Posmatram profil jednog muskarca....stalo mi je na neki nacin pa se bavim problematikom...On uvek ima prevelika ocekivanja...on uvek misli da ce tako biti kako je zamislio...Npr. kaze: Poceo sam taj i taj posao to ce mi doneti veliki novac imam ga do petka sigurno...I on sam veruje u to pa kad od toga ne bude nista pada u ocaj...Pritom rade tablete za umirenje a prethodno je kriv ceo svet...Pokusavala sam da razumem da ga bodrim da ucestvujem u njegovoj sreci...ne vredi...Kad poludim i sve to saspem u lice ljuta sto me nije slusao ispadam njegov neprijatelj...Jutros jos jedna prica... Nervira me jer znam da ce se zeznuti...debelo...Dragi muskarci da li je potrebno napraviti neke greske u zivotu zato sto niste hteli da jasnije vidite situaciju, pa posle stradate i srcem i materijalno? Zasto se zivot pravi toliko komplikovanim? Ne mislim generalno da ste svi takvi ali zbog nekih drugih lepih osobina ja trpim ovo sto napisah...
Voli da se raspekmezi, pa izmišlja situacije u kojiam ostvaruje svoje narcističke ciljeve - pažnju, ljubav itd.