Prevara

Prosto ne znam tacno da kazem kako bih se osecala... Ali ono sto znam, je da bih otisla iz te veze. Lako je reci "Oprastam ti", ali znajuci sebe, ne bih ja mogla to da zaboravim, i verovatno bih dosta puta to spominjala... Pa verujem da je iskrenije otici...

Mozda ce me sada neko osudjivati, ali sam takodje i za "Sta ne znas, ne moze te boleti..."
Ne znam da li postoji neko ko sa tolikom sigurnoscu moze reci da zna drugu osobu do gole koske! Skoro sam pricala sa jednim deckom koji je bio ocajan jer se muvao sa nekom curom preko neta i brze bolje da prizna svojoj devojci. Cemu? Kapiram ja sve, i ja zelim iskrenu vezu... Ali polazim od sebe... Ako bi mi se tako nesto desilo, prvo bih pokusala da nadjem razlog sto je meni to bilo potrebno... Pa bih videla sta dalje.. Ali da kazem? Ne... I isto sam tako i tom decku rekla... "Ja ne bih volela znati."

Ja sam bila prevarena i tada sam se osecala izdanom jer je ta prevara bila tako perfidna i odvratna, ali sada me bas zabole uvo za to...Ako mislim da je neki muskarac super, trudim se da eliminisem konkurenciju ili da budem mudrija da bih ga duze imala, a ako nije onda ga otkacim i to ti je cela moja filozofija..Dajte mi jednog muskarca koji je u potpunosti veran i volecu ga i paziti celog zivota..:manikir: A sumnjam da takvih ima...

Poslednja izmena:
Ja sam bila prevarena i tada sam se osecala izdanom jer je ta prevara bila tako perfidna i odvratna, ali sada me bas zabole uvo za to...Ako mislim da je neki muskarac super, trudim se da eliminisem konkurenciju ili da budem mudrija da bih ga duze imala, a ako nije onda ga otkacim i to ti je cela moja filozofija..Dajte mi jednog muskarca koji je u potpunosti veran i volecu ga i paziti celog zivota..:manikir: A sumnjam da takvih ima...

Nema...a i stace ti impotentan?! :eek:

.....sigurna?:D

E ajd bas me zanima, da li biste prevarile svog dragog iz osvete?

Uverite se da vas je prevario, i sve prizna, osecate se ojadjeno skroz, da li biste vratile istom merom?

Posto znamo da postene forumasice ne varaju

U novinama pisu kako zene uglavnom varaju iz licnih razloga, tipa ili se zaljube u drugog, ili da se osvete sto su prevarene, da li biste na prevaru odgovorili prevarom?

Da li bi to kod vaseg partnera imalo efekta? Ili mislite da bi se pokajao i pre toga i da mu osveta nije potrebna?

Misim zao mi teme

E sad da odgovorim - mislim da bi nas odnos bio totalno rasturen kad bih izgubila svaku naklonost prema njemu i pozelela namerno da ga povredjujem, umesto da oprostim

NIsam varala nikada,pa bih najmanje varala iz osvete,kada bih varala..ne umem da varam i nikada i nisam..da se svetim takodje ne radim..Ja se lepo okrenem i odem.Mozda je to nekome bezvezno ,ali je to preki lek za takve boljke..na sve drugo gore navedeno se bespotrebno trosi energijja,a ako bih ja sve to radila,bila bih ista kao taj neko ko me je povredio,a to je tuk na luk,igra bez granica i kraja,i obavezno svi budu povredjeni...Ja ne mogu da bas kazem da sam bila prevarena,ali ako taj neko na mejl dobije sliku,ovo sam ja,od neke cure,ja to takodje smtram prevarom..Mislim da mu je najveca kazna,sto sam se lepo okrenula i otisla.bez ruznih reci..cao i dovidjenja,a ti nadji neku koja je kao ja...Pravo damski,pokupila se i otisla..Pa,kaad je covek malo prosao i video kakvih sve ima,javio se...Kasno Marko na Kosovo stize...:):mrgreen:
Ne nikada ne bih varala,a kada bih nekoga zaista zelela da prevarim,uradila bih to jer zaista zelim,a ne da da se tamo nekome osvetim...Mislim da je najbolja osveta ostati priseban i zadrzati dostojanstvo,kada ti je najteze.

Била бих тотално разочарана у ту особу.
И никад не бих могла остати у таквој вези. Не бих знала како се носити са тим.
Можда једноставно не бих ни хтела. Чему?

А што се тиче питања о варању из освете - не бих тако нешто могла да урадим. Као што сам горе навела, превару не бих ни опростила, тако да до жеље да се светим не би ни дошло.

Нисам варала, а кад бих - никад не бих признала (варала бих паметно :mrgreen::rumenko:), али бих размислила шта фали у мојој вези да ми је то било потребно. Па бих, или порадила на својој вези да до тако нечега не би долазило, или бих отишла из исте.
Наравно, овде говорим о једној превари. Не о варању које траје.

Back