Prevaranti i jajare iz Telekoma Srbije

pa pazi nije problem do rapidshare servera. meni ne puca konekcija ka rapidu nego mi pukne kompletna konekcija ka internetu - kapiras?

i sve se to desava iskljucivo samo kad pocnem da skidam nesto sa rapidshare.

Do ovog posta sam citao dalje ne mogu mrzi me. Provajderi uredno blokiraju neke servere sto pre shvatite bolje cete se osecati :). Bez obzira sto pise u ugovoru da nema nikakve zabrane

Do ovog posta sam citao dalje ne mogu mrzi me. Provajderi uredno blokiraju neke servere sto pre shvatite bolje cete se osecati :). Bez obzira sto pise u ugovoru da nema nikakve zabrane

Ajde nas samo prosvetli na koji nacin vrse selekciju kome ce blokirati ,a kome nece....

Jer ima masa ljudi ,cak velika vecina ,koja nema te probleme. Cisto me interesuje na sta da pazim da ne bi dosao u grupu "ugrozenih".....

Za 2 godine koliko koristim adsl telekoma,uz gomilu skinutif fajlova i sa rapida,hot fajla,netloada,mega uploada.......nije mi se desilo da mi pukne down....

Kad je film Angels and Demons postao dostupan za download sa rapida i torrenta, provajderi su pod pritiskom distributera lepo filtrirali saobraćaj i lovili svakoga ko je skidao taj film (sad, neki provajderi jesu a neki nisu). Uglavnom, Eunet je dan nakon završenog downloada svojim korisnicima poslao upozorenje da su prekršili ugovor kršeći autorska prava. Naložili su da fajl (ćije su ime tačno naveli) bude obrisan sa računara i da je to poslednja opomena pred raskid ugovora...
Tako da provajderi uvek tačno znaju šta se prolazi kroz njihove servere samo što treba nešto da ih zainteresuje da bi baš to "lovili".
Inače, telekom ADSL mi radi bez problema, ruter je uključen 24/7 bez resetovanja konekcije.

@postavljač teme:
I meni liči da je problem do tebe, tj. tvog računara. Ako ne, možda je neki tehnički kvar na centrali, ali to treba da prijaviš i da čekaš da provere i otklone ga.

Tihi mozda je problem do tvoje linije, negde sam procitao da i ako adsl moze da radi ima nekih linija koje prave probleme pa onda oni moraju da dodju i u zgradu stave savremenije te neke spravice...sto se tice EUNET`a jako su ostri po tom pitanju legalnih materijala, bio sam njihov korisnik i stvarno sve snimaju, tj dolaze im kako su meni rekli iz svetske advokatske kancelarije prituzbe na odredzeni IP pa onda te lepo obaveste da se ponasas fino i pristojno, inace ja sam na wireles`u i nemam tih problema sa rapidom.

Back