Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NATO nece ni pomisliti na to, jer zna da ce se ubrzo nakon tog pokusaja opet zavijoriti ruska zastava u Berlinu. :D

nebi im bio prvi pit :mrgreen:

zastava-udssr.jpg

Pa cekaju jos malo da se Rusi sami raspadnu...

Kao nekada SSSR, secas li se?

Ameri su prakticni pa nece da trose ni jedan metak tamo gde ne mora...

BLAJBI,ja razumem da ih ne voliš ali informiši se malo...nije to SSSR....

- - - - - - - - - -

pa i vi ste govorili srpskohrvatski :lol:

Jesmo kao i vi hrvatskosrpki...sada ni nama ni vama ne pada na pamet da tako kažemo....

evo ga putinisha iz Amsterdama se javlja. Pitam se sta ce u narko gay Amsterdamo od onako lepog Jekatarinburga ?

Putin ne moze da uzme Ukrajinu jer nema cime. Prvo narod ga tamo mrzi, drugo Ukrajina je Ukrajina, a trece nema Putin vojsku da ide na Ukrajinu. ne znam gde ste bili i da li perete usi kad je Sojgu rekao da ce Rusija konacno profesionalizovati vojsku i da ce imati 320,000 vojnika !

idite spavajte...

evo ga putinisha iz Amsterdama se javlja. Pitam se sta ce u narko gay Amsterdamo od onako lepog Jekatarinburga ?

Putin ne moze da uzme Ukrajinu jer nema cime. Prvo narod ga tamo mrzi, drugo Ukrajina je Ukrajina, a trece nema Putin vojsku da ide na Ukrajinu. ne znam gde ste bili i da li perete usi kad je Sojgu rekao da ce Rusija konacno profesionalizovati vojsku i da ce imati 320,000 vojnika !

idite spavajte...

Rusji preti Poljska i Ukrajina sa zapada i Turska sa juga....

A iza njih je NATO....

Da sam ja na mestu glavnokomandujuceg ruskih snaga bio bih vrlo zabrinut...:sad2:

SSSR je bio bar 1000X mocniji od danasnje propale na svaki nacin Rusje.

Grešiš.....i pričaš napamet....

- - - - - - - - - -

Rusji preti Poljska i Ukrajina sa zapada i Turska sa juga....

A iza njih je NATO....

Da sam ja na mestu glavnokomandujuceg ruskih snaga bio bih vrlo zabrinut...:sad2:

da,da...a sve uprte bojeve glave pa nek krene onaj ko sme....

Normalno da se razumeju. I, koja je onda bila potreba da se ukida ruski, posebno jer se Rusija uopšte nije mešala u događaje ni pre, ni za vreme, ni nakon Majdana? Ali, opet kažem, okidač za rat je bilo bespotrebno slanje naoružanih nacista u Donjeck...

Наравно Кранг, али то не вреди објашњавати нашим саговрницима.Они неће да се сећају овога

KGbOtx8.jpg

idite spavajte...

glupko, sta ce Putinu gomila katolika, unijata, laznih pravoslavaca i ostalog bjelosvjetskog olosa...u koje i ti spadas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back