Pretvarati se ili biti otvoren?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno, ispao je kreten.

Ona nije voditeljka vec reporterka sa crvenog tepiha.
Ima obavezu da pita ko sta nosi jer modna industrija to placa. To je jako, jako skupa reklama.
Pravi se nevest za krojaca, zna on to jako dobro i to je pravilo posla da kazes odelo Armani ili Boss, ili kako god.
Ako je krojac u pitanju, imas obavezu da objasnis ko je taj covek.

Na taj nacin je Roksanda Ilincic napravila svetsku karijeru jer je jedna Misel Obama stala i kazala "veceras nosim haljinu Roksande Ilincic". Ti ljudi su profesionalci i to je deo njihovog posla - promocija. Zato su dobili za dzabe haljine, nakit i odela.
Na dodeli Oskara najcesce ide "haljina Prada (recimo), dijamanti u kosi Chopard (recimo)". I ti dijamanti se vracaju nakon dodele.
Tako to ide, glumata Grant.

Dalje, nepisano je pravilo da se pita za favorita a da kolega kaze poludvosmisleno koga bi voleo da vidi. Uvek to rade jer se to tako radi u tom poslu.
I ona nije u obavezi da odgleda njegovu ulogu vec on treba da promovise svoju ulogu, da se zahvali na prilici, kolegama i produkciji jer ona pokriva crveni tepih na festivalu a ne njegovu premijeru.

Meni je zene zao i sada ce da je vuku po podu zbog osobe koja se namerno nije ponasala kolegijalno. Znao je on dobro sta radi. Ona je radila svoj reporterski posao!

Bas je snob.

Da, da. Baš tako.
Nije mu ova voditeljka ništa kriva. Čak je i ljubazno postavila pitanja. Jesu šablonska ali šta bi ga i pitala drugo. I njoj je rečeno šta da pita. Na kraju ispade on car kako ju je spustio 🙄
Još najgore ovo na kraju na njeno "thank you so much it was so nice to talk to you", njegov odgovor "yeah". Ma jebbi se bre džudžo britanska

Puno ljudi sa parama su vaspitani dovoljno da drugima nije neprijatno u njihovoj blizini.

Grant se potrudio da ovoj no name zeni bude - neprijatno.
Da je with name ne bi je on ovako tretirao.

To je ipak covek koga su hapsili sa prostitutkom u krilu, a sada je zaboga tesko pomoci zeni koja radi svoj posao postenim odgovorom. Na njoj je nasao da se izivljava, smrad.

Ima vrhunskih glumaca koji pocinju intervju sa ohrabrenjem novinarkama "okej, opusti se, mozemo mi to".
Primer je Kejt Vinslet. Takodje Britanka ali ljudina u odnosu na Granta.

Ili si covek ili nisi. Kejt jeste.

Видиш, ја не знам ништа о тим људима и о њиховим животима. Сада сам од тебе сазнао да је хапшен.

Суштина је да ако имаш паре, можеш да се понашаш као лудак и нико те неће осудити него ће рећи да си ексцентрик. Ако немаш паре, онда су будала, клошар, идиот. Тада мораш да глумиш.

Њих све треба заобилазити, барем што се нас тиче.

Видиш, ја не знам ништа о тим људима и о њиховим животима. Сада сам од тебе сазнао да је хапшен.

Суштина је да ако имаш паре, можеш да се понашаш као лудак и нико те неће осудити него ће рећи да си ексцентрик. Ако немаш паре, онда су будала, клошар, идиот. Тада мораш да глумиш.

Њих све треба заобилазити, барем што се нас тиче.

Nekako mislim da i njih ima raznih.

U svakom slucaju zica da se unizi slabiji ide ruku pod ruku sa zicom da poltronisemo onima iznad nas.

Ako cemo da budemo dosledni u no bullshit stavu onda isti sprovodimo i nad sefom a ne samo nad cistacicom.

Licemerno ponasanje slabih licnosti.
Pristojnost nije bullshit. To covek ili ima ili nema.
Ali je lakse opravdati sebe da spustimo onog ispod i kao mocni smo.

Hapsen je skupa sa prostitutkom iako veren sa Liz Harli. On je prema zenama uvek imao bas ruzno ponasanje a sve kao njanjav.

Voditeljka me podseća na naše koje sam ranije gledala na TVu, tako usiljeno nešto pita, sve ga nakiti, i onda se očekuje nakićen odgovor i hahahehe...

Englezima su generalno Amerikanci pomalo ograničeni u tom pogledu, totlno se razlikuju, imaju svoj humor , i kad ozbiljno pričaju vole da se zezaju, rasli smo uz te komedije, od Alo, alo, monti pajton šou, Mućke, mr Bin, znam kada neke glumce pitaju kako su se proveli na snimanju, ako je iz UK on kaže super, imao sam u ekipi nekoga iz UK, to im je bitno da mogu da se šale.. A voditeljka je ono očigledno tupava za te stvari, da ume da ga zainteresuje. Ali nebitno to, nego njegov izbor da odgovara u skladu sa svojim raspoloženjem je kako ja vidim pogodak. Tako je barem nešto ispalo zanimljivo. :D
da, to je problem, kao kolilo ste uznudjemi zbog filma, ali je sam 3 sekunde u filmu.....
glupa pitanja, ne znam šta je očekivala

Nekako mislim da i njih ima raznih.

U svakom slucaju zica da se unizi slabiji ide ruku pod ruku sa zicom da poltronisemo onima iznad nas.

Ako cemo da budemo dosledni u no bullshit stavu onda isti sprovodimo i nad sefom a ne samo nad cistacicom.

Licemerno ponasanje slabih licnosti.
Pristojnost nije bullshit. To covek ili ima ili nema.
Ali je lakse opravdati sebe da spustimo onog ispod i kao mocni smo.

Hapsen je skupa sa prostitutkom iako veren sa Liz Harli. On je prema zenama uvek imao bas ruzno ponasanje a sve kao njanjav.
Може да се понаша тако јер има паре и популарност. Обични људи не могу и за њих важе друга правила.

И опет морам да додам да немам појма да је био верен са том женом, нити да је у истом тренутку био хапшен.

Новац и моћ ослобађају човека, јер он тада може да ради што раније није смео. Људи без пара немају тај избор, већ морају да ћуте и трпе оно што ови са парама не морају.

Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače :mrgreen:/

Evo linka

Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.

Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ? :)
У таквим ситуацијама,мислим да ипак не треба бити потпуно отворен и искрен,али ни та искреност не мора увек бити непристојна.

Back