Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
pa to je valjda bitno samo gejevima, zbog stimulacije prostate.
sta ce zeni penist od 25, to ne moze biti ugodno nikako
sta ce zeni penist od 25, to ne moze biti ugodno nikako
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' vidis Dzordze, s kojim se predznanjem ide na je8anje!Znas kako, to zavisi od mnogo stvari. Najbitnija stvar je koliko te ta zena zeli, vagina se do neke mere sama siri ako postoji velika zelja i napaljenost.
Ima tema po forumima gde su pretezno mladji muskarci postavljali pitanja, i mislili da su im zene ili devojke bile sa nekim ko ima vecu alatku od njih a zapravo je stvar u zelji i tada to to tako izgleda. Takodje je stvar opustenosti, zena ce verovatno biti stegnutija u pocetku prilikom prvih nekoliko odnosa, kasnije ce se desiti da bude opustenija a samim tim muskarcu ce delovati i da je sira i onda neko neiskusan pomisli evo prevarila me sa nekim kuratim i onda izgubi svo samopouzdanje a ne zna da je to sama priroda tako uredila.
piše lepo u postuAjd da razjasnimo nešto - ne postoji jedinstven način merenja. Nije isto da li se meri sa gornje ili sa donje strane. Kad se uzme "pravilna metodologija" i mali qrc postane džambo alatka. ( Ne mogu da verujem da sam ovo napisao!! )
Jbg bajo preskocili smo teoriju i predigru,ovde se iebe na prvo vidjanje a ne da ce da ovlaze posle dzaka soliDaju mu da ih je8e i bez zelje za njim?!
Ma, ne, ovo se vise ne moze izdrzati... Ubijte me odma'... ODMA'... ODMAAAAA;!!!
Mene sad buni.Nije 18 prosek, prosek je cak i ispod 15 ovde kod nas. Mozda si ti imala vece primerke ali sva istrazivanja tako kazu.
Naivne, dakako.Zbog toga kako muškarci vide 20 cm mi loše parkiramo u rikverc.
Ma u hladnoj vodi.Mene sad buni.
Jel pricamo o 18 opusteno ili u erekciji
pa mislim, muškarci se nekad odmeravaju po svlačionicama
Moje iskustvo, onako odokativno, se negde poklapa sa ovom statistikom
Stvarno ne znam na kakve ste vi primerke naletale, ali prosecna velicina penisa u Srbiji je negde oko 14.80 cm u erekciji.Mene sad buni.
Jel pricamo o 18 opusteno ili u erekciji
Pa ajde da napišem i na ovoj temi, jer sam je i postavila.Превише се оптерећује народ око свега, а то почиње од тога, види шта овај има, или гледај како она има.Боли ме брига за вас, немате уопште слуха.