svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Avion i 3 tenka hunte uništeni u Lugansku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avion i 3 tenka hunte uništeni u Lugansku...
Sektasi na delu
Šta napraviti kada pretražuješ ostatke aviona i naiđeš na zlatan prsten?
![]()
Ukri zauzeli Debaljcevo. Napadaju sam grad Donjeck.
http://rusvesna.su/news/1405948679
У Украјини живи 18 милиона Руса.
Украјина ником неће морати да објашњава бомбардовање и убијање цивила нити зашто је оборила малезијски авион. Мислим да нема потребе да објашњавам зашто.
Широм Украјине увелико се граде огромни логорски компекси по нацртима америчке организација ФЕМА.
Западна Украјина се налази у својеврсној зони за изазивање масовне хистерије изазвану обилном нацистичком пропагандом којом управљају амерички психолози о доктори.
Одјек тако нечага имаш и на овом форуму код гомиле затуцаних прозападних мајмуноликих идиота који још увек верују да постоји Деда Мраз.
Bitno da su "antifašisti" prije par dana pobili 80 djece u avionu.
Potpuno se slažem sa tobom. I Fišer je cajtnotu pravio greške.Килавио је од почетка, дозволио је да му наместе ову подметачину с авионом, сутра ће кмечати о некој резолуцији у УН, а западни нацистички керови су намирисали крв.
...
Ти да си само мало интелигентнији знао би...
Твој основни проблем, као припадника мале новонастале примитивне нације, је да не умеш да гледаш унапред већ се искључиво поводиш тренутним стањем и ситним сопственим интересом што је уопште и одлика за целу новокомпоновану нацију којој кобојаги припадаш. Зато за вас,такозване хрвате, данас на Дивљем Западу потпуно исто као и пре 100 година имају опет ореол топовске хране.
Današnji Židov je nacist, bravo, genijalna analiza.
Oćeš dokaz? Pa evo, ratuju za naciste u Ukrajini.
Jos malo pa ce se u svetu sramiti svako ko uzlici na Rusa, kamoli da progovori ruski ili glasno kaze odakle dolazi. Samo polako.
ja jos neznam ko srusi onaj avion. daj mi neki link da se uverim ko ga srusi
anglosaksonci su i napravili hitlera da napadne rusiju.tako da obadvoje iskrvare i rusi i nemci.kad je Hitler osetio sta mu se sprema prvo sto je hteo unistiti su bili englezi.
Mislim da se vremena nisu uopste promenila, naprotiv. Sigurna sam kad padne ovaj "novi svetski poredak" da ce se istorija ponovo morati pisati. Ne retko je se provlacila teza da su jevreji bili smisleno zrtvovani u ww2 upravo od cionista, da bi danas bili to sto jesu, vladari sveta. Kad vidimo sta su Amerikanci i ostala zapadna "gospoda", pa i balije i siptari, u stanju, da zrtvuju svoje ljude zarad nekih bolesnih interesa, onda je sve vise jasno da je to bio slucaj i sa jevrejima. U sustini, Adolf ispada dobar momak u poredjenju s tim sta su psihopate englezi, amerikanci i jevreji smislili i sproveli u plan. Morali su naci zrtvenog jarca za njihove podle igre, a to su Nemci ii Adolf. Pitaj Boga sta ce se na kraju sve ispostaviti kad se klupko odmota, zato se tako panicno i bore da do toga ne dodje.
Najpametnije bi bilo da se lesevi odvezu u Rusiju, samo tamo bi bili sigurni od manipulacija. To je trenutno najprioritetnija akcija. Ovako ce fasisti sve napraviti da zataskaju uzrok, a onda sve bilo za dzabe.
Ја би био најсрећнији да је тако, али...Хеј, и пре пар дана сте пали у дефетизам, па је испало сасвим другачије. Полако, не трчите пред руду.
Nagradno pitanje: čiji je ovo tenk s bijelom zastavom koji se povlači iz centra Donjecka?
![]()
Викањем и лупањем шаком о сто се ништа не постиже. Све има своје време.Ја би био најсрећнији да је тако, али...
Да је било мало храбрости, лако би, уз пар једноставних маневара, очистили нацисте из пограничних делова. Сад је касно.
Такође, мислим да би одговор Малте, на овако бесрамне оптужбе за авион, био кудикамо енергичнији...
Ја бих жарко желео да је тако, али...И да освоје Новорусију (сад се понављам) имаће 10-о милионску нелојалну мањину, а зима долази.
Јуриће по украјинским пољима 10 милиона Руса, а суочавају се са народним бунтом, банкротом и руским медведом који им дише уз врат?
Могуће је, али је јако тешко оствариво. Зато и кажем да им се даје на значају.
Kako se cetnici istinski bore protiv nacizma i fasizma.
![]()