Prevaren, a oprostio bih!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
necu sise koje vise :P

Ti, dečače, nisi upoznat sa napretkom koji je postignut u oblasti farmakologije? I kakve neverovatne mogućnosti imaju neke moderne kreme&kremice? Misliš da je laktacija obavezan preduslov za tu glupu rimu koju BTW nisi čak ni sam smislio? Misliš da je i ta "tvoja" Stana lepa sama od sebe? (Da se ne lažemo, nisam videla fotku a nešto nemam ni želju... :roll:)

Ti, dečače, nisi upoznat sa napretkom koji je postignut u oblasti farmakologije? I kakve neverovatne mogućnosti imaju neke moderne kreme&kremice? Misliš da je laktacija obavezan preduslov za tu glupu rimu koju BTW nisi čak ni sam smislio? Misliš da je i ta "tvoja" Stana lepa sama od sebe? (Da se ne lažemo, nisam videla fotku a nešto nemam ni želju... :roll:)

Gospodjo, oprostite na mom uvredljivom postu, nisam ni mislio tako, jednostavno je zla strana moje licnosti progovorila.... ne bih to uradio da nije vasih bezbroj provokacija.. uredu, mislite da palim ljude, lazem, pickica sam, njanjav... hvala vam na tome, cenim vase misljenje i upravo sam postavio temu obvde da cujem misljenja ljudi, a iskreno da bi mi vreme brze proslo

Stana nema veze sa vama, a verujem da znate da ce ona za mene uvek biti najlepsa i da ni jedna nece imati njen osmeh i oci....

Ako nemate nesto novo reci..bilo mi je drago prodiskutovati sa vama o mom problemu

Gospodjo, oprostite na mom uvredljivom postu, nisam ni mislio tako, jednostavno je zla strana moje licnosti progovorila.... ne bih to uradio da nije vasih bezbroj provokacija.. uredu, mislite da palim ljude, lazem, pickica sam, njanjav... hvala vam na tome, cenim vase misljenje i upravo sam postavio temu obvde da cujem misljenja ljudi, a iskreno da bi mi vreme brze proslo

Stana nema veze sa vama, a verujem da znate da ce ona za mene uvek biti najlepsa i da ni jedna nece imati njen osmeh i oci....

Ako nemate nesto novo reci..bilo mi je drago prodiskutovati sa vama o mom problemu

Vidiš, osveženje je to što imaš i zlu stranu ličnosti. Upotrebi je malo češće, PIL ti je lepo izložila poentu. Nisi ti loš dečko, samo si trenutno malo izgubio kompas. Ne krivim te, svi smo mi prolazili kroz bolne raskide, samo sam trenutno malo daleko od cele te priče, skoro da sam zaboravila kako je to.

Kad bih mogo, mladost jednom jos da vratim....ne bih s tobom... ne bih s tobom ja da patim...kad bih mogo....

Sada mi se javljas mila, sada kad sam zadnja zedj.... da je predjem preko svega, preko cega necu prec...

Sada mi se javljas mila, kad ti je u dusi lom....ostao sam zadnji covek za tebe na svetu tom....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back