Pretučen politički analitičar Veljko Jovanović, pretili mu - Gde ti je sad tvoj Vučić i tvoja država

netoćno,to voli vaša žuta bagra,ds,dss,g17 minus,ldp i ostali a gospoda iz sns volu normalan seks i nisu preverzni kao žutaći
Пола СНС су ти твоји жутаци којима си опседнут. Шапић, Весић, Гојковић, Гашић.
Ви сте жути и од оних јаја што вам дао Мона.

Prilozi

• download.jpg
    download.jpg
    30 KB · Pregleda: 0
Пола СНС су ти твоји жутаци којима си опседнут. Шапић, Весић, Гојковић, Гашић.
Ви сте жути и од оних јаја што вам дао Мона.
netoćno! pokaj se,grešniče! :pop: :rtfm:

Ma ovo je neki SNS false flag...
SNSovi batinasi glumeci opoziciju pretukli nekog SNS bota da bi optuzili neku suprotnu stranu...

U tekstu i njegovom svedocenju kaze "4 policajca prekoputa sedela i gledala kako ga tuku...i tek posto su ga istukli prisli i legitimisali..."

Znaci klasicna FALSE FLAG namestaljka...koje on sam i nije morao biti svestan..., kao sto nisu bili svesni ni rejveri pustinjaci u Mosad false flagu 07.10.2023.

False flag zrtva obicno nije svesna rezije i ona istinski i strada tj nadrlja, neretko od "svojih", koji ga samo iskoriste za jos jedan propagandni false flag napad...

A samih batinasa koje angazuju za te false flagove i koje mogu ucenjivati ima napretek....puna tribina Zvezde i Partizana, Rada, cuvara splavova, izbacivaca, tek pustenih robijasa...

...

⬆️

Kao sto rekoh vec tako je i bilo...

⬇️

SNS Fight club film:

ПУЦА КАРТЕЛ – Шаровић открио: Син СНС функционера претукао Вучићевог аналитичара!​

https://srbin.info/politika/puca-ka...s-funkcionera-pretukao-vucicevog-analiticara/
Ухапшени насилници, који су му „псовали Вучића“, су такође Вучићеви?!

Eto ti ga...@Jugoslav Čvarak
Slucaj rešen
SNSektaši...
Čitam ih kao strip...

...

Namesta vucic djilasu
pazi ti cega se sns kartel setio?

nasli 2 barabe sitne dilere, i napravili dil sa njima da im smanje neke stare kazne ako prebiju ovoga...

a ovaj aljekova podguzna, pa da ispadne kao da ga je opozicija tukla, plus ovo ne znam zbog cega navijanje da je malo dobio, znaci opozicija bije? - namestaljka sns kartela
AAAAA namestaljka ...kao i ono prosenje nekadasnjeg poslanika...kuku....
sad sam video, sve je jasno i tebi

Bog te mazo, da li na ovom svetu ima nečega što nema veze sa režimom? Ljudi ga prosto videli na TV pa rešili da na brzinu doteraju uličarski rejting, “ej, si vido onog debila na TV? taj. taj, taj tebra, njega smo olešili, dobra fora, a?”…
odakle im hrabrost onda da prete pred policajcima? znaju da imaju ledja, sns da je narucio batine
Pre nego što me je odvezla Hitna, ta dvojca su mi pred policajcima pretili kako nisam lud da ih prijavim, kako će biti opasno po mene kada izađu iz pritvora
i policajcima bilo jasno da su sns kartel, inace bi ih za pretnje dobro prebili, a sudija ce da ih nagradi sa uslovnom kaznom jer su odlicno odradili za sns sektu posao

da ima pravde dobili bi maksimalne kazne, ali buduci da su sns kartel dobice uslovne, pa sta nisu nikoga samleli?

Pretučen politički analitičar Veljko Jovanović, pretili mu - Gde ti je sad tvoj Vučić i tvoja država​

677z381_1033921_blur_orig.jpg

(Принтскрин)
Politički analitičar Veljko Jovanović napadnut je danas oko 17.30 časova na parkingu u Ulici Zorana Đinđića broj 201.

