Quantcast

Prezentacija Balkan School Servera

ZivkovicStefan

Početnik
Poruka
2

Vlasnici: Kaiser & Chepy
Skripter: Infinity
Maperi: Malobabic & Sakii
IP TS3: ts3.balkan-school.com:9994
IP SAMP: samp.balkan-school.com:7778

Šta je to SAMP?

- SAMP (San Andresa Multiplayer) je modifikacija igre Grand Theft Auto San Andreas koja omogućava online igru.

Šta je to Roleplay?

- Roleplay je simulacija stvarnog života, daje vam slobodu da birate da li želite da se oprobate kao kriminalac, bolničar, taksista i slično.Šta to izdvaja Balkan School od ostalih samp servera?

- Balkan School je prepun raznovrsnih sistema kao što su sistemi organizacija, sistemi raznih poslova , kao što su rad u rudniku pa čak do pilota. Na serveru možete da se oprobate kao član organa reda, kao što su policija ili specijalna antitero jedinica ili čak saobraćajna policija , kao radnik u bolnici, taksista , mehaničar pa čak biti i novinar.


Možete otići na drugu stranu i postati član raznih bandi ili mafija i pokazati svoje veštine u pljačkanju banki, zlatara ili uzimanja reketa od raznih firmi.

Pored organizacija možete se zaposliti i raditi preko 15 različitih poslova kao što su: Rudar, Vozač autobusa, Farmer, Smećar, naravno tu su i ilegalni poslovi.
Da bi ceo doživljaj bio još bolji, posetite i teamspeak, tamo možete da komunicirate sa dosta igrača koji takođe igraju ovde, naravno i razgovarati sa ostalim članovima organizacije, zajedno raditi različite poslove u paru.Ukratko o samom serveru:

- Balkan School zajednica je osnovana pocetkom 2016. godine od strane Infinitija, Kaisera i Chepija. Pocetni cilj i ideja nam je bila da napravimo jedan kvalitetan RolePlay SA-MP server koji ce se najvise fokusirati na druzenje. Server je otvoren 1.7.2016. i na otvaranju nas je podrzalo oko 140 igraca. Od samog pocetka tezimo da ucinimo igru sto zanimljivijom svim igracima.

- Kao i svaka država tako i naša Balkan School Republika ima svoju himnu koju možete poslušati ovde
Ukoliko želite da pogledate još dosta slika možete ih naći na našem instagramu https://www.instagram.com/balkanschoolofficial/?hl=sr ili na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/balkanschoolroleplay/ .Ako vam je prvi put da igrate SAMP, možete sebi olakšati tako što ćete pogledati našu bazu tutorijala, http://balkan-school.com/tutorijali/ tu možete videti kako da skinete i instalirate samp, kako da se registrujete na forum i na server, a takodje i kako da se povežete sa ostalim igračima putem teamspeaka.Dosta zanimljivih člankova možete naći i na naštem portalu http://balkan-school.com/ i naravno na našem forumu http://balkan-school.com/forum/ .Za detaljniju prezentaciju (u vidu video snimaka) našeg servera možete pogledati na našem youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCPY2eGYE7BYsEcswBKxbp1gOčekujemo vas da nam se pridružite već sada da uveličate našu zajednicu i da se zabavite zajedno sa nama.
 
Top