Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, ali u snovima lokalnih nacional-********* :mrgreen:

Neprijatelj pobeđuje zato što nemate hrabrosti čak ni da ga imenujete, pola foruma misli da je rat u Ukrajini započela neka ulična banda neo-nacista iz Desnog Sektora :roll: Druga polovina misli da je veliki uspeh što u poslednjih mesec dana Ukrajinci ginu malo više nego Rusi :roll:
Украјинци гину ради похлепе западних газда.
Руси гину за очување свог генетског кода.
То је велика разлика.
Те приче о ционистима је бацање прашине у очи, главни светски моћници су старе племићке породице римокатоличке и германски магнати, типа породице Буш. Скоро читам опет гурају једног члана породице за председника САД, Иначе у САД су најбројнији германи.

Zapad je vjerovao da će se sve rješiti na Majdanu tako što će platiti koju tisućinku Kličku i ekipi. Sad ih sve košta puno više, a ne vide izlaza i kraja agoniji.
Jedino rješenje bilo bi zbližavanje Ukrajine i Rusije, ali kad su Ukri glupi pa neće.
Ukratko, zapad je za sebe otvorio Pandorinu kutiju, kako god oni gube. Ovo je sukob koji ne mogu dobiti ni na koji način.

Pa i ti u Srbji zivis isto tako kao i Ukrajina. MMF ti je uvalio ogroman kredit koji nece otplatiti ni tvoji unuci,a zemlja grca u dugovima isto kao i Ukr.

Mustafa, tvoje cinjenice zbunjuju, kao npr. ona da Poljska bila deo SSSR-a :mrgreen:
Али јесте била део Царске Русије као и Финска, Аљаска...

250px-Russian_Empire_%28orthographic_projection%29.svg.png

Pa i ti u Srbji zivis isto tako kao i Ukrajina. MMF ti je uvalio ogroman kredit koji nece otplatiti ni tvoji unuci,a zemlja grca u dugovima isto kao i Ukr.

Немој да си сигуран да нећемо вратити. Овога пута идемо директно на запад да наплатимо штету. Неће се више понављати 1918, 1945, 1995, 1999. ...
Ја сам израчунао да само мојој породици, наш четворо, фашисти са Дивљег Запада од 05.10.2000.г. дугују равно два и по милиона евра. Ту није урачунато ништа за штету учињену од 1990-2000 године.
Значи, са ослободилачком руском армијом крећем и ја да наплатим своје потраживање само у последњих 15 година. Неко ће од вас то да плати главом неко гузицом али ја ћу богами кући да се вратим са 2,5 милиона. А потом се враћам да наплатим само 1999 годину. И тако све док не наплатим и последњу пару.
Милиони Срба, Руса, Украјинаца ће самном исто тако.
Кад завршимо са наплатом потраживања на ред ће доћи земље из Ј.Америке, Африке, Азије ....

А после тога сигуран сам да ниједном дивљаку и варварину са Дивљег Запада никада више неће пасти напамет да крене у пљачку и у отимачину туђег добра.

После тога увешће им се демократија, људска права, НВО и сав остали арсенал који ће их усрећивати још вековима.

Poslednja izmena:
Ako znate štogod o ovom slučaju - ćutite:

----------------------
24.02.15 23:31
На Донбассе пропал нардеп от "Народного фронта", командир батальона "Киев-1" Евгений Дейдей

Мы обращаемся ко всем, у кого есть любая информация по этому поводу - немедленно обращайтесь в правоохранительные органы или по номеру 096 249 80 66
----------------------

dok očajni Ukri ne ponude neku lovu za info :lol:

Украјинци гину ради похлепе западних газда.
Руси гину за очување свог генетског кода.
То је велика разлика.
Те приче о ционистима је бацање прашине у очи, главни светски моћници су старе племићке породице римокатоличке и германски магнати, типа породице Буш. Скоро читам опет гурају једног члана породице за председника САД, Иначе у САД су најбројнији германи.

Rusi ne ginu za očuvanje svog genetskog koda, jer da ginu ne bi u Moskvi bilo 2 miliona Kavkazaca, niti bi se stalno gurala sovjetska "anti-rasistička" ideologija . ;) Očigledno je dakle da obe strane ginu zbog svoje gluposti - uvučeni su u bratoubilački rat .

Priča o cionistima je vrlo realna zasnovana na činjenicama o tome ko kontroliše banke, medije, univerzitete .. To su sve ljudi sa imenima i prezimenima, za razliku od tvojih fiktivnih plemića-magnata ;)

Ma ja sam samo prenio svjedočenje jednog Preživadina Ukropiteka
koji je bio pametan pa prikopč`o sigurnosni pojas kad su Novorusi
mahnuli start-zastavom za početak utrke

:lol:

Bas me zanima da li je poznato ime pobednika kome ce Bajden licno uruciti americku medalju za hrabrost :D

Spekulise se da su mnogi Ukri stradali ne zbog novoruske artiljerije vec zbog ogromne zelje da prime ovo odlikovanje :think:

I, šta ima novo u građanskom ratu u Ukrajini?
Jel se sprema žestok napad na Mariupolj?

- - - - - - - - - -

Što se tiče isporuke oružja sa zapada Ukrima,
Zaharčenko se tome iskreno raduje
a usput pozdravlja svog glavnog snabdjevača - Porošenka:

Захарченко назвал Порошенко своим главным союзником за «поставку» техники
24 февраля 2015, 21:11

Aha, duhovit mladac, nije ni čudo da je prije rata prodavao jabuke.

Ово је прошлогодишња Парада победе.
За ову је најављено приказивање најмоћнијег тенка на свету Т-14 на платформи Армата (тешка гусеничарска вишенаменска платформа) кога прави Уралвагон завод.
2015. ће бити направљено 12 тенкова, 2016.-40 тенкова, 2017.-70 и даље је планирано да се прави по 120 тенкова годишње.
Путин је оценио да је Армији потребно 2 300 тенкова Т-14 на платформи Армата.
НАТО не поседује еквивалент Армати.

Rusi ne ginu za očuvanje svog genetskog koda, jer da ginu ne bi u Moskvi bilo 2 miliona Kavkazaca, niti bi se stalno gurala sovjetska "anti-rasistička" ideologija . ;) Očigledno je dakle da obe strane ginu zbog svoje gluposti - uvučeni su u bratoubilački rat .

Priča o cionistima je vrlo realna zasnovana na činjenicama o tome ko kontroliše banke, medije, univerzitete .. To su sve ljudi sa imenima i prezimenima, za razliku od tvojih fiktivnih plemića-magnata ;)

Може бити да је тако...
Које су прогнозе? Како се ово завршава?
Према твојим сазнањима Русима се тешко пише?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back