Prevara - Kada ona njega vara

Pa valjda si toliki prijatelj s njim i na tom nivou da ako od tebe cuje bice ok. A ne ono: jado, vara te zena, pih kakav si mi ti yebach. To nije prijatelj.
"Pa valjda..." misliš kao što su žene prijateljice jedna drugoj? Naravno, da prijatelji nisu blizanci i ne dele žene, a ni ne žive zajedno nego imaju svoje živote, pa ako tebi ne smeta da ti se prijatelji mešaju u život, valjda imaš odnos reciprociteta....da se i ti ne mešaš....

"Pa valjda..." misliš kao što su žene prijateljice jedna drugoj? Naravno, da prijatelji nisu blizanci i ne dele žene, a ni ne žive zajedno nego imaju svoje živote, pa ako tebi ne smeta da ti se prijatelji mešaju u život, valjda imaš odnos reciprociteta....da se i ti ne mešaš....
Nije to leganje nekome u krevet, vec: video sam ti zenu s drugim. Valjda kapiras razliku. Zamisli da ti je precutao. To je solidarnost koja prevazilazi polove. Glupo je razmisljati da je to samo za zene a muskarci se samo takmice ko ce kome nogu da podmetne za pichku. Barem na nivou prijatelja. Ortak, drugar i sl, ko ga sisa.

Имам ја колегу. Девојка му сваке године иде у Америку на шест месеци да ради нешто из области туризма. Причамо ми о томе и ја га питам шта мисли да ли је сад тамо трпа неки црњо и убија од куррца. Он ми каже да она тврди како му је верна али да он лично мисли да се јеббе гарантовано са неким али каже да га брига за то. Нешто не придаје значај томе. Ја мислим, ваљда зато што је у Америци а не овде у граду.

Pa isti slučaj i kada muškarac vara ženu. Ne bih rekao jer mislim da mi na kraju ne bi verovao jer bi ga ona ubedila da sam ja možda u nju zaljubljen pa hoću da ih rastavim da bih bio sa njom. Možda bih slao signale ,,mnogo putuje" ili ,,mnogo izlazi" ali ne bih sigurno direktno rekao.

Par pitanje za mušku ekipu:
Kako gledate na situacije gde žena vara muža?
Da saznate da nekog vašeg ortaka vara njegova supruga/devojka - da li biste mu to rekli? Ako da na koji način?
Saznati je veoma diskutabilni deo ovog pitanja.

Meni je selo , brižno i zabrinuto, umalo porodicu rasturilo javljajući mojoj ženi kako često odlazim kod komšinice .
Samo ja znam da je nikada ni dotakao, a ni pogledao u tom smislu nisam
Dakle saznanja mogu da budu nepouzdana i najčešće jesu nepouzdana.
Zbog toga su ispaštali i moja i komšijska porodica. Deca u najranjivijem uzrastu.
Dve dobre porodice dovedene u situaciju da se ne javljaju jedni drugima na ulici.

Usrati se nekom u život i živote dece, roditelja, prijatelja itd, bez pouzdanih saznanja je krajnje neodgovorno.

Što bi narod rekao , jesi li držao sveću?
Ako ne, zgrčipičku i ćuti.

Par pitanje za mušku ekipu:
Kako gledate na situacije gde žena vara muža?
Da saznate da nekog vašeg ortaka vara njegova supruga/devojka - da li biste mu to rekli? Ako da na koji način?
Ne bih mu rekao, šta ako to i suviše emotivno shvati, pa potegne utoku, najpre nju pa sebe ?

Ne bih to mogao da nosim na duši.

Kako su se spetljali, tako će se i raspetljati. :kafa:

Meni je selo , brižno i zabrinuto, umalo porodicu rasturilo javljajući mojoj ženi kako često odlazim kod komšinice .
Zbog toga su ispaštali i moja i komšijska porodica. Deca u najranjivijem uzrastu.
Dve dobre porodice dovedene u situaciju da se ne javljaju jedni drugima na ulici.

Usrati se nekom u život i živote dece, roditelja, prijatelja itd, bez pouzdanih saznanja je krajnje neodgovorno.

Ako ne, zgrčipičku i ćuti.
Čovek je objasnio sve što se ima objasniti na ovu temu.

A ja bih još i dodao - čak i da znaš pouzdano, šta te boli qurax? Hoće li tvoje cinkarenje nekoga usrećiti? Čisto sumnjam.

Ako ne, zgrčipi
Ovo što si naveo ne poredim baš sa ovom situacijom o kojoj pričam. Jedno je seoski mentalitet koji se u sve meša i suštinski želi da napravi sranja - rekao bih da je to zbog onog da imaju "visoka moralna načela" + prosti/zatucani su.
Meni se desilo nešto slično u familiji mada nije bilo vezano za varanje - neka suština priče par osoba se zavadilo između sebe i iznelo nekoliko ličnih stvari iz prošlosti na videlo - rezultat toga je danas da niko nisakim ne priča + bilo je više fizičkih obračuna.

Ovo što si naveo ne poredim baš sa ovom situacijom o kojoj pričam. Jedno je seoski mentalitet koji se u sve meša i suštinski želi da napravi sranja - rekao bih da je to zbog onog da imaju "visoka moralna načela" + prosti/zatucani su.
Meni se desilo nešto slično u familiji mada nije bilo vezano za varanje - neka suština priče par osoba se zavadilo između sebe i iznelo nekoliko ličnih stvari iz prošlosti na videlo - rezultat toga je danas da niko nisakim ne priča + bilo je više fizičkih obračuna.
Sve što je bitno je onaj deo sa "svećom".
Ostalo slobodno zanemariti.

ni u ludilu ne bih rekao, to je osobna stvar tih osoba, a ako znam da vara i ja bi joj ponudio sex jer volim zene koje su razigrane i varaju muzeve
Šta ako ta žena pristane na seks sa tobom, dođete do nekog problema, ona ode kući i kaže mužu da si je zaveo/je'avao, a on slab sa živcima, nađe te i odstreli kao kojota?
Znam više slučajeva gde su muževi tukli ljubavnike, par ortaka mi je u mladosti upalo u takva sranja...

Back