Višnja V.
Poznat
- Poruka
- 9.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj Boze da se skuvaju svi do jednog i da pravoslavlje pobedi!
Zato ti i rekoh da odmoriš malo!Ne.
Moj oduvijek je jednako dobar i jednako blesav kao i njegov.
Daj Boze da se skuvaju svi do jednog i da pravoslavlje pobedi!
zabadava se plašiš. pravda pobediti mora.Nažalost, plašim se da nema ništa od toga.
Ukrajinski Antonov, najveći avion na svetu sleteo je prazan u Beograd !!!
Јуче, 22:37
Украјина планира да направи "интернет-армију"
Украјина планира да направи "интернет-армију"
Министар информационе политике Украјине Јуриј Стец изјавио је да се планира формирање "интернет-армије". Према његовим речима, пул популарних блогера ће радити на ширењу истинитих информација о ситауцији на истоку земље или на оповргавању лажних вести. Њихов број Стец није прецизирао, али је истакао да што их буде више, то боље.
Јуче су посланици Врховне Раде предложили да се обустави акредитација руских новинара за рад на територији Украјине. Забрана делатности може се тицати и техничких радника руске телевизије и радиостаница.

Da, može se čak reći da je Putin već poražen.
Naime, setimo se kakve je grandiozne ideje imao 2012, a danas se bori za statue Lenjina u donbasu.
Ukrajina je gotova.To je jasno i EU i SAD i pravo je pitanje hoće li na proleće doći do dalje eskalacije. Svi pokazatelji ukazuju da hoće.
Cega, rata?
Pa recimo do stvaranja novog žarišta. Za EU i SAD nesposobnost da odbrane ukrajinske fašiste je veliki udarac koji neće moći da mirno istrpe.
slagali te da pravoslavlje nije tačno. baš me zanima u čemu je to karl bilt pobedio?
A to, to hoce sigurno, ja mislio ti prognoziras neku novu ukropsku ofanzivu![]()
baš će evropa da ratuje za politički projekat porošenka, jacenjuka i turčnova. pa vidiš da neće ni banderaši da se biju za njih.Evropa ne sme da se otvoreno konfrontira sa Rusijom jer je već imala iskustva sa ruskom vojskom
Ako netko sazna sto je u njega napunjeno..i kuda je odletio. Mene zanima.
Prije mjesec dana (otprilike) slican avion je poljetao sa zagrebackog aerodroma.
Evropska komisija zamolila Rusiju da odobri uvoz njenih proizvoda !!!
Šef Komiteta za spoljne poslove Državne dume Aleksej Puškov, na svom Tviter profilu ocenio je kao „ čudnu“ logiku nametanja sankcija Rusiji. Puškov je iznenađen zahtevom Evropske komisije da nastavi izvoz proizvoda iz EU u Rusiju, a koji je ranije dobio Roseljhoznadzor.
Molba je bila upućena uprkos činjenici da se ranije, američki predsednik Barak Obama složio sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom da ne oslabe pritisak i sankcije protiv Rusije do pune implementacije sporazuma iz Minska . Sankcije je takođe podržala i nemačka kancelarka Angela Merkel .
baš će evropa da ratuje za politički projekat porošenka, jacenjuka i turčnova. pa vidiš da neće ni banderaši da se biju za njih.
evropa ima problem kako da ne pojede izmet od sankcija koje je uvela.
baš će evropa da ratuje za politički projekat porošenka, jacenjuka i turčnova. pa vidiš da neće ni banderaši da se biju za njih.
evropa ima problem kako da ne pojede izmet od sankcija koje je uvela.
Da, ali evidentno Pravoslavlje nije tačno, pošto Karl Bilt uveliko odnosi pobedu.
ma njihovo je nacionalno ludilo i pretvorba ukrajine u privatnu prćiju. da iole pameti i odgovornosti imaju nebi ni pokušali ovo što rade.Nije to politički projekat pomenute trojice. EU i SAD se aminovale državni udar u Kijevu prošle godine. To je njihova režija. Ne znam šta su onda mislili ali sada su u panici na Zapadu.