Prevremena ejakulacija..

Mr.Unknown

Početnik
Poruka
10
Nije ono o cemu bi se normalno radilo... Imam nepunih 19 godina, sa devojkom sam vec 9 meseci.. I imamo normalne sexualne odnose, barem dva puta sedmicno. kod toga nema problema, ni sa erekcijom ni ejakulacijom, i traje u proseku 10-15min. Nego nije to problem, znaci izadjem sa njom, sedimo u kaficu i ne znam iz zezancije me uhvati malo dole.. A meni odma prs u cega.. nije to nista puno, ali brate ne shvatam.. ? Do cega je, kako da resim ovaj problem o.O pomagajte..

Sta lazem brate, fino pitam ne znam do cega je... ebiga

taj svrsh shto bacish...do muda je to...
pai sad...slabashna su ti...pa prolivaju, preplashena...
mora chelichenje da padne...na -20C izadji napolje...uvaljaj ih u sneg...i drzi ga na mudima jedno pola sata...tako 3 puta dnevno...narednih15 dana...
e sad...poshto su temperature u porastu...sjeebao si se za ovu godinu...morash chekati sledecu zimu...a dotle, bacaj svrshotku i dalje rano...j b g...takav ti je zivot...
nekome majka, nekome maceha... :ok:

:per: paj malog kako je skroman...

Jao dady, al si se suptilno pohvalio da si sexualna zvijer :rotf:

:lol:

Mislim da niste skapirali :lol:

Stvarno bi voleo evo sad najiskrenije da mogu brzo da dođem do vrhunca..jer aj sad da budem malo iskren ali mrzim to jer ovde svi nešto mažu..ja jako teško dolazim do vrhunca u toku seksa...kada kažem teško ne mislim da sam zver nego jednostavno mi se dešava da mogu da se ebem (neću sada da napišem koliko dugo da ne bi ispalo da se hvalim jer mrzim to) jako dugo a na kraju ne mogu da svršim...jedino mogu ako ga izvadim i sam ga dokrajčim :lol:

al ako izdrrkam posle više nema ništa od dizanja...:sad2:
...jabi ako može da mi kaete el treba na nešto da mislim, na neki černobil, cunami...il treba da popijem nešto, da pojem nešto da se digne a da ne popljuje za pet minuta...:sad2:

jeli...a šta treba radim da ne svršim dva sata...misim aj može i sat vreme...?
pošto vim vi tom problematikom baratate carski...

brate kunem ti se ja te ne zahebavam... ne znam šta radim ali bi voleo da ne radim to.

nisi svestan šta bi dao da mogu lepo onako posle strastvenog napada na devojku da svršim posle recimo 7 - 8 min jer je tad ono najuzbudljivije dok još strast kulja..a posle 30 min je samo težak fizički rad :lol:

znam da zvuči retardirano al eto rekoh istinu :lol:

pa ne mene da zajebavaš, nego se kanda malko hvališ...al onako suptilno...:per:
...ako, ako...tako treba...:ok:

brate to nije hvala ..to je meni ozbiljan problem...znam kako zvuči ali veruj mi posle nekog vremena smara...niko ma koliko ti srrao i muško i žensko..niko ne voli uvek da se hebe duže od pola sata...ponekad ( a po meni bi trebalo da je u većini slučajeva) slađi je brži ali vatreniji seks od maratona :/

Back