prevara u mislima

vau, ne piši uzastopno postove, imaš opciju
edit.gif

:think:...nije,jer je nisi realizovao

Ово је логички неодржив став.
Једноставно, такве ствари имају свој потенцијални и појавни облик који су нераскидиво повезани ако је човек иоле психички здрав и интелигентан.
А потенција увек претходи појави.
Ако већ прихватимо могућност да превара постоји као категорија ван сујете (У шта ја лично сумњам) она увек креће од помисли.
Пластично објашњено, помисао је први корак на неком путу.
Не мораш да учиниш и последњи али то не значи да ниси путовао.

kad cesh da nauchish da quotujesh? :) pomislila sam da si sam sebe citirao..
ovaj..nema veze shto nije realizovano jer:
1. pomisao+zelja=ostvarenje zelje
tako malo treba da organizam deshifruje ono shto se deshava u njemu, chemu god, a sad..misim sama pomisao je dovoljno crna, tako da ostvarenje ne bi bilo nishta gore od same pomisli :neutral:

Ово је логички неодржив став.
Једноставно, такве ствари имају свој потенцијални и појавни облик који су нераскидиво повезани ако је човек иоле психички здрав и интелигентан.
А потенција увек претходи појави.
Ако већ прихватимо могућност да превара постоји као категорија ван сујете (У шта ја лично сумњам) она увек креће од помисли.
Пластично објашњено, помисао је први корак на неком путу.
Не мораш да учиниш и последњи али то не значи да ниси путовао.

prevara u mislima je tvoja,ti tada varaš sebe a kada je realizuješ,nisi onda prevario sebe samo,nego i druge.

kad cesh da nauchish da quotujesh? :) pomislila sam da si sam sebe citirao..
ovaj..nema veze shto nije realizovano jer:
1. pomisao+zelja=ostvarenje zelje
tako malo treba da organizam deshifruje ono shto se deshava u njemu, chemu god, a sad..misim sama pomisao je dovoljno crna, tako da ostvarenje ne bi bilo nishta gore od same pomisli :neutral:

pomisao+želja nemora da bude ostvarenje želje.koliko dnevno puta pomisliš nešto i ako ne realizuješ ona nije ostvarena.

pojedinim ženama je dovoljna i samo mašta....grli ih njihov a one maštaju o tome da ih grli neki drugi....njima poseban.....

Istina, ako to maštanje traje dovoljno dugo, vremenom će se odlučiti i na konkretnu radnju tj. prevaru....jer joj više nije dovoljno samo sanjarenje već bi da proba i u RL....

Back