prevarena opet?

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni u toj prici najtuznije dodje sto se posle svega osetis kao jedna od...
Kao neko nedovoljno bitan, kao neko ko je bio samo tu da ubije dan.
Kao konfekcija...danas ova , sutra ona, sve manje vise isto.
Ista zvaka pa teraj...dobro isprobani model.

Al kad se jednom prezivi, valjda si posle jaci.
Valjda si !

ne osecam se kao jedna od..nije u tome problem.
ono sto smo imali je bilo mnogo sadrzajnije. nije bilo povrsno.
drugi su razlozi u pitanju. ne bih ovde o tome.
osecam se izdano zbog lazi.
a nije bilo potrebe za njima.

svima moze da nam se desi da se zaljubimo.

zaljubio sam se. gotovo je - bilo bi sasvim dovoljno.

nastavljamo dalje svako na svoju stranu.
povredjena sam kad znam da sam nekome jasno stavila do znanja da mi je istina najbitnija.a taj neko ponovo laze.

to me boli.
i sa izgovorenim lazima i dalje gospodari mojim emocijama. i nikako da me ``razresi``ljubavi koju osecam.i vrti me u krug..pakleni.

jucerasnja saznanja su mi otvorila oci i sklonila maglu

sad je svaka kockica na svom mestu.
ajmo na kafu?

Poslednja izmena:
hvala svima, divni ste!:heart:

sto se desilo desilo se..
bogatija za jedno iskustvo..

treba ici dalje..

iz tog razloga molim moda za PRAY THE LORD ove teme.

a mi se vidimo na nekoj vedrijoj:D

ona ce mu doci glave..i treba..

sada je red na njega.
:thumbdown:

Prevario me je najstrasnije. Obmanuo, iskoristio kao prijatelja, radnu snagu i nesto potrosno. Proneverio i to ne samo poverenje.... Negativne emocije su me unakazile. Nisam ga mrzela ali sam trazila svoju krivicu u svemu, sto sam toliko glupa, sto tako, dal' je moralo....ogrezla sam u nezadovoljstvu bila.

Drugacija sam sad, izmenio me je... nepoverljiva sam, ne dam da mi se pridje lako...imam bedeme i ne zelim van, ne dajem blanko poverenje. Od lagano promiskuitetne osobe odoh u celibat :think:
Sve sto sam zelela na pocetku je da nema novac jer je to sve sto je iskreno voleo, posle sitne pakosti koje bi samo njega nazuljale. Onda je sve to polako jenjavalo... ali peklo je pa samo tako.

Vise bih volela da me je prevario sa kojom god, nego sto se udruzio s mojom naivnoscu. Vise bih volela da znam da me nije voleo i da zaista ima neku bolju od mene, nego sto i dan danas grebe po mojim vratima jer sam ja ta... najbolji prijatelj, andjeo, lepotica...
Trtmrt ne vredi!
Ne vredi svaka cipela, ne vredi svaka novina, pa ni svaki covek nije vredan. Nisam dugo mogla ni da razumem a jos manje prihvatim tu filozofiju, medjutim... to je tacno pa hteli mi to da priznamo ili ne.

Ja zastupam stav da istina ako je ostra, moze da sece ali bar ne kasapi, a laz truli... i izbaci sve negativno iz sebe... ja jesam... kucanjem po forumu, gledanjem u nebo i zamisljanjem kako kisi samo iznad njega...
Potisnuti bes i nezadovoljstvo kompenzuj cim god -heklanjem, kupovinom, trash magazinima, forumom, radom, kafama, ... ali potisnuta osecanja samo tebi mogu da skode, a on ti je ocigledno vec naudio.

Ja sam sama izlizala svoje rane jer sam tako htela. Nisam htela da povredim druge, a mislim da bih to i nesvesno uradila. Od prvog momenta od kako ne razmisljam o njemu bolje mi je.
Racunaj da sam imala tu otezavajucu okolnost da on sam nije hteo i ni danas ne zeli da prekine kontakt sa mnom. Taman sto bih si i dopustila luxuz zaborava eto ga tu je, zove, pise, proverava profile.... patologija.

Bices bolji covek ako ne razmisljas dal' je njemu uz neku tamo gore. Ne moras cak ni dobro da mu zelis... ali nemoj prizeljkivati da sravnite racun jer ti si u minusu kako god okrenes.

Ti si jedna dobra osoba i ponasaj se u skladu s tim :heart:

Ko jednom prevari i opet će.....ništa novo...već hiljadu puta viđeno.....

ovoga se ja plasim...imam problem...godinu dana sam sa deckom,ali imam veliki strah...previse sam sebe dala i ulozila i sada strepim...vec godinu dana provodimo svakog dana toliko vremena zajedno,pre,posle skole,spavamo jedno kod drugog,bili na moru zajedno...sve sam mu dala,srce,nevinost,sve sve sve...i sada strepim da ne ostanem slomljenog srca...problem je u tome da je on pre mene imao dosta devojki,ni jednu ozbiljnu vezu i da ih je varao jednu sa drugom...a s vremena na vreme ga upravo navedene zovu,salju poruke... postajem paranoicna... citam mu poruke,a to sam rekla da nikada necu raditi...svaka devojka,i drugarica postaju za mene pretnja...ne dopada mi se sta postajem...zasto je to tako...zar ne bi trebalo da posle svega sto smo iskusili zajedno da mu verujem...zasto su teme o prevarama toliko puta pregledavane...zasto... ???

a sad pitanje - da li je prevara ako vam neko kao razlog raskidanja navede sasvim drugi razlog,vrlo objektivan,za vas potpuno prihvatljiv i ocekivan - a nedugo posle vi saznate da je pravi razlog njegova bivsa devojka sa kojom se ponovo usemio, posle 10 g.

cekaj, a taj objektivan ocekivan i prihvatljiv razlog - da li je on takav i sada?

mislim, sta ima veze (ako taj OOP razlog postoji) da li je neka nova stara devojka u prici?

ovoga se ja plasim...imam problem...godinu dana sam sa deckom,ali imam veliki strah...previse sam sebe dala i ulozila i sada strepim...vec godinu dana provodimo svakog dana toliko vremena zajedno,pre,posle skole,spavamo jedno kod drugog,bili na moru zajedno...sve sam mu dala,srce,nevinost,sve sve sve...i sada strepim da ne ostanem slomljenog srca...problem je u tome da je on pre mene imao dosta devojki,ni jednu ozbiljnu vezu i da ih je varao jednu sa drugom...a s vremena na vreme ga upravo navedene zovu,salju poruke... postajem paranoicna... citam mu poruke,a to sam rekla da nikada necu raditi...svaka devojka,i drugarica postaju za mene pretnja...ne dopada mi se sta postajem...zasto je to tako...zar ne bi trebalo da posle svega sto smo iskusili zajedno da mu verujem...zasto su teme o prevarama toliko puta pregledavane...zasto... ???

Nije ti ništa, samo si se prvi put zaljubila.:heart: Pa ti to sad izgleda nekako prejako za tebe. Naravno da ono u šta više uložimo, i više čuvamo, jer nam je dragocenije, pa se i više plašimo da ga ne izgubimo.
I nedostaje ti iskustva u patnji, pa je se plašiš. Niko je ne voli.
Te njegove bivše, što mu šalju poruke, ne cene sebe i nemaju ponosa, a možda hoće i da mu se svete što je njih varao, a tebe ne vara! Ima i toga!
Nemoj sebi dozvoliti da kvariš lepe trenutke u svom životu takvim stvarima - savladaj se, ne da ne pokazuješ, već da se stvarno ne sekiraš.
Ako ti njegove bivše baš toliko smetaju, možeš da tražiš od njega da nešto predume protiv toga, ali onda bi morala da mu priznaš za gledanje u njegov mobilni...:think:
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back