Pretvarati se ili biti otvoren?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedan komentator predlaže bolja pitanja ;)

mikebecerra1
4d
She could’ve asked better questions like do you ever get used to coming to these industry events or is there still something fresh and exciting about dressing up and getting to be around the many talented folks in the bizz that rarely come together at one time? Or having been to many of these shows what is your most favorite thing about these events and least favorite part? Or when you were starting out in the business do you remember your first big award show? What was that experience like for you?

matildaconwy
5d
He’s probably thinking why is a woman in her underwear asking me such silly questions…

ozgenvn_1

11w
Very European way to respond. Very normal indeed

jen_gunnell
1h
This was the most embarrassing interview I have ever seen.
Worse than Horse and Hounds 🤣🤣🤣
Šta se dešava, prvo naslov ne odgovara temi a posle pričate na engleskom?

Kad vidim ovo na prvoj strani, dalje i ne čitam. Nemam problem sa engleskim nego sa neprevođenjem, ako mislite i slažete se u nečemu sa nekim ko je rekao nešto na engleskom, a ti ga znaš k'o maternji, prevedi jbte.

Ja nikad nisam napisao ništa u originalu, ako je baš dobro i hoću to da podelim sa ljudima, ja prevedem.

Šta se dešava, prvo naslov ne odgovara temi a posle pričate na engleskom?

Kad vidim ovo na prvoj strani, dalje i ne čitam. Nemam problem sa engleskim nego sa neprevođenjem, ako mislite i slažete se u nečemu sa nekim ko je rekao nešto na engleskom, a ti ga znaš k'o maternji, prevedi jbte.

Ja nikad nisam napisao ništa u originalu, ako je baš dobro i hoću to da podelim sa ljudima, ja prevedem.
I ja bih ali mislim da je i engl zvanično priznat na forumu

Stavljala sam zanimljive komentare ljudi na tu objavu, da upotpunim.

To sto pises je nevaspitano ponasanje.
Pa malo sam se možda loše izrazio. Ne baš bukvalno prevrtanje očima i kreveljene nego onako nekada odglumeti neku emociju i ponašati se normalno i ignorisati što ti nešto ne prija. Pre nego iskazati iskrenost i nedvosmisleno staviti do znanja da ti nešto smeta.

Nešto tipa ovaj primer iz uvodnog posta. Meni ovo nije ok. Mislim, šta žena treba da ga pita uopšta. Postavila mu je jednostavna pitanja, mogao je da se potrudi bar u dve rečenice da odgovori na njih. Ovako kao nešto ispada da on nju spušta. Pa koji si đavo i dolazio tu gde si već došao ako ti je kao smor.

Inače, nije baš tip muškarca koji mi se dopada, ali ume da bude simpatičan. A jednom sam slušala kako kritikuje ljude koji brzo hodaju to ga nervira ?! Haha... Može mu se, zapravo nema veće slobode kad možeš biti svoj i još da ti kaplje

Pa malo sam se možda loše izrazio. Ne baš bukvalno prevrtanje očima i kreveljene nego onako nekada odglumeti neku emociju i ponašati se normalno i ignorisati što ti nešto ne prija. Pre nego iskazati iskrenost i nedvosmisleno staviti do znanja da ti nešto smeta.

Nešto tipa ovaj primer iz uvodnog posta. Meni ovo nije ok. Mislim, šta žena treba da ga pita uopšta. Postavila mu je jednostavna pitanja, mogao je da se potrudi bar u dve rečenice da odgovori na njih. Ovako kao nešto ispada da on nju spušta. Pa koji si đavo i dolazio tu gde si već došao ako ti je kao smor.

Iskreno, ispao je kreten.

Ona nije voditeljka vec reporterka sa crvenog tepiha.
Ima obavezu da pita ko sta nosi jer modna industrija to placa. To je jako, jako skupa reklama.
Pravi se nevest za krojaca, zna on to jako dobro i to je pravilo posla da kazes odelo Armani ili Boss, ili kako god.
Ako je krojac u pitanju, imas obavezu da objasnis ko je taj covek.

Na taj nacin je Roksanda Ilincic napravila svetsku karijeru jer je jedna Misel Obama stala i kazala "veceras nosim haljinu Roksande Ilincic". Ti ljudi su profesionalci i to je deo njihovog posla - promocija. Zato su dobili za dzabe haljine, nakit i odela.
Na dodeli Oskara najcesce ide "haljina Prada (recimo), dijamanti u kosi Chopard (recimo)". I ti dijamanti se vracaju nakon dodele.
Tako to ide, glumata Grant.

Dalje, nepisano je pravilo da se pita za favorita a da kolega kaze poludvosmisleno koga bi voleo da vidi. Uvek to rade jer se to tako radi u tom poslu.
I ona nije u obavezi da odgleda njegovu ulogu vec on treba da promovise svoju ulogu, da se zahvali na prilici, kolegama i produkciji jer ona pokriva crveni tepih na festivalu a ne njegovu premijeru.

Meni je zene zao i sada ce da je vuku po podu zbog osobe koja se namerno nije ponasala kolegijalno. Znao je on dobro sta radi. Ona je radila svoj reporterski posao!

Bas je snob.

Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače :mrgreen:/

Evo linka

Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.

Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ? :)
Он може без претварања јер има паре и популарност. Ко нема паре, мора да се претвара да их има или да ће их имати.

Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače :mrgreen:/

Evo linka

Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.

Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ? :)
Otvoren je biti mnogo bolje od bilo kakvog pretvaranja foliranja,glumatanja..Sto se tice Hjua, nisam cuo, jedino znam za Klunija od britanaca..

Он може без претварања јер има паре и популарност. Ко нема паре, мора да се претвара да их има или да ће их имати.

Puno ljudi sa parama su vaspitani dovoljno da drugima nije neprijatno u njihovoj blizini.

Grant se potrudio da ovoj no name zeni bude - neprijatno.
Da je with name ne bi je on ovako tretirao.

To je ipak covek koga su hapsili sa prostitutkom u krilu, a sada je zaboga tesko pomoci zeni koja radi svoj posao postenim odgovorom. Na njoj je nasao da se izivljava, smrad.

Ima vrhunskih glumaca koji pocinju intervju sa ohrabrenjem novinarkama "okej, opusti se, mozemo mi to".
Primer je Kejt Vinslet. Takodje Britanka ali ljudina u odnosu na Granta.

Ili si covek ili nisi. Kejt jeste.

Back