Prezentacija u Dreamweaveru

• Začetnik teme Začetnik teme mrs X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SALE83:
.

AKO mislis na One efekte kao u Poer POintu Neces nista napraviti!!!

Za to FLASH mozda dobro dodje
I naravno da se sve moze pokrenuti sa CD-a
a ti verovatno mislis na AUTORUN !!!
Ne znam na sta mislis kad kazes One efekte. Spominju se kao moguci programi: Flash, Mediator, Director, Front Page, Power Point... Ja znam samo Power Point i Dreamweaver solidno a posto ne znam sta se sve moze uraditi u ovim ostalim programima pitam vas koji imate iskustva sa vise programa pa da mi uporedite. Hvala

Naravno da mozes.DW sluzi za pravljenje prezentacija.
Sve sto uradis u nekom od pomenutih programa mozes da ubacis u HTML i kad zavrsis da zapises na cd i napravis autorun i to je to.
Nego reci sta te konkretno muci i sta tacno hoces pa ces dobiti pravi savet.

loop:
Ovo je instrukcija: To produce your Join Multimedia presentation, you may use any software you want. Both authoring and Web page design software may be used (for example, Flash, Director, Mediator, PowerPoint and FrontPage).
Muči me sto nije spomenut Dreamweaver i sto je napomenuto da mora da se pokrene sa svakog PC-ja. Uzgrd na šta misliš kad kažeš da napravim Autorun

mrs X:
loop:
Ovo je instrukcija: To produce your Join Multimedia presentation, you may use any software you want. Both authoring and Web page design software may be used (for example, Flash, Director, Mediator, PowerPoint and FrontPage).
Muči me sto nije spomenut Dreamweaver i sto je napomenuto da mora da se pokrene sa svakog PC-ja. Uzgrd na šta misliš kad kažeš da napravim Autorun

Cim moze u FrontPage moze i u DW-u.
Autorun je mali programcic koji kad ubacis cd on automatski pokrece odrecenu aplikaciju.
Znaci ako hoces da napravis multimedijalnu prezentaciju uradi je sa DW ,napravi autorun i narezi sve to na cd.

Back