Прича моје другарице...

Mis Sveta 1996 je bila Alicia Machado,mis Venecuele i glumila je u seriji "Samanta".Prikazivala se na Kosavi.

Лепо пише Емператриз.

Серија се није приказивла у Србији...
Глумица је била мис света 1984...
Глумила је Ендрину/Еугенију,
зове се Astrid Carolina Herrera
http://technorati.com/videos/youtube.com/watch?v=fHTdrn5-qNE
http://www.imdb.com/title/tt0368488/

Poslednja izmena:
МОжеш ли да ми појасниш шта подразумеваш под тим...
znala sam da me neces razumeti - moguce je i da je to samo moj trip:rumenko:
ne znam da li ti se desilo da neko na tebe, kad ga upoznas ostavi utisak...da imas neki intuitivni osecaj u vezi te osobe...i osecas neku jaku hemiju, da se tako izrazim...i mislis da je to privlacnost, a kasnije se ispostavi da ste stvoreni za neprijatelje...
ili da sevaju varnice, svadjate se na pocetku poznanstva, a kasnije se ispostavi da je to samo pogresno kanalisana strast...
hocu da kazem - ko zna sta je prava pozadina te naizgled zaljubljenosti?
lmislim da dosta ljudi jako tesko prepoznaje, artikulise i razume svoje emocije...i da se i ne trude mnogo oko toga...

Poslednja izmena:
znala sam da me neces razumeti - moguce je i da je to samo moj trip:rumenko:
ne znam da li ti se desilo da neko na tebe, kad ga upoznas ostavi utisak...da imas neki intuitivni osecaj u vezi te osobe...i osecas neku jaku hemiju, da se tako izrazim...i mislis da je to privlacnost, a kasnije se ispostavi da ste stvoreni za neprijatelje...
ili da sevaju varnice, svadjate se na pocetku poznanstva, a kasnije se ispostavi da je to samo pogresno kanalisana strast...
hocu da kazem - ko zna sta je prava pozadina te naizgled zaljubljenosti?
lmislim da dosta ljudi jako tesko prepoznaje, artikulise i razume svoje emocije...i da se i ne trude mnogo oko toga...

Отприлике сам овако нешто и очекивао као одговор али ми је разумније да тражим појашњење него да доведем себе у заблуду пројектовањем мојих ставова у тоје мисли...
Верујем да ово о чему пишеш није само трип...

Јуче сам водио занимљив разговор с мојом другарицом...
Има она неког момка који јој је вишегодишња симпатија али никако да се уклопе...

И деси се да је он пре неко вече свратио код ње.
Било је ту мало љубљења, мажења, миловања...
Међутим кад су дошли до прекретнице она застане и упита га "волиш ли ме?".
Он јој наравно изјави љубав.
На то га она упита да ли жели везу с њом и он јој одговори да не жели...
Онда му она рече "Сад си пропустио најбољи секс у животу..." и малте не га избаци из стана...
Прича она мени све ово љута на њега што не жели везу с њом... И као да занемарује чињеницу да она има момка, а успут ми рече да овог не воли већ само да га жели...
И сад се ја питам, да ли је у питању посесивност, такмичење (не знам с ким јер дечко нема девојку) или лудило?
Најсрећнији бих био ако је у питању посесивност...
Шта ви мислите...

Zeni uvek treba reci to sto zeli da cuje.A zeli da cuje ono sto pita. Ako pita:
'sta mislis o meni'
tu je vec zez, i treba diplomatisati
ali ako pita:
'da li sam gov.no'
treba joj reci da jeste, jer bas to zeli da cuje.
I taj lik, trebao je da kaze da je voli, naguzi i cao.

Back