On kaže da su ga dok je ulazio u kola s leđa pesnicama udarila dvojica napadača dok je u rukama nosio fasciklu, indeks i doktorski rad.

Zaštitnik građana i tužilaštvo ispituju da li je bilo seksusalnog…

- Ne znam ko su, niti imam problem sa bilo kim, a pogotovo ne iz komšiluka. Živim tu 25 godina, svi me vole. Kako su me udarili, nisam bežao, niti pao, ispala mi je fascikla, rekao sam: "Stanite, greška", i uzeo rascepanu fasciklu. Tad su me još nekoliko puta udarili u glavu pesnicama, ja sam se povlačio. Svi u kafiću i palačinkarnici i piceriji su gledali to. Krenuli su da me napadaju. Govorili su: "Znamo ko si, znamo za koga radiš, ubićemo te". Ja sam rekao: "Stanite momci, nemam pojma ko ste" - kaže Jovanović za Informer i dodaje:
- Iskoristili su priliku i udarili me u glavu i u telo još par puta... Vikali su: "Gde ti je sada tvoj šef i predsednik Vučić, gde ti je sada država... Sad ćemo da te ubijemo od batina pred tvojom kućom".
Kako kaže, sve se ovo dešavalo naočigled četiri mlada policajca koja su jela u fast fudu.

- Tada su oni uletili, legitimisali ih, ustanovili da su im puni dosijei. Droga, tuče, oružje, krađe. Ja sam bio ceo krvav, cela jakna, pocepana mi je usna, desni, vilica, slepoočnica... Policajci su ih zadržali i valjda odveli, a mene je odvezla hitna pomoć. Pre nego što me je odvezla Hitna, ta dvojca su mi pred policajcima pretili kako nisam lud da ih prijavim, kako će biti opasno po mene kada izađu iz pritvora, kako znaju koja kola vozim i šta radim i za koga radim, kako znaju sve o meni, kako znaju gde živim. Otišao sam sad u Hitnu pomoć u Zemunskoj bolnici i na ispitivanju sam - kaže vidno uznemireni Jovanović.
politika.rs

------------------------------------------------------------------------------------------

Uzas.Ludilu pojedinih opozicionara nikad kraja.Sve je ovo po mnogim misljenjima posledica sramno male presude Draganu Bjelogrdicu za kukavicki napad na Gagu Antonijevica za sta je osudjen na samo 6 meseci uslovno na 2 godine.
Sta bre lupas,kakva opozicija.neki gulanferi,ga dohvatili.Sigurno ih je negde spomenuo,pa ga odradili.

- Tada su oni uletili, legitimisali ih, ustanovili da su im puni dosijei. Droga, tuče, oružje, krađe. Ja sam bio ceo krvav, cela jakna, pocepana mi je usna, desni, vilica, slepoočnica... Policajci su ih zadržali i valjda odveli
prst na celo, moze?

dok je on krvario oni su legitimisanjem uspeli da saznaju njihove dosijee komplet, pa navodi tuce oruzje kradje, i to su njemu krvavom sve nabrajali, a da potom nije znao da li su ih i odveli - jer kaze "valjda"... a kao nije pao u nesvest, pa nije ni patos popio, heroj:mrgreen:

a da se nije ovo desilo :dash:

sns je banditska sekta, sve lazu, od a do s! ovo se desilo, sns je porucio da ovoga prebije njihov, i tata je poslao svoga sina da odradi posao
Син СНС функционера претукао Вучићевог аналитичара!
Sta bre lupas,kakva opozicija.neki gulanferi,ga dohvatili.Sigurno ih je negde spomenuo,pa ga odradili.
promaklo ti je da je gulanfer sin sns funkcionera, kome je to bio zadatak da se dere GDE TI JE TVOJ VUCIC, A U STVARI JE BATINAO ZA VUCICA I KRIMI KLAN SNS - da li je uhapsen, da li ce robijati? nece, aljek musliu stiti svoj krimi klan, pa nije prosvercovao tonu kokaina, deca se malo zaigrala, itd, reci ce nesto u tom stilu kao i ranije kada je stitio kriminalce koji u stvari rade za sns, ovde je bar sve jasno

Poslednja izmena:

Back