Priča mi Saška

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.833
Moja saška je u totalnoj dilemi

Ispričali smo se bas onako od srca jedno sat vremena preko skajpa

Jelde

Kaže da je našla novi posao i da joj bas ide sve potaman međutim sad je u dilemi, kazuje da treba da ide na jedan sajam gde je mladi šef odlučio da njih dvoje idu i ostaju 2 dana i jednu noć, dodaje takodje da je mladi šef pitao da li saška ima neka merila neki prohtev zahtev (bem li ga) vezano za hotel...... moja saška onako čupava crnogorka naravno da je rekla da nema .... i sad kazuje da je mladi šef rekao "super onda u centru grada cekiram apartman sa dve spavaće sobe, tako da uveče možemo lutati po gradu "

I tu je sad velika dilema ispala za moju sašku

Kaže-----> kako da ja noći odem na toalet? Kako da odem na tuširanje jel u pidžami ili da se obučem u sobi pa da se svučem u kupatilu pa se opet tamo obučem? Ima tu dosta logističkih pitanja ....

Zatim dodaje, pokušala je danas da odustane od tog sajma i ponudila je šefici da ona ide sa njenim sinom a da će saška ostati u firmi ......međutim mama šefica odmah odmahnula "ne ne vas dvoje idete"

Saška neće da ispadne seljanka i dodaje najverovatnije je to njima normalno jer oni ipak dele i šator onako drugarski ali saški to nije normalno

Ja sam to sve slušala i klimala glavom crkla sam od smeha

Šta bi savetovali saški?

mimimi mimimi

Da ide na sajam a bludne radnje sa sefom nisu obavezne.

Sto se tice tog tusiranja ni tu ne vidim nikakav problem...
Ako vec ne zeli da se presvlaci ili da ide u peskiru/mantilu moze da saceka da mladi sef ode da fata zenske ili da zaspi.

Jelde

Kaže da je našla novi posao i da joj bas ide sve potaman međutim sad je u dilemi, kazuje da treba da ide na jedan sajam gde je mladi šef odlučio da njih dvoje idu i ostaju 2 dana i jednu noć, dodaje takodje da je mladi šef pitao da li saška ima neka merila neki prohtev zahtev (bem li ga) vezano za hotel...... moja saška onako čupava crnogorka naravno da je rekla da nema .... i sad kazuje da je mladi šef rekao "super onda u centru grada cekiram apartman sa dve spavaće sobe, tako da uveče možemo lutati po gradu "

Kaže-----> kako da ja noći odem na toalet? Kako da odem na tuširanje jel u pidžami ili da se obučem u sobi pa da se svučem u kupatilu pa se opet tamo obučem? Ima tu dosta logističkih pitanja ....

Zatim dodaje, pokušala je danas da odustane od tog sajma i ponudila je šefici da ona ide sa njenim sinom a da će saška ostati u firmi ......međutim mama šefica odmah odmahnula "ne ne vas dvoje idete"

Saška neće da ispadne seljanka i dodaje najverovatnije je to njima normalno jer oni ipak dele i šator onako drugarski ali saški to nije normalno

Šta bi savetovali saški?

mimimi mimimi

Pa jel ne moze da trazi da otkaze te sobe i da cekira odvojene sobe?

Bog stobom naravno da ne

Ipak je saški to sad bezveze jer konta neka zdrava distanca treba da postoji
Zatim on kako kazuje hoće da luta po gradu saška opet kazuje da je u 22:30 mrtva umorna i da su oči na pola dvanaest
To je sad bas onako bezveze

mimimi mimimi

Moze sef da luta i bez nje po gradu.
Kolika je uopste razlika u godinama medju njima?

Taj odgovor nije od pomoći......

mimimi mimimi

Neka nauci da razmislja :mrgreen:

Jelde

Šta bi savetovali saški?

mimimi mimimi

treba li im jos radnika :ceka:

Back