Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec sam od nekoliko Rusa i Ukrajinaca cuo da su ruski borci uglavnom ljudi iz RF.
Nesto se pitam, sta je najgore sto bi Ukrajinu moglo zadesiti? Svakako gradjanski rat.
Sta ako je sve ovo bas dio Putinovog plana?
Gore im ga nije mogao shuknuti. Ukrajini bi bilo daleko bezbolnije da nije vojno intervenirala i da se upustila u pregovore sa Rusima.
Sjecam se kako su Rusi u sekundi dovukli vojsku na granicu, a kad je Ukrajina napala samo se povukli.
Imam osjecaj da su ih bas navukli da sj.ebu sami sebe.

- - - - - - - - - -

Avion i 3 tenka hunte uništeni u Lugansku...

Nije istina, Gumi je prije dva dana rekao da vise nece biti rusenja aviona. :D

САД врше агресију на Русе помоћу спонзорисаног тероризма на Новорусију. Али...
... колико ја примећујем Русија напада САД асиметричним и индиректним методама у последњих пар месеци:
- Оформила је БРИКС инвестициону Банку као алтернативу ММФ-у
- Потписала је гасни споразум са Кином, чиме ће се сама РФ растеретити зависности од европских купаца
- Потписала је купопродајни уговор такође са Кином, чиме у међусобној трговини избацују долар
- Растерећује америчке непријатеље (Кубу, Северну Кореју) дугова
- Узела је Крим, чиме је дугорочно решила питање своје црноморске флоте
- Осујетила је, и спречила, даље продирање у Блиски Исток рампом у Сирији

... ја не знам шта људи очекују више од Русије. Она је сама на своја плећа, узела да се бори против око 40 држава новог светског поретка. Русија против њих 40. И смета нам што добија битке, али не као ми желимо (све на силу, одмах и траљаво), него стрпљиво, прорачунљиво и темељно. И руски непријатељи вуку потезе, а ми на сваки непријатељски потез цмиздримо, као да је Русија крива и за то што се и сами њени непријатељи боре.

Šta napraviti kada pretražuješ ostatke aviona i naiđeš na zlatan prsten?

BtDFmy3CIAAjuyz.jpg

pade li sinoc onaj crvuljak? sad sam dosao, nisam upoznat

Значи издувасмо?

Србија је била много курчевитија од Русије. Ми смо барем кренули са неисправним миговима на злочиначку армаду. Путин ништа. Последица пропасти Новорусије, биће несагледиве за руске геополитичке интересе.

Ukri zauzeli Debaljcevo. Napadaju sam grad Donjeck.
http://rusvesna.su/news/1405948679

Може они да нападају колико год хоће. Уосталом то раде већ неколико месеци али то ништа не значи.

-Карло XII Шведски : Док год постоји феудална Русија неможемо да владамо Балтиком и Европом.
-Наполеон : Док год постоји романовска Русија немогу да владам Европом.
-Хитлер : Док год постоји бољшевичка Русија немогу да владам светом.
-Нобеловац за мир Обмана : Док год постоји оваква Русија и православље владање савременом цивилизацијом није могуће.

Ко каже да се историја не понавља ?

Ти да си само мало интелигентнији знао би какав ће бити крај. Уопште није у питању да ли ће Русија победити. Него када и како ће Русија победити.

Твој основни проблем, као припадника мале новонастале примитивне нације, је да не умеш да гледаш унапред већ се искључиво поводиш тренутним стањем и ситним сопственим интересом што је уопште и одлика за целу новокомпоновану нацију којој кобојаги припадаш. Зато за вас,такозване хрвате, данас на Дивљем Западу потпуно исто као и пре 100 година имају опет ореол топовске хране.

Poslednja izmena:
У Украјини живи 18 милиона Руса.
Украјина ником неће морати да објашњава бомбардовање и убијање цивила нити зашто је оборила малезијски авион. Мислим да нема потребе да објашњавам зашто.
Широм Украјине увелико се граде огромни логорски компекси по нацртима америчке организација ФЕМА.

Западна Украјина се налази у својеврсној зони за изазивање масовне хистерије изазвану обилном нацистичком пропагандом којом управљају амерички психолози о доктори.
Одјек тако нечага имаш и на овом форуму код гомиле затуцаних прозападних мајмуноликих идиота који још увек верују да постоји Деда Мраз
.

Браво Хусар, увек се обрадујем кад видим да неко мисли својом главом у гомили оних који дозвољавају да им неко други намеће и подмеће лажи.

Килавио је од почетка, дозволио је да му наместе ову подметачину с авионом, сутра ће кмечати о некој резолуцији у УН, а западни нацистички керови су намирисали крв.
Potpuno se slažem sa tobom. I Fišer je cajtnotu pravio greške.
A Putin dozvoljava sebi da mu zapad defecira po glavi i maše nekim lovorovim vencem koji je pun ruske krvi iz Donbasa.
Sve mi se čini (daj Bože da grešim).

