jos_1_5ak Iskusan Poruka 6.632 23.10.2009. u 19.03 - Prica o NLO-ima (na rubu znanosti) #1 Pogledajte ovu emsiju zaista je zanimljiva, pogotovo ove sokantne price pilota i ocevidaca koji su imali susrete sa njima. Poslednja izmena: 23.10.2009.
Pogledajte ovu emsiju zaista je zanimljiva, pogotovo ove sokantne price pilota i ocevidaca koji su imali susrete sa njima.
Rudjer Iskusan Poruka 5.515 24.10.2009. u 18.58 - Prica o NLO-ima (na rubu znanosti) #2 Zanimljivo...
S Swerdlow Primećen član Poruka 610 04.01.2010. u 06.11 - Prica o NLO-ima (na rubu znanosti) #3 Bas sam htela da postavim ovu emisiju kad videh da vec postoji tema.
Džek svih zanata Veoma poznat Poruka 14.803 04.01.2010. u 06.20 - Prica o NLO-ima (na rubu znanosti) #4 Fascinantno. Narocito klip iz emisije "Na rubu znanosti" Medjutim, ovaj klip koji sam ja nasao na net-u nije na rubu, nego iz centra znanosti.... orginalno svedocenje Djure iz TLN-a....
Fascinantno. Narocito klip iz emisije "Na rubu znanosti" Medjutim, ovaj klip koji sam ja nasao na net-u nije na rubu, nego iz centra znanosti.... orginalno svedocenje Djure iz TLN-a....
Borac za prava zivotinja Legenda Poruka 51.007 04.01.2010. u 09.23 - Prica o NLO-ima (na rubu znanosti) #5 Tema od oktobra neaktivna, bez ijednog konkretnog komentara, sa uvodnim postom koji sadrzi samo linkove. Ide pod katanac. Ako cemo da pricamo o NLO-ima, potrebno je mnogo vise od linkova i komentara sastavljenih od jedne reči.
Tema od oktobra neaktivna, bez ijednog konkretnog komentara, sa uvodnim postom koji sadrzi samo linkove. Ide pod katanac. Ako cemo da pricamo o NLO-ima, potrebno je mnogo vise od linkova i komentara sastavljenih od jedne reči.