Previse emocija i nikad bolle vreme

Pa to ti je isto..ne pokazivanje emocija na ovaj ili onaj nacin jer to vecina iskoristi negativno

ma niko ne koristi nista negativno nema tu igara niti bilo sta.Al kad sa nekim recimo sedis na kisi tri sata i niko nece da ide kuci to ne moze da bude dobro.Kad neko ne moze da radi jer jedva ceka da te vidi ne moze da bude dobro, kad ne spavate danima da bi se vidjali to ne moze da bude dobro kad ne moze da spava pored tebe i zato mu je tesko to ne moze da bude dobro a isto je kod obe strane ne zna se koja je gora po tom pitanju.Je bem ti zivot:)

:ok:i u dugim vezama ne znas sta te ceka iza ugla i nema pojma da se time treba opterecivati..samo uzivas dok traje spremno na sto vise iznenadjenja

Maksimalno se trudim da se time ne opterećujem, svestan sam da posvećenost ima razne modalitete, prihvatam tu nesigurnost kao uobičajenu, ne može se drugačije, bar ne u ovim godinama, a koliko sam primetio i kod mlađih je tako - dozirano, znači svakodnevno žongliranje emocijama, bolje reći hod po žici.

Moze li biti previse emocija u vezi?

Može. Parališeš se i ponašaš jako čudno i, što je važnije, dosadno. I ovom drugom više nisi interesantan, a pošto on/a nema previše emocija, nema ni strpljenja da sačeka da dođeš sebi. A pre ili kasnije bi.
I tako nastaju tužne priče
violin.gif

bila sam u takvoj vezi....i ona opterecuje jer ta kolicina emocija vodi u ranjivost a samim tim i u nesigurnost ako se ne slazete kao licnosti....razum pocne da govori sasvim drugo a emocije cepaju dusu....na kraju ispadne da ne mozes ni s njim ali ni bez njega.....i tako se mucite dok jedno ne skupi snagu i ne presece....na zalost, pati se godinama posle....

bila sam u takvoj vezi....i ona opterecuje jer ta kolicina emocija vodi u ranjivost a samim tim i u nesigurnost ako se ne slazete kao licnosti....razum pocne da govori sasvim drugo a emocije cepaju dusu....na kraju ispadne da ne mozes ni s njim ali ni bez njega.....i tako se mucite dok jedno ne skupi snagu i ne presece....na zalost, pati se godinama posle....

Presece pa se vrati brze nego sto se zemlja okrene oko Sunca.Opet isto na obe strane a kao licnosti se slazu odlicno.Ni ja nista ne razumem a ni ona ne razume puno.Ko droga kad smo zajedno nikad lepse kad nismo tesko je a zajedno smo kad god moze.

Mene više pogađa ono što je i Leksa primetila, kad postaneš dosadan onom čija količina emocija je na nivou koji se razlikuje od tvog, voliš do ludila, a partner oseća da ga time sputavaš i gušiš, to je neusklađenost koja ne obećava ništa dobro. A treba umeti pronaći granicu, kako upravljati emocijama...

Presece pa se vrati brze nego sto se zemlja okrene oko Sunca.Opet isto na obe strane a kao licnosti se slazu odlicno.Ni ja nista ne razumem a ni ona ne razume puno.Ko droga kad smo zajedno nikad lepse kad nismo tesko je a zajedno smo kad god moze.

:think: a zasto presece, tu je caka......ovako izgleda pocetku....cekaj kad se jedno naljuti sto se muci i pocne da izbegava susrete...nije zdravo takvo pobudjeno stanje....trosi se previse energije......

i da dodam....to nije ono pravo, to je blato....samo kad su emocije i razum u skladu, ta ljubav vredi, jer tada je ona laka i pitka i dozvoljava ti da okusis srecu bez nedoumica....

Ma sve je ok.Planovi su tu i sve je to normalno ali neko pati sto nisi tu u 3 ujutru a ti ne mozes da budes pored nje a voleo bi puno puno jer znas da joj nije lako i dusa te boli jer ne mozes da joj pomognes.I stalno tako.I sad je maltretiraju na poslu koleginice zbog mene jer sam ja napusio neke kombinacije zbog nje jer je ona prava a njoj je bas tesko jer je bacaju iz smene u smenu i radi najvise a posao joj treba.nema veze niko ne kapira o cemu pricam.

Ma sve je ok.Planovi su tu i sve je to normalno ali neko pati sto nisi tu u 3 ujutru a ti ne mozes da budes pored nje a voleo bi puno puno jer znas da joj nije lako i dusa te boli jer ne mozes da joj pomognes.I stalno tako.I sad je maltretiraju na poslu koleginice zbog mene jer sam ja napusio neke kombinacije zbog nje jer je ona prava a njoj je bas tesko jer je bacaju iz smene u smenu i radi najvise a posao joj treba.nema veze niko ne kapira o cemu pricam.

Možda i kapira.

Mene više pogađa ono što je i Leksa primetila, kad postaneš dosadan onom čija količina emocija je na nivou koji se razlikuje od tvog, voliš do ludila, a partner oseća da ga time sputavaš i gušiš, to je neusklađenost koja ne obećava ništa dobro. A treba umeti pronaći granicu, kako upravljati emocijama...

:lol: pa naravno da je tako jer kad se zaneses izgubis svoje ja i postanes plastelin....kome treba mlakonja???....zato je najbolje da razvoj emocija bude podstaknut sa obe strane....malo ja malo ti pa cemo se voletiiiiiiii :zurka:

Back