Trgovina mirotvorne Rusijoe sa zapadnim krvolocima gasom uz pomoć sankcija su učinile svoje.

Gas za Krv formula je perfidna.

Samo da ne prođu oni iz Donbasa kao naši Krajišnici.
Nadam se će časnik ZENGE da nam to detaljno objasni.

...

Ти да си само мало интелигентнији знао би...

Твој основни проблем, као припадника мале новонастале примитивне нације, је да не умеш да гледаш унапред већ се искључиво поводиш тренутним стањем и ситним сопственим интересом што је уопште и одлика за целу новокомпоновану нацију којој кобојаги припадаш. Зато за вас,такозване хрвате, данас на Дивљем Западу потпуно исто као и пре 100 година имају опет ореол топовске хране.

Дадох ти репку за претходни пост, а и овај је савршен. Молим модерацију да мало промени правила, због оваквих ситуација.
Сад морам јавно да те похвалим, свака част још једном.

Ево ти одговора на руски начин, за све ове русофобе...
17c2109aceeb.jpg

581284dc8392.jpg

Mislim da se vremena nisu uopste promenila, naprotiv. Sigurna sam kad padne ovaj "novi svetski poredak" da ce se istorija ponovo morati pisati. Ne retko je se provlacila teza da su jevreji bili smisleno zrtvovani u ww2 upravo od cionista, da bi danas bili to sto jesu, vladari sveta. Kad vidimo sta su Amerikanci i ostala zapadna "gospoda", pa i balije i siptari, u stanju, da zrtvuju svoje ljude zarad nekih bolesnih interesa, onda je sve vise jasno da je to bio slucaj i sa jevrejima. U sustini, Adolf ispada dobar momak u poredjenju s tim sta su psihopate englezi, amerikanci i jevreji smislili i sproveli u plan. Morali su naci zrtvenog jarca za njihove podle igre, a to su Nemci ii Adolf. Pitaj Boga sta ce se na kraju sve ispostaviti kad se klupko odmota, zato se tako panicno i bore da do toga ne dodje.
anglosaksonci su i napravili hitlera da napadne rusiju.tako da obadvoje iskrvare i rusi i nemci.kad je Hitler osetio sta mu se sprema prvo sto je hteo unistiti su bili englezi.

Najpametnije bi bilo da se lesevi odvezu u Rusiju, samo tamo bi bili sigurni od manipulacija. To je trenutno najprioritetnija akcija. Ovako ce fasisti sve napraviti da zataskaju uzrok, a onda sve bilo za dzabe.

A EU Wochenschau ih je zbog odnošenja leševa optuživao za uništavanje dokaza. Izgleda da su leševi trebali da ostanu na poljani
dok eksperti i forenzičari 4 rajha ne stignu?. danima pakovali kofere i falsifikate za podmetanje. A kad su stigli mogli su satima sve da pregledaju i podmeću - deja vu.
Pobenjenici su ih ih opomenuli da ne mogu garantovati za njihovu bezbednost zbog onih ludih UKROkrvoloka,
počeli plakanjem, sve dokaze će pobunjenici uništiti.
Ova kriminalna banda i svi njeni stručnjaci ukljućujući i FBI, ima da naprave takav objektivan nalaz,
Kao Minhauezen - haški tribunal.

celo Crno More nema Ruse da opere.

Хеј, и пре пар дана сте пали у дефетизам, па је испало сасвим другачије. Полако, не трчите пред руду.
Ја би био најсрећнији да је тако, али...

Да је било мало храбрости, лако би, уз пар једноставних маневара, очистили нацисте из пограничних делова. Сад је касно.

Такође, мислим да би одговор Малте, на овако бесрамне оптужбе за авион, био кудикамо енергичнији...

Ја би био најсрећнији да је тако, али...

Да је било мало храбрости, лако би, уз пар једноставних маневара, очистили нацисте из пограничних делова. Сад је касно.

Такође, мислим да би одговор Малте, на овако бесрамне оптужбе за авион, био кудикамо енергичнији...
Викањем и лупањем шаком о сто се ништа не постиже. Све има своје време.

И да освоје Новорусију (сад се понављам) имаће 10-о милионску нелојалну мањину, а зима долази.

Јуриће по украјинским пољима 10 милиона Руса, а суочавају се са народним бунтом, банкротом и руским медведом који им дише уз врат?

Могуће је, али је јако тешко оствариво. Зато и кажем да им се даје на значају.
Ја бих жарко желео да је тако, али...
Где су ти нелојални у ОС Новорусије?
Као што су неприсутни у одбрани сада тако се неће копрцнути ни када их буду убијали.
Православље има једну лошу особину, фатализам и недостатак активизма, у НДХ је некада само по десетак усташа наоружаним пушкама репетиркама водило по 500 и више Срба на стратиште, а да су ови ишли ко овце на клање, уместо да су их голим рукама поубијали.
Све се понавља по истој матрици и данас.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back