Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2949162_78cac8996b1a8f7f57d71fe6a5e73718.jpg

Ово је за Гумија, а може и за друштво у ћошку, пошто он стално " пита" какви су то државотворни елемнти присутни у Новоросији.

---33.jpg

Из мени неразумљивих разлога овде се појављује фотографија коју сам окачио на другу тему и не могу да је обришем.
Извињавам се свима.

Poslednja izmena:
Pismo Nadežde Savčenko povodom događaja u Moskvi od 01.03.

Pogledajte prilog 348011

("Ja sam sa Vama i neću umrijeti dok ne srušimo zidove krvave tamnice naroda - Kremlja")

Inače juće ju je Porošenko progasio Herojem Ukrajine

Pogledajte prilog 348012

Ona je fenomen i pomera granice beskraja !!! .... i najveci je fakir i saman svih vremena !!!! ..... Preko 90 dana strajkuje gladju , kazu ukro mediji da tri meseca kako ni mrvu hleba nije stavila u usta .... a posednja cetiri dana je radikalizovala protest - kazu , od tada nece ni da dise ....:eek:

Poslednja izmena:
Porosenko potpisao gomilu novi ukaza , izmedju kojih da "odobrava primenu fizicke sile i oruzja prema onima koji se ne odazivaju na pozive za mobilizaciju i beze i napustaju rovove" :

"Президент Украины Порошенко подписал сегодня серию законов меняющих положение военнослужащих и мобилизованных. Отныне командиры наделены правом применять меры физического воздействия и даже оружие против своих подчиненных. Также ужесточаются наказания за неисполнения приказов и уклонение от службы.'...

Sa :

БАСУРИН: Украјинци само „глуме“: нешто повуку па то брзо и тајно врате назад

20:26 03.03.2015.

КИЈЕВ ОБЕЋАО ДА ЋЕ ДО 7. МАРТА ЗАВРШИТИ ПОВЛАЧЕЊЕ ТЕШКОГ НАОРУЖАЊА

КИЈЕВ је обећао да ће завршити повлачење тешког наоружања са линије разграничења у Донбасу до 7. марта, изјавио је овлашћени представник Доњецке Народне Републике у контакт групи за Украјину Денис Пушиљин.

Он је после завршене видео-конференције контакт групе изразио „умерени оптимизам“.

„Неке тачке смо успели да усагласимо. Главни резултат је то што је украјинска страна потврдила да ће повући технику до 7. марта. Обећали су да ће завршити до тада“ - казао је Пушиљин.

„За нас је то веома важно - истакао је он - пошто смо ми завршили повлачење пре рока“.

Питање размене заробљеника ће се, по његовим речима, „разматрати на следећем састанку контакт групе наредних дана“.

Међутим, после само неколико сати се огласио портпарол војног врха ДНР, Едуард Басурин, и упозорио да Кијев само „глуми повлачење тешког наоружања“:

„Ноћна гађања наших положаја само потврђују да украјинска страна само симулира повлачење: нешто повуче, па то исто брзо врати назад. Украјинци немају намеру да се повуку и само вуку за нос посматраче ОЕБС.

---32.jpg

БАСУРИН: Украјинци само „глуме“: нешто повуку па то брзо и тајно врате назад

20:26 03.03.2015.

КИЈЕВ ОБЕЋАО ДА ЋЕ ДО 7. МАРТА ЗАВРШИТИ ПОВЛАЧЕЊЕ ТЕШКОГ НАОРУЖАЊА

КИЈЕВ је обећао да ће завршити повлачење тешког наоружања са линије разграничења у Донбасу до 7. марта, изјавио је овлашћени представник Доњецке Народне Републике у контакт групи за Украјину Денис Пушиљин.

Он је после завршене видео-конференције контакт групе изразио „умерени оптимизам“.

„Неке тачке смо успели да усагласимо. Главни резултат је то што је украјинска страна потврдила да ће повући технику до 7. марта. Обећали су да ће завршити до тада“ - казао је Пушиљин.

„За нас је то веома важно - истакао је он - пошто смо ми завршили повлачење пре рока“.

Питање размене заробљеника ће се, по његовим речима, „разматрати на следећем састанку контакт групе наредних дана“.

Међутим, после само неколико сати се огласио портпарол војног врха ДНР, Едуард Басурин, и упозорио да Кијев само „глуми повлачење тешког наоружања“:

„Ноћна гађања наших положаја само потврђују да украјинска страна само симулира повлачење: нешто повуче, па то исто брзо врати назад. Украјинци немају намеру да се повуку и само вуку за нос посматраче ОЕБС.

---32.jpg
Наравно.
То се исто дешавало и током сукоба ЈНА са Хрватима и ВРС са муслиманима и Хрватима у БиХ.
Руси показују исту количину тупавости ко и Срби.
Требали су смлавити *******исте још јесенас када је дошло до расула у њиховим редовима заузети Харков и Маријопољ па нек се ебе стока фашистичке, овако се просипа драгоцена руско-православна крв против отпадника.

Наравно.
То се исто дешавало и током сукоба ЈНА са Хрватима и ВРС са муслиманима и Хрватима у БиХ.
Руси показују исту количину тупавости ко и Срби.
Требали су смлавити *******исте још јесенас када је дошло до расула у њиховим редовима заузети Харков и Маријопољ па нек се ебе стока фашистичке, овако се просипа драгоцена руско-православна крв против отпадника.

A kada ja to isto pisem onda***.....:evil:

Poslednja izmena od moderatora:
Друштво из ћошка прилично неуспешно форсира формулу доктора Јозефа да "хиљаду пута поновљена лаж (или глупост), постаје истина".

Додуше, нема шта да им се замери на покушају. Рецимо, сада на примеру Украјине, а и на многим другим примерима видимо да је то прилично ефикасан дивљезападни метод.

Чак и ВУ, који дуже може да издржи под водом него да не лаже, не може да се пожали на резултате своје логореје.

Keep trying.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back