Prevara

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Их, бре, Џон До, видиш какве су форумашице?
Ти лепо питаш, а оне све поштене, па поштене!
Ево ја ћу:
Варам.
Главни разлози су ми:
- муж ме малтретира, не да ми да приђем интернету, те ја тражим забаву у живим мушкарцима
- има само 11,5 а таквог вара свака
- живим са свекрвом која ме мрзи, па лечим фрустрације, јер немам куд да одем
- трпим свекрву, јер би ме муж избацио из куће кад би сазнао, зато га варам тајно
- уносим емоције где год стигнем, пошто их немам у кући, ни кера ме не воли
- пошто знам напамет фигуре Венерис, а Камасутра постала нам Камамалосутра, морам да тражим неког ко ми освежава сексуално памћење

Ел доста?
Сад у реду?
Има ли још питања?
Штета да вака фришка тема, никад виђена на форуму, пропадне... :sad2:

Ja tek sada ovo videh..Sram te bilo Vanda..:zcepanje:

Stvarno nikada nisam prevarila,ali bih to ucinila,ako bi mi se neko bas,bas dopao,iamam vezu od tri godine i vec je pocela da me umara,pocela sam izlazit i mjerkat druge mnogo vise nego ranije,kada se kresem s deckom, zamisljam druge:sad2:

Најзад неко и такав, да нисам, јадна, усамљена... :zcepanje:

Joj Vanda opet ti!!! :evil:

Taman pripremim celi referat o preljubi, etici, zlocinu i kazni i ponadam se kako cu svojim umom i moralnim nacelima zablistati na ovoj temi a ti se salis i ismevas taj tako vazan u nas Srba fenomen preljube, prevare, izdaje, zla prvog medju svim zlima sveta.
Al' nema veze, pamtim ti pa vratim. :lol:

Joj Vanda opet ti!!! :evil:

Taman pripremim celi referat o preljubi, etici, zlocinu i kazni i ponadam se kako cu svojim umom i moralnim nacelima zablistati na ovoj temi a ti se salis i ismevas taj tako vazan u nas Srba fenomen preljube, prevare, izdaje, zla prvog medju svim zlima sveta.
Al' nema veze, pamtim ti pa vratim. :lol:

Bolje pripremi nesto za jelo pa nas zovi :mrgreen:

Back