**Freya**
Veoma poznat
- Poruka
- 13.283
Meni su te dobrice ispravne nekako bile smor. Ne znači da sam bila u pravu ali od veze se očekuje sve osim dosade.
Moje iskustvo kaze da su oni koji vaze za dobre frajere od pelena obicno okej ljudi.
Ovde ima mnogo predrasuda.
Dobar covek je sirok pojam. Sta znaci biti dobar covek?
Dobar covek nije frajer?
Dobar covek je mudroser?
Dobar covek je cutljiv?
Dobar covek se ne razvodi od zene a
ako se razvede od ruznije zene (zbog stvari koja blage veze nema sa izgledom) gubi status dobrog coveka?
Dobar covek odaje utisak (cuj, utisak?!) stabilnosti?
Utisak je jako merodavan inace u zivotu.
Za ljubav je potrebna zrelost. Mislim, NE!
Za ljubav je potreban emotivni kapacitet ali ne i zrelost. Dokaz - deca vole najvise najlakse te sa najmanje manipulacije i racuna.
Za brak je potrebna zrelost a ne za ljubav.
Ljubav, ona najveca, je najmanje kalkulisanje. To je ljubav prema deci, dece prema roditeljima, to je prva ljubav, to je kada bi sebe stavio u sekundi na panj za drugog a ona moze doci i od frajera, glasnog, glavatog sportiste koji knjigu nije otvorio u zivotu.
Obicno ljubav ne dolazi od foliranata.
Od mudrosera koji iskaju paznju.
Od onih koji nisu bili u detinjstvu stimulisani da vole i kojima nije dopusteno da pokazu sve emocije koje osecaju.
Od starmalih. Ucenih sta je dobar covek.
Dobar covek dolazi u svim formama.
U grudima se krije kakav je on a to se na testu zivota pokaze.
Kada te ne napusti, kada te pogleda, kada se vrati po druga, po sestru, kada povuce i poturi sebe.
Dobar covek nece naneti stetu drugome. Ponasa se i prema majstoru i prema popu jednako.
Ako se prevara desi i dalje ne znaci da je on los covek i zato je vrhunski nekulturno drugome kopati po zivotu.
Mi pojma nemamo sta se desilo.
Nagadjamo.
"Imamo utisak".
I sebi na bazi tog "utiska" dajemo za pravo uvredu.
Ako nas direktno ne ugrozava, ko smo pa mi drugima da sudimo? Koje mustre mislimo da jesmo?
Muva me, odbijem ga i mirna Backa.
Koliko samu cutljivih i povucenih tata koji sve u rukavicama muvaju majke po igralistima za decu? Ihahhahaj.
A covek nikada ne bi rekao. Tata doveo dete u parkic. Divna slika.
Jednog nisam mogla da se otkacim mesecima.
Za njih su piloti postenjacine. Fer plej igraci.