Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neupućen si totalno i ne dodiruj tu tematiku. Rusi imaju najmodernije podmornice na svetu sa nuklerarni programom i nemoraju da prave beze po svetu za tako nešto. Sprdaju se sa NATO.om, gde im stalno traže podmornice pa one izrone odjednom i prestrave ih.

- - - - - - - - - -

Srbij aima program z apotpuno novo naoružanje, nove, tenkkove, borbena vozila pa čak i avion tipa Galeb koji bi bio u evropi jedan od naprednijih. Potrebno je što pre modernizovati naoružanje.

:dontunderstand: шта си хтео рећи :eek:

koliko sam ja skužio pod to tvoje imali su sve, imali su rusko vodstvo, normalno da većinski narod želi imati i svoju vladu i predsjednika a ne da mu manjine nameću svoje, ili bi se ti složio da vam vrate kosovo ali da premijer predsjednik vojska bude pod upravom albanaca?

Imali su predsjednika izabranog u normalnim uslovima a ne u uslovima rata kada je upitna njegova validnost i regularnost.Bili su energetska regionala sila i svi ekonomski parametri su pokazivali da bi se Ukrajina jako dobro razvijala u narednih 10 godina sa velikim privrednim rastom.
Nekome je to zasmetalo,sada imaju rat i svakim danom sve manje teritorije,ja bih rekao da je to loša politika i procjena situacije na terenu.
Dok Američki generali obilaze njihove ranjenike nema od njih sreće,Ukrajina je zemlja čija je istorija od njenog nastanka vezana za Rusiju.To je priroda stvari,sve ostalo je na silu i vještački,vjeruj mi znam o čemu pričam...
A moram priznati da ste mi Hrvati čudni u cijeloj priči,kada ste postali veći Amerikanci od samih Amerikanaca,zašto imate potrebu da se ulizujete svjetskom policajcu-možda zato što su vas stvorili?
Neće još dugo biti svjetski policajac,Kina je počela da ulazi sve snažnije u Evropu kroz Grčku.Sve velike Grčke luke su kupili Kinezi.Roba preko Grčke ulazi u Evropu.BRICS je počeo da nagriza...
21 vijek će biti najluđi vijek od kada je čovječanstva...

Poslednja izmena:
pa najlakše je tako držat se po strani i izigravati dobricu (mislim na putina/rusiju) ili je to zato što su samo regionalna sila ;)
evo ti jednostavnog primjera nakon debakla u somaliji(black hawk down) ameri su rekli da se neće miješati ... par godina kasnije u ruandi genocid. što se tu bar nije umiješala slavna ruska vojska i spriječila?
Какав интерес има?

Ali ne mogu, Ukri imaju S-300, a znamo da onaj tko ima S-300 postaje nedodirljiv. :roll:

Ili želiš reći da S-300 Ukrima ne pomaže protiv druge avijacije svijeta, ali isti taj S-300 bi pomogao Srbiji protiv prve avijacije svijeta?

S 300 je 1999-e bio na granici da zastari.Sada je to prevaziđen sistem,Rusi su ga modifikovali i napravili još bolji S sistem.Inače ruska škola PVO i avijacije je vjerovatno najjača na svijetu...
PVO Ukra bi bila sprežena za nekoliko dana ali to je već direktno mješanje Rusije.Mislim da to ne želi niko,jer onda posle nema nazad.
Rusi sebi ne bi mogli piruštiti teret da krenu pa da stanu.Bolje je Kijevu da ne dođe do toga...zna to i Merkelova!
To je jedan od razloga zašto Ukri javno neće dobiti oružje iako ga dobijaju već pola godine najmanje...
Mada sam i dalje uvjerenja da njima ne treba oružja nego pameti!

Poslednja izmena:
Srpski snajperista u Ukrajini pod imenom doberman. :lol:

B9UsGMFIMAE5ts_.png:large

pa najlakše je tako držat se po strani i izigravati dobricu (mislim na putina/rusiju) ili je to zato što su samo regionalna sila ;)
evo ti jednostavnog primjera nakon debakla u somaliji(black hawk down) ameri su rekli da se neće miješati ... par godina kasnije u ruandi genocid. što se tu bar nije umiješala slavna ruska vojska i spriječila?

genijalac znas li ti u opste da su u Ruandi bili rasporedjeni Plavi slemovi ? Belgijski kontigent mirovanjaka a nekadasnjih kolonijalnih gospodara koji su napravili razliku na Hutu i Tutse, je posmatrao pa strani kako ljude seku macetama.Rusija u to vreme pocetkom devedesetih bila na ivici ambisa i borila se za goli opstanak,dok su Evropljani bili ti koji su dopustili genocid u Ruandi.

---17.jpg

Международные организации осудили массовые убийства, организованные киевским "правительством"
сегодня, 15:30 поделиться:
15121
Международные организации осудили массовые убийства, организованные киевским "правительством"

После обращения профсоюзных организаций Луганской народной республики к международным профсоюзам ряд организаций выступили с открытыми обращениями к мировому сообществу, призывая к осуждению массовых убийств мирных граждан в конфликте на юго-востоке, организованных киевской властью.

Международная Профсоюзная Организация Пенсионеров, член Всемирной организации профсоюзов, осуждает ситуацию, которая происходит в Донецке и оказывает влияние на жизнь тысяч людей.

Осуждает анти-трудовое и антидемократическое правительство Киева, действующее как марионетка США и НАТО. По мнению МПОП, противостояние между ЕС, США и Россией распространяется на мирных граждан. А заявление правительства США о готовности передавать дополнительную военную технику для поддержки реакционного правительства Киева, которое продолжит нападение, приводящее к гибели десятков мирных жителей, вызывает большое беспокойство. Международная Профсоюзная Организация Пенсионеров призывает положить конец конфликту и защитить население.

Pa što ne spreče genocid u Nigeriji?Hoćeš ja da ti odgovorim?
Zar si stvarno toliko naivan da misliš da je Amerikancima stalo do Ukrajinaca,ebe im se.Samo i isključivo interes.
Afganistan je zemlja koja proizvodi količine opijuma ubjedljibo najviše na svijetu,Irak ima ogromne zalihe nafte,LIbija ima ogromne zalihe nafte.
Američka vanjska politka je zlo najveće što može biti,nema gore vjeruj mi!Kakav NATO ,*urac,palac,to samo paravan za modernu okupaciju...

Ti znaš tko su unijati i koliko ih je u Ukrajini?

То су ти главни неонацисти, Десни сектор и Свобода, тамо где имају највећу подршку, на западу Украјине. Они су најагресивнији у борбама против Руса. А сада су им се усташе придружиле.

Dobre, ali iz trece ruke, kako to vec rade zapadne obavjestajne sluzbe. Na isti nacin kako je i nase oruzje doslo u ruke terorista u Siriji.
Ali vjerujem da ce im merikanci prvo uvaliti njihove viskove predvidjene za otpad.
Ukri ce to masno platiti, a pitanje je koliko ce im koristiti. Kao prvo mericko oruzje je slabije od ruskog, Ukrima ce trebati vrijeme da se obuce na to, za dijelove ce morati platiti pa cekati da dodju iz merike, a i dalje ce biti na ruskoj teritoriji i u najboljem slucaju po njih jednako nemotivirani kao do sad.
Merikanci ako im posalju to, doci ce i odgovarajuci odgovor iz Rusije.
Rezultat svega ce biti jos vise poginulih nacista.
Merkelova je nakon sastanka sa Putinom rekla da posiljke oruzja nista nece promijeniti situaciju, ko zna sta joj je Putin sapnuo. hehe

Баш зато питам, јер ово је оружје много ближе њиховом наоружању, од оног којим их снабдевају САД или НАТО пакт. Мада као што каже Emihs то је можда намењено и за афричко, или блискоисточно тржиште, јер терористи су се домогли пара и купују све што се креће и пуца, а наши продају иако не ново, али сасвим употребљиво и у борби опасно оружје.

Подморница типа Оскар II имена Курск је током варварске агресије НАТО на Србију све време агресије била у Јадранском мору испод америчких бродова и није откривена.
Председник Руске Федерације је после успешног задатка одликовао Курск.
О способности тадашње тзв. хрватске морнарице да заштити Јадранско море не вреди ни дискутовати.

0_8d9e3_ed0e8b68_orig.jpg

Gumi, da li si razmišljao da ovaj brod sa tako soficitarnom tehnologijom je kamuflaža , zaštita i logistička podrška nekoj ruskoj podmornici sa krstarećim raketama :D :per:

Nisam, šta će im krstareće rakete na Kubi ako za njih nitko ne zna? :roll:

- - - - - - - - - -

Подморница типа Оскар II имена Курск је током варварске агресије НАТО на Србију све време агресије била у Јадранском мору испод америчких бродова и није откривена.
Председник Руске Федерације је после успешног задатка одликовао Курск.
О способности тадашње тзв. хрватске морнарице да заштити Јадранско море не вреди ни дискутовати.

Da, ta podmornica je itekako utjecala na NATO intervenciju. :roll:

Nego, jel to isti onaj poznati Kursk?

Snimali su Top Gear, a slučajno snimili najstrože čuvanu tajnu, rusku podmornicu?

Jel se ti zajebavaš ili ti to ozbiljno? :lol:

- - - - - - - - - -

Nema, zato i je regionalna sila.

Čitaš hrvatske komentare na novisnkom portalu, ni taj nema pojma kao ni ti. Te Ruske podmornice zavlače se ispod ledenog brega artika, niko više na svetu to nemože da uradi.

Akula, matora iali čuda stvara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back