Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav si ti komedijaš.

brutal-war-images-pictures-ww2-Ferdinand-heavy-assaut-gun-dead-german-soldier.jpg

sta su fosforne bombe?

Ovo

Ali znaš šta?
Više nikakda neću raskrinkavati ruske laži, nego upravo suprotno - poticat ću ih.

Razočarenje i kmečanje ishodom ove priče će time biti bolnije, a biseri koji vjeruju u svašta su to ionako zaslužili.

- - - - - - - - - -

Kad se ovako aktiviraju sagore u atmosferi. Da su aktivirane pri padu bilo bi belaja.

Nacisti žele zapaliti žive civile u Donjecku

Едуард Басурин
У Дебаљцеву се могу налазити и страни плаћеници?
© Sputnik
Вести
13:00 09.02.2015(освежено 13:28 09.02.2015)
33020
Устаници самопроглашене Доњецке народне републике тврде да међу припадницима украјинских снага безбедности који се налазе у котлу код Дебаљцева могу бити и страни плаћеници

„До сада, међу пресретнутим гласовима на радију су четири различита језика", изјавио је заменик команданта корупуса Министарства одбране ДНР Едуард Басурин.

Он је навео да, за сада, устаници не поседују личне ствари најамника који би послужили стопроцентним доказима.

Раније, у ДНР су саопштили да су украјински војници изашли из Дебаљцева у правцу Славјанска, прерушени у цивиле.

A zašto bi vam kvario zabavu?

Zašto niko od vas ne provjeri da li to može biti fosfor ili ne može?

Ja sam lepo napisao da ne znam čime su gađali, čovek je odgovorio da su fosforne bombe, a ti da nisu. E sad, logika govori da, pošto si siguran da nije to u pitanju, onda imaš i neku predstavu šta bi moglo da bude, jedino je pitanje jesi li voljan da to podeliš sa nama koji živimo u neznanju...

Le Pen says Washington attempting to start ‘war in Europe’
Published time: February 09, 2015 11:10
Edited time: February 09, 2015 13:09
Get short URL
Marine Le Pen (Reuters / Charles Platiau)

The leader of France’s rightwing Front National (FN), Marine Le Pen, has called Brussels “American lackeys” over the EU's Ukraine policy. She further accused Washington of attempting to start a “war in Europe” and expand NATO towards Russia’s borders.

READ MORE: Crisis in Ukraine is ‘all EU’s fault’ – France’s Marine Le Pen

"European capitals do not have the wisdom to refuse to be dependent on US positions on Ukraine," Le Pen told French journalists on Sunday.

"Regarding Ukraine, we behave like American lackeys," she said, before warning that “the aim of the Americans is to start a war in Europe to push NATO to the Russian border."

She went on to accuse European leaders of turning a blind eye to the Ukrainian government’s “bombing of civilians,” adding that both those in Crimea and Eastern Ukraine believed the country should be federalized.

Le Pen has regularly criticized the EU for its policy on Ukraine and its alleged lack of independence from Washington.

marine-le-pensi-1.jpg

U svemu je najbitnije da je Potrošenko ispunio svoje obećanje iz prošle godine, vratio je Krim vojnim putem, i porazio separatiste u Donbasu! :D

"`Njegovi vojnici su u nezadrzivom jurisu izasli na severni deo poluostrva Krim , a neki silni brodovi u panici napustaju luke i ogromna kolona civila izbeglica se iz satelita sa Marsa vide kako bez igde icega beze na istok i cak u gumenim camcima napustaju poluostrvo ..."" ...:hahaha:`:rotf:
Ove "gumene camce su iz humanitarne pomoci iz Jugoplastike Split i donacije direktora Gumenih proizvoda"...;)

Ja sam lepo napisao da ne znam čime su gađali, čovek je odgovorio da su fosforne bombe, a ti da nisu. E sad, logika govori da, pošto si siguran da nije to u pitanju, onda imaš i neku predstavu šta bi moglo da bude, jedino je pitanje jesi li voljan da to podeliš sa nama koji živimo u neznanju...

Fosfor izgara uz mnogo dima.

хахаха , ценим да ће одмах да се врну назад ;)

ne pre no sto im polupaju sve cirilicne table...znaci negde 3753. godine, plus minus 100

- - - - - - - - - -

U redu, ali ja i dalje onda ne znam šta je zapravo. A i ne vidim zbog čega ne stoji objašnjenje da su bombe aktivirane visoko iznad najbližih građevina, pa nisu mogle da naprave štetu o kojoj ti pričaš...

mozda su one dlake grafitne sto su nama bacali na elektrovodove
nem pojma

U redu, ali ja i dalje onda ne znam šta je zapravo. A i ne vidim zbog čega ne stoji objašnjenje da su bombe aktivirane visoko iznad najbližih građevina, pa nisu mogle da naprave štetu o kojoj ti pričaš...

A zašto bi neko gađao nešto fosfornim bombama ali da ih podesi tako da se aktiviraju pa da ništa ne naprave?

Ne znam što je, ali znam da nije fosfor.

Šta kažeš na jedan dobar stari fotošop?

Još jedan crni dan za naciste, dobro je da separatiste uopće ne je.be šta se veliki dogovaraju, oni rade svoj posao i čiste od nacista komad po komad ruske zemlje!

To je zemlja evropske zemlje Ukrajine koja je napadnuta od strane ruskog diktatora i invazije! Da li bi tebi bilo drago da albancui napadnu Niš jer je to takođe nekada bilo njihovo ?? Ili da Austrija napadne Vojvodinu,jer je Vojvodina bila zemlja Austrougarske??

To je zemlja evropske zemlje Ukrajine koja je napadnuta od strane ruskog diktatora i invazije! Da li bi tebi bilo drago da albancui napadnu Niš jer je to takođe nekada bilo njihovo ?? Ili da Austrija napadne Vojvodinu,jer je Vojvodina bila zemlja Austrougarske??
Украјина, непостојећа земља измишљене нације има бити потпуно апсорбована у Русију.
Јбте украјинац звучи глупо ко лихтенштајнац, једно је Рус, друго Немац, а не неке халуцинације.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back