Pretučen Srbin u Peći (uvek aktuelna tema, ali šta možemo)

Reflektor

Ističe se
Poruka
2.199
Psi laju, albansko nasilje, karavani prolaze, ...

Milos-Cukic.jpg

Милош Чукић претучен у центру Пећи. Чукић, који као расељено лице живи у Беранама, у Пећ је дошао да плати казну пошто му је косовска полиција раније одузела возачку дозволу.

У Чаршијској улици у Пећи нападнут је Србин Милош Чукић, који тренутно као расељено лице живи у Беранама. У Пећ је дошао да плати казну пошто му је косовска полиција раније одузела возачку дозволу.

Пошто је платио казну, а полиција му вратила дозволу, Чукић је нападнут у ширем центру града.

"У нападу су му избијена два зуба, задобио је посекотине поред левог ока, и друге повреде главе приликом пада од задобијених удараца. После напада је стигла Хитна помоћ, а убрзо и полиција. У пећкој болници му је указана помоћ. Лекари су му зашили рану око ока", рекао је за РТС Зоран Ашанин из села Љевоша код кога Чукић одседа када дође у Пећ.

Нападнути Чукић је до рата живео у Пећи, где му је узурпирана кућа. Тренутно живи као расељено лице у Беранама.

Ашанин је каже да Чукић повремено долази у Пећ како би обишао своју кућу.

Особа која је напала Чукића није позната нити њему нити Србима повратницима у општини Пећ, а Ашанин каже да је највероватније реч о Албанцу.

Повређеног Чукића обишли су игумани манастира Дечани Сава Јањић и манастира Драганац Иларион Лупуловић, преноси Танјуг.

Напад је осудио и владика Рашко-призренски Теодосије који је рекао како је неприхватљиво да се нападају људи који су као Чукић познати по својој доброти и мирољубивости.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1157362/Србин+претучен+у+Пећи.html

I komentar sa sajta:
Upoznao sam ovoga coveka nekada davno u Peci, krojac poznat svim pecancima, a stalno je posecivao Visoke Decane i Patrijarsiju. Mislim da je imao i nekakvu vrstu invaliditeta koje je ako se dobro secam vidljivo na njemu. Albanci treba da se stide svojih sunarodnika koji ovo cine takvom coveku. Kao sto i mi treba da se stidimo svakog Srbina koji bi ovo uradio u ime srpstva.

Predlog za moderaciju.. Pošto je nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji skoro svakodnevna pojava predlažem da se otvori "sticky" tema ili zbirna tema u kojoj ćemo moći da stavljamo mnogobrojne vesti o nasilju koje stalno stižu. Otvaranje teme za svaki napad, ubistvo, pljačku, eksploziju, skrnavljenje grobova i crkava je zamorno.

Каже његов потрчко: БИЋЕ УСТУПАКА, тј. додворавања шиптарским терористима. То је план наше нове владајуће гарнитуре.

Predlog za moderaciju.. Pošto je nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji skoro svakodnevna pojava predlažem da se otvori "sticky"
Подржавам предог у лепљиву тему.

Cemu karikiranje?
Samo smatram da uzvratiti istim nacinom u ovom delu Srbije, nije resenje. Mi nismo divljaci.

Mi srbi mirni pitomi a oni divljaci pa proterase srbe sa Kosmeta gde stignu i napravise sebi jos jednu drzavu.
Zalosno je sto to rade uz podrsku tzv.civilizovane evrope kojoj su puna usta ljudskih prava za sve osim za srbe.
Na srbe je lov otvoren i dozvoljen jer tako je odlucila EU.Izgleda da smo mi srbi besne lisice i treba nas istrebiti.

Mi srbi mirni pitomi a oni divljaci pa proterase srbe sa Kosmeta gde stignu i napravise sebi jos jednu drzavu.
Zalosno je sto to rade uz podrsku tzv.civilizovane evrope kojoj su puna usta ljudskih prava za sve osim za srbe.
Na srbe je lov otvoren i dozvoljen jer tako je odlucila EU.Izgleda da smo mi srbi besne lisice i treba nas istrebiti.

Isto mislim kao i ti ali ne vidim resenje u 'lovu na siptare' u ovom delu Srbije...to je neozbiljno.
Nema ljudskih prava, nema civilizovane Evrope, vlada zakon jaceg ali i mudrijeg, nadam se.

Predlog za moderaciju.. Pošto je nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji skoro svakodnevna pojava predlažem da se otvori "sticky" tema ili zbirna tema u kojoj ćemo moći da stavljamo mnogobrojne vesti o nasilju koje stalno stižu. Otvaranje teme za svaki napad, ubistvo, pljačku, eksploziju, skrnavljenje grobova i crkava je zamorno.

Никако.
Зар пућанство обећане замарати нечим чега се одрекло да би могло и даље са сања?

Isto mislim kao i ti ali ne vidim resenje u 'lovu na siptare' u ovom delu Srbije...to je neozbiljno.
Nema ljudskih prava, nema civilizovane Evrope, vlada zakon jaceg ali i mudrijeg, nadam se.

У твојој просербии,
владају права само кад треба опљунути, осудити или испоручити Србина.
Ту сте језиво кочоперни, радите за пример, док се бусате љуцким правима, слободом и демокрацијом
а немате нити једне, (нити смете а још мање желите) оптужнице за злочине над месарима и трговцима органима народа којег за сва зла осуђујете.

U cemu treba da se ogleda nasa mudrost da cekamo kad ce siptari da ociste i sever Kosmeta
pa da gey evropa kaze e sad je siptari dosta.Mozda im daju mig da nastave sve do Beograda
sta onda?

У твојој просербии,
владају права само кад треба опљунути, осудити или испоручити Србина.
Ту сте језиво кочоперни, радите за пример, док се бусате љуцким правима, слободом и демокрацијом
а немате нити једне, (нити смете а још мање желите) оптужнице за злочине над месарима и трговцима органима народа којег за сва зла осуђујете.

Zalim slucaj, ja ne zivim u proserbii. U Srbiji da.

Back