gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
E ajd sad..Dosla mi kumina cerka ...ima 23 godine i kaze da je sa nekim u vezi.......nekoj...povremeno se vidjaju..hm to mi nije jasno kod ove omladine..al ne bitno za pricu i pita ona mene sta znaci kad ti taj neko kaze u neku ruku sam zaljubljen u tebe
ili jako si mi vazna
ili postala si vazan Sraf (pazi izraza) u mom zivotu
molim prevod
Da li ste vi imali tako nekih stvari koje su za prevodjenje?
ili prevod ne treba..prosto nisam pametna
i pored sve moje pameti ja detetu nisam znala da odgovorim...hm..sta bi to znacilo u neku ruku sam zaljubeljen....ebem li ga ako znam...valjda se zaljubljuje...a to sa srafovima..pitala sam je da li je automehanicar..pa da vidim koliko mu je rec sraf vazan
ajmo mudre zene i devojke...ali i ovi nasi muski po forumu...sta kazete
ps
njena je dilema da li biti sa njim ili ne
e to sam joj jedino dala odgovor..a sto da ne budes sa njim.....da li ti je lepo....ako jeste..u cemu je problem...hm
ili jako si mi vazna
ili postala si vazan Sraf (pazi izraza) u mom zivotu
molim prevod
Da li ste vi imali tako nekih stvari koje su za prevodjenje?
ili prevod ne treba..prosto nisam pametna

i pored sve moje pameti ja detetu nisam znala da odgovorim...hm..sta bi to znacilo u neku ruku sam zaljubeljen....ebem li ga ako znam...valjda se zaljubljuje...a to sa srafovima..pitala sam je da li je automehanicar..pa da vidim koliko mu je rec sraf vazan

ajmo mudre zene i devojke...ali i ovi nasi muski po forumu...sta kazete
ps
njena je dilema da li biti sa njim ili ne
e to sam joj jedino dala odgovor..a sto da ne budes sa njim.....da li ti je lepo....ako jeste..u cemu je problem...hm
Poslednja izmena: