- Poruka
- 2.553
A što je cijela Novorusija?
Cela sadasnja Ukrajina, Poljska i balticke republike i Pridnjetrovlje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да не пратиш само укро пропаганду знао би да то није никаква тајна. У овом тренутку се састоји од Доњецке Народне Републике и од Луганске Народне Републике.
Колика ће она бити и које још области ће је чинити зависи само и искључиво од грађана тих области када буду могли да се слободно изразе. Од тога је све и почело, али је то Кијевска хунта прво насиљем нацпаравојски, а потом и грађанским ратом спречила.
Да ниси обузет толико АТО активностима и ратним дејствима могао си до сада да знаш да је и у Доњецкој и Луганској републици, паралелно са самоодбраном текао тече државотворни процес.
Cela sadasnja Ukrajina, Poljska i balticke republike i Pridnjetrovlje.![]()
Да не пратиш само укро пропаганду знао би да то није никаква тајна. У овом тренутку се састоји од Доњецке Народне Републике и од Луганске Народне Републике.
Колика ће она бити и које још области ће је чинити зависи само и искључиво од грађана тих области када буду могли да се слободно изразе. Од тога је све и почело, али је то Кијевска хунта прво насиљем нацпаравојски, а потом и грађанским ратом спречила.
Да ниси обузет толико АТО активностима и ратним дејствима могао си до сада да знаш да је и у Доњецкој и Луганској републици, паралелно са самоодбраном текао тече државотворни процес.
Од Славјаносрбска до Сплита
Нема.. а потом корекција.Nešto si pobrkao, to je balistički projektil i nema teorije da ćeš prvim hicem pogodoti kuću na 50 km. Odnosno hoćeš, jednom u 100000 slučajeva.
Cela sadasnja Ukrajina, Poljska i balticke republike i Pridnjetrovlje.![]()

E vidiš Perice, zato i jesi potpuno irelevantan.
Nemoguće, Split je srpski
Komandosima bi dala neko prijevozno sredstvo ili bi autostopirali 700 km, od Donjecka do Kijeva?
Нема.. а потом корекција.
Колико знам(тј читам, ВЛ) Кроација баш такве(додуше половне) добија из Немачке ове године.
Еси чуо да си ирелевантан за дискусију, дакле мораш се спустити на тај ниво и бити побеђен. Напусти интернет.
![]()

Hm, pa ne znam kako to rade Amerikanci, mozda samo njih kopiraju ako nemaju svojih ideja, u sta sumnjam.
Opa, pa to su minimalni zahtjevi. Iako, sepovi danas kontroliraju cca polovicu LNR/DNR.
Znači Odesa nula bodova? Harkov ništa?
- - - - - - - - - -
E vidiš Perice, zato i jesi potpuno irelevantan.

http://www.nspm.rs/hronika/minsk-mi...avnici-proruskih-snaga-minirali-sastanak.html
Минск: Мировни преговори о решавању кризе у Украјини завршени неуспехом, Лаонид Кучма - представници проруских снага минирали састанак
PDF Штампа Ел. пошта
субота, 31. јануар 2015.
МИНСК – Мировни преговори о решавању кризе у Украјини завршени су вечерас у Минску, после више од четири сата - неуспехом.
Представник Украјине оптужио је представнике проруских снага да су минирали састанак постављањем ултиматума и одбијањем да разговарају о плановима за успостављање примирја, објавила је агенција Интерфакс.
Украјински представник, бивши председник Лаонид Кучма, рекао је да су двојица представника проруских снага поставили ултиматуме и одбили „дискусију о плану и мерама за брзо успостављање примирја и повлачење тешког наоружања”, наводи руска агенција.
Кучма је, такође, критиковао двојицу главних лидера проруских снага, који су потписали споразум у Минску прошлог септембра, јер нису учествовали у данашњем састанку „контакт групе”, којем су присуствовали и представник Русије и званичник ОЕБС-а.
(Танјуг)
Bogme ako pukne front, lagano će oni do Odese...
Nove vesti.![]()

http://www.nspm.rs/hronika/portparo...matican-ne-odvija-se-predvidjenim-tempom.html
Портпарол украјинске војске: Четврти талас мобилизације је веома проблематичан, не одвија се предвиђеним темпом
PDF Штампа Ел. пошта
субота, 31. јануар 2015.
Кијев -- Најављене опште мобилизације војних обвезника у Украјини не иду по плану, а то су признали и високи војни званичници.
Портпарол украјинске војске Владимир Талалај рекао је да је четврти талас мобилизације веома проблематичан и да се не одвија предвиђеним темпом.
Протеклих дана су се појавиле информације да дезертери беже у Русију, те да војни одсеци покушавају да направе евиденције оних који су одбили да се прикључе оружаним снагама.
Из Министарства одбране је саопштено да су против 7.500 Украјинаца поднете кривичне пријаве због неодазивања војном позиву.
Раније ове недеље, саветник председника Украјине Петра Порошенка, Јуриј Бирјуков истакао је да је мобилизација највећи проблем на западу Украјине иако је тај део државе, традиционално, антируски оријентисан.
(Б92)
Komandosima bi dala neko prijevozno sredstvo ili bi autostopirali 700 km, od Donjecka do Kijeva?
Naravno da znam koje sve oblasti ulaze u tu famoznu Novorusiju Gumi s tim sto to ne mora biti konacno resenje.Dobro jutro Kolumbo.

Naravno da znam koje sve oblasti ulaze u tu famoznu Novorusiju Gumi s tim sto to ne mora biti konacno resenje.
Postoji prica i o Malorusiji koja bi se nalazila severno od Novorusije i obuhvatala i Kijev. Ne treba zaboraviti da je ime cele Ukrajine jedno vreme bilo Malorusija.

Ovo kad bi se ispunilo to bi bio geopoliticki i strateski nokaut za nato i cemerikance![]()
- - - - - - - - - -
.
I šta točno komandosi naprave?
Roknu Poroša i Jacenkuja i usput kindapiraju Janukoviča jer on je legalni predsjednik Ukrajine?![]()
Ovo nije stari Gumi. Ovo je neki novi Gumi.
Stari Gumi me ne bi nazvao irelevantnim tek tako, bar mislim.
A ovaj ne zna ni za opkladu koju je izgubio sa mnom.![]()
Ovo kad bi se ispunilo to bi bio geopoliticki i strateski nokaut za nato i cemerikance
I mislim da se oni ne boje putina jer su svjesni da je on treca liga i da nema imperijalno kolonijalne ambicije vec se boje onih koji budu vladali Rusijom za 10,20 50,100 god