Priča mi Saška

Razlika je 10 godina
On je mladji od saška

mimimi mimimi

Neka pusti sefa da luta bez nje a ona moze da se okupa i da spava :)
Sef moze i da dovede neku kod sebe ako mu se posreci :per:

Nek se ne iznenadi kad joj u pola noci dođe i kaze:Uvijek si mi se sviđala.
To se podrazumijeva ako ne ide dvoje istog pola i kad sobe nisu odvojene...
Mogu reci da je taj sefic kulturan.Ovi iz moje generacije bi to bukvalno kazali......:)

:eek: :trlja:

Moja saška je u totalnoj dilemi

Ispričali smo se bas onako od srca jedno sat vremena preko skajpa

Jelde

Kaže da je našla novi posao i da joj bas ide sve potaman međutim sad je u dilemi, kazuje da treba da ide na jedan sajam gde je mladi šef odlučio da njih dvoje idu i ostaju 2 dana i jednu noć, dodaje takodje da je mladi šef pitao da li saška ima neka merila neki prohtev zahtev (bem li ga) vezano za hotel...... moja saška onako čupava crnogorka naravno da je rekla da nema .... i sad kazuje da je mladi šef rekao "super onda u centru grada cekiram apartman sa dve spavaće sobe, tako da uveče možemo lutati po gradu "

I tu je sad velika dilema ispala za moju sašku

Kaže-----> kako da ja noći odem na toalet? Kako da odem na tuširanje jel u pidžami ili da se obučem u sobi pa da se svučem u kupatilu pa se opet tamo obučem? Ima tu dosta logističkih pitanja ....

Zatim dodaje, pokušala je danas da odustane od tog sajma i ponudila je šefici da ona ide sa njenim sinom a da će saška ostati u firmi ......međutim mama šefica odmah odmahnula "ne ne vas dvoje idete"

Saška neće da ispadne seljanka i dodaje najverovatnije je to njima normalno jer oni ipak dele i šator onako drugarski ali saški to nije normalno

Ja sam to sve slušala i klimala glavom crkla sam od smeha

Šta bi savetovali saški?

mimimi mimimi
ko je Saska??
Pa neka izmisli da je bolesna pa da ne ide. :)

Ne znam mislim da imaju,al valja pitati na recepciji dok ne bude kasno,moze se i hotel pozvati:lol:,a i u momentima duhovne krize mozemo se pozvati i na izmisljene prenosne probleme koji ce ohladiti i najsnazije vetrove ubavi i slasti:lol:

Back