Prevodilacka tema

gost 151384

Elita
Poruka
22.756
E ajd sad..Dosla mi kumina cerka ...ima 23 godine i kaze da je sa nekim u vezi.......nekoj...povremeno se vidjaju..hm to mi nije jasno kod ove omladine..al ne bitno za pricu i pita ona mene sta znaci kad ti taj neko kaze u neku ruku sam zaljubljen u tebe
ili jako si mi vazna
ili postala si vazan Sraf (pazi izraza) u mom zivotu
molim prevod
Da li ste vi imali tako nekih stvari koje su za prevodjenje?
ili prevod ne treba..prosto nisam pametna:D
i pored sve moje pameti ja detetu nisam znala da odgovorim...hm..sta bi to znacilo u neku ruku sam zaljubeljen....ebem li ga ako znam...valjda se zaljubljuje...a to sa srafovima..pitala sam je da li je automehanicar..pa da vidim koliko mu je rec sraf vazan:D
ajmo mudre zene i devojke...ali i ovi nasi muski po forumu...sta kazete
ps
njena je dilema da li biti sa njim ili ne
e to sam joj jedino dala odgovor..a sto da ne budes sa njim.....da li ti je lepo....ako jeste..u cemu je problem...hm

Poslednja izmena:
pa to zavisi od licnosti autora, i od nacina na koji je to rekao. ja mogu da zamislim tipa koji je g.ovnar, pa je onda u neku ruku zapravo laž, tj. nije zaljubljen ali nije dovoljno fer da to lepo i kaže... a možda je neki smušen/stidljiv/zbunjen tip, pa ne zna šta oseća, ili je zaljubljen ali ga je blam da to kaže... ili se prosto bzvz izražava...ja bih se momentalno oladila

pa lepo kazes..povremeno se vidjaju..
znaci nije veza..bar ne ''prava''..vise nesto kao..kres kombinacija..
mozda je i ozenjen..pa se boji da se devojka previse ne ''zaleti''
ako joj otkrije osecanja..
drzi je ''na ledu''..
mogla bih ja jos koji scenarijo..nego mislim i ovo je dosta..:lol:
u svakom slucaju..i ja bih ga oladila..

Poslednja izmena:
tu ga ni dunav ne bi oprao, bolje da je cutao nego to "u neku ruku". ja bih mu nakon toga dala samo sansu da pokaze da se primio kao mirkina muskatla :lol:
il' tako il' nikako, zaljubljivanje do pola ne priznajem - ali mozda n'ume da izrazi osecanja pa bi vredelo igrati produzetke.
a sta kaze tvoje kumce, jel' i on postao neki klinac kod nje?

Pa to se bar u sexu zna sta znaci
sraf4.jpg

tu ga ni dunav ne bi oprao, bolje da je cutao nego to "u neku ruku". ja bih mu nakon toga dala samo sansu da pokaze da se primio kao mirkina muskatla :lol:
il' tako il' nikako, zaljubljivanje do pola ne priznajem - ali mozda n'ume da izrazi osecanja pa bi vredelo igrati produzetke.
a sta kaze tvoje kumce, jel' i on postao neki klinac kod nje?

pa moje kumce....se zagrejala..to je ocito...hm....al oce da ga ostavi...jer joj se svidja a nece samo seks....prosto me dovela u situaciju da njenoj mami ne mogu nista da kazem....izneverila bih njeno poverenje..a najradije bih se upravo sa mojom kumom posavetovala da joj obe kazemo da ima jos drugih koji ce se zaljubiti..ali ne u neku ruku,,vec stvarno

cccccc....
prevod: oce da je drzi na kratkom lancu, da je ima uza sebe kad mu zatreba neko, ali ne zeli da se obavezuje:neutral:
da,da,da....i ja sam veoma pesimisticha shto se prevodjenja tiche....chimn treba prevod...
:ljutko: nisu to chista posla onda:confused:
a i sama ona verovatno konta shta je, ali se zaljubila, pa rachuna mozda nije objektivna....ali verovatno jeste...nazalost:sad2:

E ajd sad..Dosla mi kumina cerka ...ima 23 godine i kaze da je sa nekim u vezi.......nekoj...povremeno se vidjaju..hm to mi nije jasno kod ove omladine..al ne bitno za pricu i pita ona mene sta znaci kad ti taj neko kaze u neku ruku sam zaljubljen u tebe
ili jako si mi vazna
ili postala si vazan Sraf (pazi izraza) u mom zivotu
molim prevod
Da li ste vi imali tako nekih stvari koje su za prevodjenje?
ili prevod ne treba..prosto nisam pametna:D
i pored sve moje pameti ja detetu nisam znala da odgovorim...hm..sta bi to znacilo u neku ruku sam zaljubeljen....ebem li ga ako znam...valjda se zaljubljuje...a to sa srafovima..pitala sam je da li je automehanicar..pa da vidim koliko mu je rec sraf vazan:D
ajmo mudre zene i devojke...ali i ovi nasi muski po forumu...sta kazete
ps
njena je dilema da li biti sa njim ili ne
e to sam joj jedino dala odgovor..a sto da ne budes sa njim.....da li ti je lepo....ako jeste..u cemu je problem...hm

jaooo crkoh od smeha...u neku ruku...koji crnjak lol
ja mislim da mu je draga i ko sho kaze potrebna...mozda chak ne i samo sexualno..al da nije zaljubljen
all ko zna mozda dechko ima prevelika ochekivanja pa tek kad ga shutne vidi kolko se zayebo:mrgreen:

Pa valjda ta kumica u tim godinama moze sama da oceni i proceni sta on oseca, umesto sto mu na tipicno zenski nacin, meri svaku rec i u njima trazi skriveni smisao.
Kod muskarace reeeetko kad ima skrivenog smisla, mi ne govorimo u rebusima i zagonetkama, ne iznosimo narodne umotvorine i pazle koje neko treba da slaze.
Najbolje je da ga lepo pita sta pod tim tacno misli i on ce reci ili nece reci ili nece umeti da kaze ili sta god.
Uostalom, kao sto rekoh, treba gledati dela a ne reci, i ona po tome treba da proceni da li je njemu stalo i koliko

jaooo crkoh od smeha...u neku ruku...koji crnjak lol
ja mislim da mu je draga i ko sho kaze potrebna...mozda chak ne i samo sexualno..al da nije zaljubljen
all ko zna mozda dechko ima prevelika ochekivanja pa tek kad ga shutne vidi kolko se zayebo:mrgreen:
ma zahebi druze crkoh od smeha..ovo bre ozbiljno...samo kad sam te stvari zavrsila....a i muski bre..stvarno da covek posandrca.....al prosto se plasim da cu ja bas zato sto je volim i drzala je dok je bila bebica ..da nesto ne zahebem pa kazem subjektivno
ja bih to najradije poslala u k....i on covek 30 godina pa se zaljubio u neku ruku...e ebem ti muskarca...vazan sraf u zivotu...dobro da joj nije rekao zavrtanj...........al mislim da bi bilo jako surovo da joj ipak kazem da on to sve samo folira....:(...ili ne bi bilo surovo:think:.....joj sto je dosla kod mene..lepo je mogla to davidi sa drugaricama...valjda mislila da ljudi sa godinama postaju mudriji..a ljudi sa godinama postaju samo stariji i nadrndaniji:D

ma zahebi druze crkoh od smeha..ovo bre ozbiljno...samo kad sam te stvari zavrsila....a i muski bre..stvarno da covek posandrca.....al prosto se plasim da cu ja bas zato sto je volim i drzala je dok je bila bebica ..da nesto ne zahebem pa kazem subjektivno
ja bih to najradije poslala u k....i on covek 30 godina pa se zaljubio u neku ruku...e ebem ti muskarca...vazan sraf u zivotu...dobro da joj nije rekao zavrtanj...........al mislim da bi bilo jako surovo da joj ipak kazem da on to sve samo folira....:(...ili ne bi bilo surovo:think:.....joj sto je dosla kod mene..lepo je mogla to davidi sa drugaricama...valjda mislila da ljudi sa godinama postaju mudriji..a ljudi sa godinama postaju samo stariji i nadrndaniji:D

ljudi s godinama postaju vece budale:(
pa nije ona bash klinka s 23 tako da skapirace valjda sama...a inache samo oshtro:D

30 godina... ja sam mislila da je klinac kao ona pa mu odbila na mladost. nope, ne zvuci to meni ok za te godine, ali stvarno ako moze da podnese odgovor (dal' moze?) jeste najbolje da pita njega. doduse to je mac sa dve ostrice, istina moze da je zvekne gore od samara.

30 godina... ja sam mislila da je klinac kao ona pa mu odbila na mladost. nope, ne zvuci to meni ok za te godine, ali stvarno ako moze da podnese odgovor (dal' moze?) jeste najbolje da pita njega. doduse to je mac sa dve ostrice, istina moze da je zvekne gore od samara.

smrc....

cerki cu oma d a kazem da me nista ne pita...mama nema odgovore..sve tera u rodni kraj:zcepanje:
mamicu mu njegovu.......unapred

Poslednja izmena:
pa ako joj se svidja..neka bud e sa njim ...povremeno vidjanje, sta je tu lose? ne mora d se uda za prvog koji naleti....

a sto se tice njegovog stva...sumnjam d aga iole ozbiljno intereuje ..sto zaljubljenoj devojci nije lako objasniti...hn...sam pao, sam se ubio..mozes ad joj skrenes paznju na neki blazi nacin, da bi mogla ona njegfa malo da isproba...a ne on nju..jer sa takvima s enikad ne zna..tako joj ipak nagovestavas da je ipak jebivetar...:mrgreen:

Back