Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ranije, one prolazne veze i to...Koji su mi bili razlozi?Bolji frajer, ja pijana, trenutni me iznervir'o pa reko da se malo rekreiram i to...Razlozi su razni.Jednom samo sam to radila iz emotivnog razloga, tj tip sa kojim sam prevarila trenutnog momka je moj bivsi bio i 3 puta sam bila sa njim na jednu noc...I tako sa njim jednim prevarila 3 momka.Ostali momci sa kojima sam prevarila trenutne su bili vise ono klasicna popala, nista posebno.A zasto sam varala, rekoh vec u prvih par recenica.Od nekog pocetka tih veza samu vezu nisam shvatala ozbiljno pa se nisam ponasala tako.E sad sam u ozbiljnoj vezi i ovog momka nisam prevarila.Niti imam ikakvu zelju za tim.
Pripadnice lepseg pola da li varate?
Tj, znamo svi da svi varaju, ali me zanima koliko cesto i da li unosite emocije.
Koji su vam glavni razlozi za prevaru?
Isto i pripadnici suprotnog pola mogu da daju odgovore.
Al aj iskreno![]()
A kako znas? Radio si neko istrazivanje mozda? Na koliko ljudi?![]()
pa dobro nemaju sve zene muza boksera!)) (sa fakultetom)
ti si jedan mnogo dosadan covek. iako si inteligentan, toliko si napadan i jednostran, da mi postaje iritantantno da vidim sam tvoj nick...i nije mi jasno sta trazis? da se svi sloze kako su zene glupe, kako su slabog karaktera i kako nisu dostojne da muskarci brinu o njima kad su u nevolji, jer su same u nju dovele..i ne mogu vise da se setim sta si u svojim postovima objasnjavao...opsim da su sve zene glupe i da treba da cute, trpe i mole se bogu da ih neki muskarac pogleda...da bi se njemu posvetile i podredile mu svoj zivot?
A kako znas? Radio si neko istrazivanje mozda? Na koliko ljudi?![]()
Interesantan mi je taj fenomen da se svuda razglaba o preljubi, tj. na indirektan način o tome koliko mi polažemo pravo na telo, emocije i ostalo...svog partnera.
Pripadnice lepseg pola da li varate?
Tj, znamo svi da svi varaju, ali me zanima koliko cesto i da li unosite emocije.
Koji su vam glavni razlozi za prevaru?
Isto i pripadnici suprotnog pola mogu da daju odgovore.
Al aj iskreno![]()