Pretvarati se ili biti otvoren?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On je vrlo harizmatican covek, voditeljka je prosecna americka voditeljka, mozda cak i ispod proseka za njihove standarde i mentalitet...ali, to je to, taj humor, naravno da Britancu ne prija, mada, individualno je.

Dosadno je coveku da odgovara na takva pitanja godinama.

Koliko se ja secam, Hju grant je objasnjavao u jednom svom intervjuu da je zbog 3,4 uloge uvezbao kako da glumi iskrene i direktne konverzacije....i to mu je postao stil, znaci covek je prepisao to iz uloga koje je dobio , i posle 5 uloga je zakljucio da mu se isplati da mu to bude imidz, kao bati zivotinji sad cu da te karam...

Sa druge strane, Hju Grant naravno zna kad da cuti o svojim incidentima koje zna da napravi redje u Britaniji ali cesto u Holivudu...

Tako da mislim da ste popushili njegov glumacki imidz...sto uopste nije losa ponuda....znati da glumatas iskrenost....to je obavezna vestina ako hoces da te zene postuju i obozavaju....

.. физичи непривлачан као Хју Грант ? ... или одвратно глумио неког лика ? .. или изјавио нешто на неку тему ?
Sve navedeno 😂 Šalim se, zapravo je to više odvratnost prema njegovom nadmenom stavu. Osrednji glumac romantičnih komedija i sad svi trebaju da padnu na dupe, ma nemoj. Nek se ugleda na prave glumačke veličine koje su ostvarili blistave karijere a i dalje su puni poštovanja prema fanovima ali sad kad bolje razmislim ovo mu je bio i jedini način da se o njemu piše tako da mislim da je totalni fejk.

Sve navedeno 😂 Šalim se, zapravo je to više odvratnost prema njegovom nadmenom stavu. Osrednji glumac romantičnih komedija i sad svi trebaju da padnu na dupe, ma nemoj. Nek se ugleda na prave glumačke veličine koje su ostvarili blistave karijere a i dalje su puni poštovanja prema fanovima ali sad kad bolje razmislim ovo mu je bio i jedini način da se o njemu piše tako da mislim da je totalni fejk.

...мени изгледа као да једва чека да побегне ..

Без сценариа и скрипта већина што се бави глумом су обични .. гињоле .. марионете ...

Naišla sam na jedan intervju sa Hju grantom na nekom big iventu, i nasmejalo me što je odgovarao opušteno i ono šta misli bez nekog pretvaranja. /moj stil inače :mrgreen:/

Evo linka

Ali, pomislim da će neko reći - čovek je parti-brejker, umesto da odgovara kako se očekuje i nakiti ga, on ono odgovara na pitanje frankly /otvoreno/..
Ipak, meni se njegov stil dopada. Vidi se da je British haha i da ga ona kao osoba smara.

Šta mislite, da li vam je takva vrsta iskrenosti zanimljiva ili mislite da je nepristojna, posebno što se voditeljka potrudila da sve bude haj ? :)
Karte na sto,odmah!
Uvek!

Back