Prevaren sam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta da uradim?
Zena me prevarila sa cinovnikom iz opstine i to dva puta do sada.
Mislim i ja sam taslacio sa strane ali nikad nisam bio provaljen zbog toga i nisam unosio emocije a ona jeste vidim po njoj da se samo smeska.

Pa me zanima da li da je ostavim... jako sam povredjen i pomalo iznerviran svasta mi pada na pamet... ubija me ljubomora.

To shto si "taslachio" sa strane, a nisi bio provaljen ne menja chinjenicu da nemash za shta da se ljutish. Ono shto ti trebash da nauchish je pojam SUJETE, jer te ista pokrece.

Sta da uradim?
Mislim i ja sam taslacio sa strane ali nikad nisam bio provaljen zbog toga i nisam unosio emocije a ona jeste vidim po njoj da se samo smeska.

Pa me zanima da li da je ostavim... jako sam povredjen i pomalo iznerviran svasta mi pada na pamet... ubija me ljubomora.

Verovatno je to uradila zbog kesha! :hahaha:

A tu onda ne vredi da se nerviras...:mrgreen:

Zene varaju bez emocija ili sa vrlo malo emocija,a zbog seksa.Ne brini se.Muskarci se pre zaljube i izgube glavu nego zene.Mi smo bolje glumice,ne zaboravi to.A ako se bas i zaljubila daj joj par meseci i procice je.Ne dosadjuj joj sa napadima ljubomore,jer onda njemu dajes prednost.Resenje je pruzi joj dobar seks i daj joj na vaznosti s recima tipa ti si jedina za mene ...

Pa to jedino da je totalno glup! :confused:

Sta da uradim?

lol i ti si prevario zenu :hahaha:

Ukoliko ti kao razlog kaze da "nezna zasto sam to uradila" ti joj reci da ode kod psihijatra, da pokusa tu... pod pomocu hipnoze ili neznam vise cega, KLESTIMA ako treba, izvuci razlog, jer te to zanima.

Ukoliko ona nezna razlog +nece kod psihologa, onda lepo uzmi i zapali joj sve haljine na plocu ili krov od kuce, razbi joj sva ogledala, svako vece pre nego sto legne da spava skvasi joj krevet kantom vode, a kad zaspi (ako zaspi) popisaj se na nju. Kad te pita zasto to radis, ili jos bolje, i ako te nepita, samo reci "neznam zasto sam to uradio". Tad nece moci ni da ti zameri,a ni da te tera psihologu, jer ni sama nezna razloge svojih postupaka koji su jos gori...a ne zeli kod psihologa.

Bilo sta da ti kaze, vece je postovanje nego ako ti kaze "neznam" (osim ako stvarno nezna, pa odluci da ode kod psihologa). Ako ti kaze "neznam zasto sam te prevarila" zaboravi na ikakvu mogucnost da te ta zena iskreno postuje... razvedi se LEPO (na sveopstu srecu).

Ovo je tacno, da kaze ne zna je veliko nepostovanje. Ali pravi razlog je uvek isti zapravo, ili barem slicni i uopste nije lep da se cuje z:D.
Po pravilu ako dobijes razlog koji je "logicki cvrst i kao prijatan" i mozes da budes siguran da je lazan z:D. Razlog je uvek nelogican, neprijatan, i nadsve uvredjujuc :D.

Poslednja izmena od moderatora:
****** muskarca koji nije u stanju podeliti nekad svoj zenu sa nekim drugim.

Ja sve sto imam spreman sam podeliti, jer zelim zadovoljan umreti.:hahaha:

Lol. Pa vidi sinnke deliti svoju zenu nije uopste prijatno. Nije poenta u delenju, nije taj cin azpravo neprijatan, vec sujeta. Ako ne bi imao sujete onda da, onda bi islo tako. ali budimo realni nije takav slucaj :D.

Sujeta prema cemu?

Hmm pazi, dobro pitanje si pitao. I nemam bas pravog odgovora. Jednostavno nije bas ta rec sujeta prava, mozda vise neka vrsta organske povredjenosti, ne znam kako bih nazvao taj pojam. Jednostavno saznanje da je tvoja slatka mala devojcica bila sa drugime radila stvari razne, "uprljala" sebe je jednostavno vrlo teska i opterecujuca, naravno i uzbudljiva misao, posto nam rusi sigurnost. Dakle vise je rec o nekom primitivnom nagonu. Ili mozda vise previnjenom izrazu seksualnosti.
Jer seksualnost se ipak zasniva na igranju odredjenih uloga, i raznoraznom mastanju itd o osobi koja se voli. Seks koji nije ispunjen takvim stvarima uglavnom i nije bas zanimljv, tj nisam siguran ni da je moguc.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13307993&postcount=9
kada ozivljavate neku staru temu nemojte to raditi sa temama intimnog karaktera, nema smisla prema postavljacu teme a i gubi se poenta da se komentartise neki dogadjaj od pre par godina
svaka takva ozivljena tema bice zakljucana

ako vas je necija prica inspirisala da komentarisete mozete otvoriti novu temu uopstenog karaktera pa da se caska o tome

sve pise al nema ko da cita

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back