Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.089
Pogledajte prilog 1211424 jel vidiš ti da su merili banane?
Nisu.
To je jedna te ista banana skraćena u fotošopu s donje strane.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1211424 jel vidiš ti da su merili banane?
Evo nekih od rezultata naučnog istraživanja
https://www.science.org/content/article/how-big-average-penis
šta ću link je na engleskom, i skoro svi naučni radovi su na engleskom
Dakle, rezultati opsežnih istraživanja kažu da je (uzorak preko 15000 penisa iz svih delova sveta):
"the average erect penis is 13.12 cm (5.16 inches) long." (prevod: srednja dužina penisa u erekciji je 13.12 cm)
E sad, naširoko se priče raspredaju o ovome
Ali neko iskustvo moje i žena koje su sa mnom pričale jeste da je zapravo 15 cm sasvim ok penis, uobičajen, mada se predstavlja kao "mali".
Ko sad laže, nauka ili žene ili muškarci?
U prilogu je grafikon (na ordinati je dužina u cm, a na apscisi procenat; crvena kriva je opušten penis, plava u erekciji):
Pogledajte prilog 1211114
Dodatni link
https://www.worlddata.info/average-penissize.php
Можда неког клинца може погодити,одраслу особу тешко. Може али онда то није одрасла особа.Za preuveličavanje značaja dužine penisa u erekciji su krive žene.
Može žensko da muškarcu kaže da je glup, nesposoban, nemaran, nevaspitan, lezilebović, lenja bitanga,.... sve muškarac može da proguta i da ga ne tangira.
Ali ako mu kaže "mali ti je" ili nešto ti tanušan" to pogodi muškarca u centar ega.
Nijedan muškarac ne voli to da čuje.
Čista psihologija.
Dužina penisa je poslednja ženska linija obrane od muškaraca.
Ako ništa drugo ne upali, to će.
ali to uopste nije problem koji ne moze da se resiZa preuveličavanje značaja dužine penisa u erekciji su krive žene.
Može žensko da muškarcu kaže da je glup, nesposoban, nemaran, nevaspitan, lezilebović, lenja bitanga,.... sve muškarac može da proguta i da ga ne tangira.
Ali ako mu kaže "mali ti je" ili nešto ti tanušan" to pogodi muškarca u centar ega.
Čista psihologija.
Nekima je i jedino oružje.Dužina penisa je poslednja ženska linija obrane od muškaraca.
BukvalnoNekima je i jedino oružje.
Postoje i operacije uvećanja grudi, pa ih neke žene izbegavaju. Ne prate svi moderne trendove.ali to uopste nije problem koji ne moze da se resi
postoje operacije mikropenisa i povecavanja istih
To se i ja pitam... Šta god da mi neko kaže kao vrstu kritike izgleda prvo to je nepristojno, drugo rekla bih nosi seМожда неког клинца може погодити,одраслу особу тешко. Може али онда то није одрасла особа.
Nemoj, da razumeš nekog treba hodati u njegovim cipelama.Postoje i operacije uvećanja grudi, pa ih neke žene izbegavaju. Ne prate svi moderne trendove.
Gde to?ovde se iebe na prvo vidjanje
Da.Za preuveličavanje značaja dužine penisa u erekciji su krive žene.
Čista psihologija.
Da.Rekla bi ti nosi se.To se i ja pitam... Šta god da mi neko kaže kao vrstu kritike izgleda prvo to je nepristojno, drugo rekla bih nosi se
aha, tako sam i počela, ali onda mi preuveličavanje došlo kao lepša reč od laganja, deluje finije nekako...Citam i trazim,napisa li ko,kako se to preuvelicava velicina.Velicina je matematicka odrednica i kao takva je egzaktno tacna.
Meni je dugacak xx centimetara,kako moze doci do preuvelicavanja.
Moze se tema preimenovati u...Laganje o duzini penisa....
Razumela si me,trazim poput tebe pravi termin....mozda skrivanje pravog stanja ili ti....beg od realnosti...aha, tako sam i počela, ali onda mi preuveličavanje došlo kao lepša reč od laganja, deluje finije nekako...
dakle, preuveličavanje ne kao fizičko uvećavanje, nađi neki lepši sinonim od laganja i menjam naslov. jer ne msilim baš na laganje.
između je tamanKaze, sve zele 20 a dave sa 10
i 11cm je izmeđuizmeđu je taman
pa dovoljno.. šta će ti više.. kako korejanci jbu sa 8??i 11cm je između
Loše?kako korejanci jbu sa 8??