gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
gurmanci:A ako su to muz, deca, roditelji, neko kome je zaista potrebno da nesto saopstis, neko na koga si upucen svakodnevno...?
Hajde da se samocitiram posto mi na ovo ne odgovarate...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurmanci:A ako su to muz, deca, roditelji, neko kome je zaista potrebno da nesto saopstis, neko na koga si upucen svakodnevno...?
Pa zavisi.......ako su okolnosti takve zacutim,pa sacekam povoljan trenutak.Ako se iznerviram,pocnem da urlam...........ali to i nije tako cesto.gurmanci:A ako su to muz, deca, roditelji, neko kome je zaista potrebno da nesto saopstis, neko na koga si upucen svakodnevno...?
Pocni da sapuces.gurmanci:Ali u svakodnevnoj komunikaciji u kuci, dok milioniti put ponavljam npr sinu ili muzu nesto sto je vazno, a oni bleje - ja poludim.
gurmanci:a ja gundjam li gundjam sve u nadi da ce biti jos malo uredniji (ne ocekujem bog zna sta).
gurmanci:Ok apsolvirasmo decu, ali jos vise nervira kada nas ne slusaju momci ili muzevi zar ne?
Da li uspevas i kako da odrzis paznju sagovornika na odgovarajucem nivou ?Betty:"mojih pet minuta"...pretvore se lasno u mojih 5 sati![]()
He, he, imali smo jednog profu na faxu koji je na pocetni zamor na predavanjima koji nije imao tendenciju prestanka, odgovarao pocevsi predavanje saputomCaLiMeRo:Pocni da sapuces.
Mozda zvuci smesno, ali probaj jednom...:wink: