Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
opasno sam prso... ne gine mi psiholog-psihic
Ja mislim da bi trebao da ga posetiš. Bez ljutnje.
Pričaj sa nekom zgodnom doktorkom, možda ti se posreći.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu sise koje vise![]()
Ti, dečače, nisi upoznat sa napretkom koji je postignut u oblasti farmakologije? I kakve neverovatne mogućnosti imaju neke moderne kreme&kremice? Misliš da je laktacija obavezan preduslov za tu glupu rimu koju BTW nisi čak ni sam smislio? Misliš da je i ta "tvoja" Stana lepa sama od sebe? (Da se ne lažemo, nisam videla fotku a nešto nemam ni želju...)
"I went to a shrink to analyse my dreams, she says it's lack of sex that's bringing me down..."
Čisto da razbijemo monotoniju patetike sa malo kalifornijskog punk-rock-a...
Gospodjo, oprostite na mom uvredljivom postu, nisam ni mislio tako, jednostavno je zla strana moje licnosti progovorila.... ne bih to uradio da nije vasih bezbroj provokacija.. uredu, mislite da palim ljude, lazem, pickica sam, njanjav... hvala vam na tome, cenim vase misljenje i upravo sam postavio temu obvde da cujem misljenja ljudi, a iskreno da bi mi vreme brze proslo
Stana nema veze sa vama, a verujem da znate da ce ona za mene uvek biti najlepsa i da ni jedna nece imati njen osmeh i oci....
Ako nemate nesto novo reci..bilo mi je drago prodiskutovati sa vama o mom problemu
al su žene kompleksna stvorenja...
Izvini, molim te, u pitanju su Green Day, potpuno muški bend! Mada meni mnogo više "leže" neki drugi pankići, ovi su mi mnogo "mlaki".
habla espanol?