maybell
Poznat
- Poruka
- 8.406
javne licnosti su mnogo opustenije u komunikaciji, nego skorojevici ili ti wanna be nesto.. neki koji su upoznali Zdravka Colica, kazu da je skroz normalan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je odluka, deo posla, ali postane i navika. Kontrolišemo se onako i onoliko koliko želimo. Najviše je do ličnosti, do prirode. I među javnim ličnostima ima onih koji su opušteni i onih koji imaju tremu, iako su godinama prisutni u javnosti.MIslim da bi poludeli od tolike samokontrole.
Zbunila bi se kad bi samo znala koliko su normalni u komunikaciji.To je odluka, deo posla, ali postane i navika. Kontrolišemo se onako i onoliko koliko želimo. Najviše je do ličnosti, do prirode. I među javnim ličnostima ima onih koji su opušteni i onih koji imaju tremu, iako su godinama prisutni u javnosti.
To sto pises je nevaspitano ponasanje.Nekada je korisno, pa čak i poželjno, malo se pretvarati. Ako prisustvuješ nekom neprijatnom razgovoru ili situaciji, bolje je praviti se da je sve ok čisto radi situacije nego reagovati otvoreno tipa prevrtati očima, kreveljiti se ili biti direktan i napraviti još gore .
jedan komentator predlaže bolja pitanja
mikebecerra1
4d
She could’ve asked better questions like do you ever get used to coming to these industry events or is there still something fresh and exciting about dressing up and getting to be around the many talented folks in the bizz that rarely come together at one time? Or having been to many of these shows what is your most favorite thing about these events and least favorite part? Or when you were starting out in the business do you remember your first big award show? What was that experience like for you?
matildaconwy
5d
He’s probably thinking why is a woman in her underwear asking me such silly questions…
Šta se dešava, prvo naslov ne odgovara temi a posle pričate na engleskom?jen_gunnell
1h
This was the most embarrassing interview I have ever seen.
Worse than Horse and Hounds![]()
I ja bih ali mislim da je i engl zvanično priznat na forumuŠta se dešava, prvo naslov ne odgovara temi a posle pričate na engleskom?
Kad vidim ovo na prvoj strani, dalje i ne čitam. Nemam problem sa engleskim nego sa neprevođenjem, ako mislite i slažete se u nečemu sa nekim ko je rekao nešto na engleskom, a ti ga znaš k'o maternji, prevedi jbte.
Ja nikad nisam napisao ništa u originalu, ako je baš dobro i hoću to da podelim sa ljudima, ja prevedem.
Pa malo sam se možda loše izrazio. Ne baš bukvalno prevrtanje očima i kreveljene nego onako nekada odglumeti neku emociju i ponašati se normalno i ignorisati što ti nešto ne prija. Pre nego iskazati iskrenost i nedvosmisleno staviti do znanja da ti nešto smeta.To sto pises je nevaspitano ponasanje.
I ja bih ali mislim da je i engl zvanično priznat na forumu
Baš me briga nek izbrišu temuMalopre baš supermod maltene istovremeno kad sam ja ovde pisao, na jednoj drugoj temi opomenula da tekst treba da bude preveden na zvanični jezik naše države.
Pa malo sam se možda loše izrazio. Ne baš bukvalno prevrtanje očima i kreveljene nego onako nekada odglumeti neku emociju i ponašati se normalno i ignorisati što ti nešto ne prija. Pre nego iskazati iskrenost i nedvosmisleno staviti do znanja da ti nešto smeta.
Nešto tipa ovaj primer iz uvodnog posta. Meni ovo nije ok. Mislim, šta žena treba da ga pita uopšta. Postavila mu je jednostavna pitanja, mogao je da se potrudi bar u dve rečenice da odgovori na njih. Ovako kao nešto ispada da on nju spušta. Pa koji si đavo i dolazio tu gde si već došao ako ti je kao smor.
Normalno. Podrzavam.Baš me briga nek izbrišu temu
Nemam vremena
Malo sam se zabavils
Pa jbt nije ovo neki ozb posao, svakoj postavljenoj temi se posvetim 5 min, posle malo časkamo i to.Normalno. Podrzavam.
Normalno.Pa jbt nije ovo neki ozb posao, svakoj postavljenoj temi se posvetim 5 min, posle malo časkamo i to.
Ajd na posao ponovo![]()
Он може без претварања јер има паре и популарност. Ко нема паре, мора да се претвара да их има или да ће их имати.Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače/
Evo linka
Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.
Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ?![]()
Ne, bre, daleko od toga.Baš me briga nek izbrišu temu
Pa tako i treba, nego mene baš to oko engleskog odavno zanima, pa sam se ubacio na temu.Nemam vremena
Malo sam se zabavils
To ti je odmah test da vidis ko je kakav.Srbima kad kazes nesto otvoreno, obicno se naljute.
Ili trpis ili sam u setnjuTo ti je odmah test da vidis ko je kakav.
Bolje mi je sama u setnju, onda.Ili trpis ili sam u setnju
Otvoren je biti mnogo bolje od bilo kakvog pretvaranja foliranja,glumatanja..Sto se tice Hjua, nisam cuo, jedino znam za Klunija od britanaca..Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače/
Evo linka
Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.
Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ?![]()
Он може без претварања јер има паре и популарност. Ко нема паре, мора да се претвара да их има или да ће их имати.