekad sam ko jagnje, nekad sam ko vuk, al uvek zanemim kad ti vidim ..struk?

GLEDATE LI SAGOVORNIKA U OCI?

UVEK.
Jedino ne kada vozim ili kada hodam pored sagovornika, tada nije zgodno..

Cao, veceras sam se sita ispricala, tj. on je pricao, pricao, pricao... beskrajno, ali nisam imala srca da mu kazem da zacepi. Na kraju mu je zakljucak (on uvek nesto zakljucuje) da smo se sjajno ispricali. E problem je sto posle takvih monologa (koje on zove dijalozima) uvek ima takav zakljucak, a kad je dijalog konkretan - zakljucka nema :) Jesam li to normalno?

u principu ako je neki odvratan dan i zuta minuta onda ne..ali inace skroz komunikativan volim da pricam i slabo nekako nadjem nekoga da se druzi samnom pa da nije nekako tako slican...

ali sigurno je kretenski kada izadjeh sa frajerom prvi put na pice i on tu vrti glavom i pita te jel poznajes MARKA znas onog jednog MARKA iz tvog kraja :) i te neke glupe mutave varijante :)

Joj, ja u mom drustvu ne zaklapam!
Ali sa manje poznatim likovima, prilicno sam suzdrzana!
E sad, ova forma komunikacije s ljudima mi je taman! Kad mi se prica, tj. pise, ondak pisem i tako u spiralu!

Inace, sagovornika uvek gledam u oci.
Smatram da je suprotno izrazita nekultura!

Iako mi je nick ''brbljiva'', ne, ne pricam previse. Cak sta vise, ne volim da pricam puno.
Desavalo mi se da primetim da me sagovornik-ca ne slusa i kao i vecina koji su odgovorili na ovo pitanje, automatski prekidam svaku dalju pricu, tj. zacutim i pustam drugu stranu da kaze sta mu je na umu.
Normalno je da se covek neprijatno oseca kada ga drugi covek ne slusa. Verovatno je to stvar i nekulture, mada ko zna, imate ljudi koji naprosto ne znaju da vas saslusaju, terajuci neku svoju pricu...
I da, gledam sagovornika u oci, ukoliko mi to sagovornik ''dozvoli''. Ima raznih ljudi, raznih cudi...

Back