- Poruka
- 36.741
Ali ono, kada te pita šta nosiš večeras obilčno odgovaraju sa imenom dizajnera, a on kaže Taylor, roba široke potrošnje haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно?biti otvoren, pretvarajd je jadno
Op, birdie.Biti otvoren, uvek i svuda. Ja vise nemam strpljenja za glumatanja ili neke igrice.
Reci sta imas, to je sve......
ne nosim, muskarci ne treba xs nose gace, nije zdravo za testiseAli ono, kada te pita šta nosiš večeras obilčno odgovaraju sa imenom dizajnera, a on kaže Taylor, roba široke potrošnje haha
Voditeljka nije loša.
Inače sam pre par meseci komunicirao sa novinarom koji je intervjuisao Granta i rekao mi je neke zanimljive stvari. Između ostalog, Hugh mu je rekao da je video duha u nekom zamku i da se plaši natprirodnog.
On mi je odvratan do bola a pitanja jesu mogla biti malo bolja, što je istina.
Sve navedeno.. физичи непривлачан као Хју Грант ? ... или одвратно глумио неког лика ? .. или изјавио нешто на неку тему ?
Verujem da ljudima koji vole Granta to može biti zanimljivo. I ja vokim njegovu glumu, nije buo dobar samo u romcomovima.Kakvo osveženje za temu![]()
Ako je popularan mora znaciti da je isfoliran?Verujem da ljudima koji vole Granta to može biti zanimljivo. I ja vokim njegovu glumu, nije buo dobar samo u romcomovima.
A glede teme šta da napišem...treba naći neku meru između isfoliranosti i blatantne iskrenosti.
Sve navedenoŠalim se, zapravo je to više odvratnost prema njegovom nadmenom stavu. Osrednji glumac romantičnih komedija i sad svi trebaju da padnu na dupe, ma nemoj. Nek se ugleda na prave glumačke veličine koje su ostvarili blistave karijere a i dalje su puni poštovanja prema fanovima ali sad kad bolje razmislim ovo mu je bio i jedini način da se o njemu piše tako da mislim da je totalni fejk.
Karte na sto,odmah!Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače/
Evo linka
Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.
Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ?![]()
Ne.Ako je popularan mora znaciti da je isfoliran?
Zar mislis da oni nisu mozda nekada iskreni?
To isto vazi i za obicne ljude.Ne možeš to biti siguran kad su javne ličnosti u pitanju. Ako im je nešto potrebno u određenom trenutku, odglumiće. Koliko ovo može da se podvede pod iskrenost, a koliko pod nešto drugo, to je pitanje.
Važi, samo što oni ipak nisu "obični" ljudi i svesni su da ih obični ljudi gledaju.To isto vazi i za obicne ljude.
Mislis da ih je mnogo briga sta misle o njima? Da oni ceo zivot imaju tu vrstu “kontrole”?Važi, samo što oni ipak nisu "obični" ljudi i svesni su da ih obični ljudi gledaju.
Nije to samo "kontrola", već nastup, prezentacija, imidž.Mislis da ih je mnogo briga sta misle o njima? Da oni ceo zivot imaju tu vrstu “kontrole”?
MIslim da bi poludeli od tolike samokontrole.Nije to samo "kontrola", već nastup, prezentacija, imidž.