gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
'el ti to meni?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tkacio: raspali ti njega kolima , koliko veceras.
Zasluzio je !
E da , ako ti neces , evo ja cu, ne umem da vozim još će gore da mu bude , a i danas sam besna taman na nekom da iskalim negativnu energiju.
( eto zasto je dobro poznavati te !)
Meni u toj prici najtuznije dodje sto se posle svega osetis kao jedna od...
Kao neko nedovoljno bitan, kao neko ko je bio samo tu da ubije dan.
Kao konfekcija...danas ova , sutra ona, sve manje vise isto.
Ista zvaka pa teraj...dobro isprobani model.
Al kad se jednom prezivi, valjda si posle jaci.
Valjda si !
ona ce mu doci glave..i treba..
sada je red na njega.
Ko jednom prevari i opet će.....ništa novo...već hiljadu puta viđeno.....
a sad pitanje - da li je prevara ako vam neko kao razlog raskidanja navede sasvim drugi razlog,vrlo objektivan,za vas potpuno prihvatljiv i ocekivan - a nedugo posle vi saznate da je pravi razlog njegova bivsa devojka sa kojom se ponovo usemio, posle 10 g.
ovoga se ja plasim...imam problem...godinu dana sam sa deckom,ali imam veliki strah...previse sam sebe dala i ulozila i sada strepim...vec godinu dana provodimo svakog dana toliko vremena zajedno,pre,posle skole,spavamo jedno kod drugog,bili na moru zajedno...sve sam mu dala,srce,nevinost,sve sve sve...i sada strepim da ne ostanem slomljenog srca...problem je u tome da je on pre mene imao dosta devojki,ni jednu ozbiljnu vezu i da ih je varao jednu sa drugom...a s vremena na vreme ga upravo navedene zovu,salju poruke... postajem paranoicna... citam mu poruke,a to sam rekla da nikada necu raditi...svaka devojka,i drugarica postaju za mene pretnja...ne dopada mi se sta postajem...zasto je to tako...zar ne bi trebalo da posle svega sto smo iskusili zajedno da mu verujem...zasto su teme o prevarama toliko puta pregledavane...zasto... ???